^

Υγεία

Θεραπεία της τσίχλας σε άνδρες με φάρμακα: αλοιφές, κρέμες, δισκία

, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 17.10.2021
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Τσίχλα στους άνδρες - ένα δυσάρεστο φαινόμενο, ωστόσο, μπορεί να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά. Για να γίνει αυτό, υπάρχουν πολλά φάρμακα.

Χρειάζομαι έναν άνθρωπο για να θεραπεύσει την τσίχλα;

Η τσίχλα, βεβαίως, πρέπει να αντιμετωπιστεί, καθώς προκύπτει ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης μιας λοίμωξης. Εμφανίζεται ο μύκητας του γένους Candida, ο οποίος είναι από μόνη της επικίνδυνος. Μπορεί πολύ γρήγορα να προχωρήσει, να εξαπλωθεί σε όλο το σώμα, να σχηματίσει νέες εστίες λοίμωξης σε άλλα όργανα και συστήματα. Είναι επίσης απαραίτητο να αντιμετωπιστεί η τσίχλα λόγω του γεγονότος ότι μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη αναπαραγωγικών διαταραχών, την αιτία της μειωμένης λίμπιντο και της ισχύος.

trusted-source[1], [2]

Σύνθετη θεραπεία της τσίχλας στους άνδρες

Η σύνθετη θεραπεία περιλαμβάνει παραδοσιακή φαρμακευτική αγωγή, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει διάφορα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των αντιφλεγμονωδών, ανοσοδιεγερτικών παραγόντων. Μπορεί να απαιτήσει κονδύλια για την ομαλοποίηση της μικροχλωρίδας. Η συμπτωματική θεραπεία είναι αρκετά αποτελεσματική, όπως: αντιαλλεργικά, αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά. Αιτιολογικός θεραπεία χρησιμοποιείται ευρέως (ως κύρια θεραπεία), με στόχο την εξάλειψη των αιτίων της νόσου (εξάλειψη του μύκητα Candida, ομαλοποίηση της μικροχλωρίδας του ουρογεννητικού συστήματος). Ως αιτιολογική θεραπεία είναι η αντιβιοτική θεραπεία και η χρήση αντιμυκητιασικών

Χρησιμοποιείται επίσης φυσιοθεραπεία. Μπορεί να χρειάζεστε φυτικά, ομοιοπαθητικά, λαϊκά φάρμακα, παρασκευάσματα ζωικής προέλευσης. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε σωστή διατροφή κατά τη διάρκεια της θεραπείας με καντιντίαση

trusted-source[3], [4], [5], [6]

Αποτελεσματικό φάρμακο από τσίχλα για άνδρες

Τα φάρμακα μπορούν να ληφθούν μόνο μετά από μια προκαταρκτική διαβούλευση με έναν γιατρό (ουρολόγο). Έτσι, ο ουρολόγος θα πρέπει να ορίσει ή να ορίσει θεραπεία μόνο αφού καθοριστεί ο ακριβής λόγος της παθολογίας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς το αποτέλεσμα της θεραπείας εξαρτάται από την ορθότητα του επιλεγμένου φαρμάκου. Για παράδειγμα, αν η αιτία της ανάπτυξης της τσίχλας είναι μυκητίαση, απαιτείται αντιμυκητιασική θεραπεία. Εάν η παθογόνος βακτηριακή χλωρίδα είναι η αιτία της παθολογικής ανάπτυξης, χρειάζονται αντιβιοτικά. Εάν συνταγογραφείτε αδικαιολόγητα τα αντιβιοτικά, η κατάσταση μπορεί να χειροτερεύσει μόνο καθώς αναπτύσσεται η δυσβαστορίωση, καθώς και πολλές άλλες επιπλοκές και παρενέργειες. Επίσης, μπορεί να εμφανιστούν ταυτόχρονες ασθένειες, εάν δεν ακολουθηθεί η θεραπευτική αγωγή.

Όταν εμφανίζεται στο παρασκήνιο της τσίχλας, ερεθισμός, ερυθρότητα στην περιοχή του ουρογεννητικού σωλήνα, συνταγογραφούνται αντιαλλεργικά φάρμακα. Για παράδειγμα, το συνηθισμένο suprastin, το οποίο παραδοσιακά συνταγογραφείται για αλλεργίες και αυξημένη ευαισθητοποίηση του σώματος. Με την αναποτελεσματικότητα του suprastin, συνιστάται η λήψη λορατοδίνης. Λαμβάνεται 1 δισκίο την ημέρα, καθώς είναι προϊόν παρατεταμένης δράσης, η οποία δρα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παράλληλα, εφαρμόστε τοπικές αλοιφές, κρέμες, βάλσαμα. Για παράδειγμα, συνιστάται η πλύση της κρέμας με βάση το νυστατίτη, φλουκοναζόλη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μιρομιστίνη και χλωρεξιδίνη με τη μορφή λοσιόν ή ψεκασμών για άρδευση. Η φουρασιλλίνη χρησιμοποιείται για λουτρά και κολύμβηση. Τοπικά, μπορεί να συνιστάται η χορήγηση λεβιμυκετίνης, αλοιφής ψευδαργύρου, γέλης λεβομεκόλης, αλοιφής βασισμένης σε λυκίσκο, σαμπέρνικ ή ζωντανή. Τα τοπικά φάρμακα εφαρμόζουν ένα λεπτό στρώμα στο δέρμα και τους βλεννογόνους, τρίβοντας σχολαστικά μέχρι να απορροφηθούν πλήρως.

Όταν λαμβάνετε αντιβιοτική θεραπεία, συνιστάται η λήψη αντιβιοτικών ευρέος φάσματος. Για παράδειγμα, σιπροφλοξασίνη, amoxiclav, πενικιλλίνη, ερυθρομυκίνη, streptocid, Biseptol γρήγορα να απαλλαγούμε από βακτηριακή λοίμωξη και να μειώσει ή εντελώς θα αφαιρέσει την βακτηριακή λοίμωξη, καθώς και τα συμπτώματα της τσίχλας. Αυτά τα φάρμακα συνιστώνται γενικά να λαμβάνουν 1 δισκίο (500 mg) μία φορά για τρεις ημέρες. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μια πλήρη πορεία, επειδή τα βακτηρίδια δεν μπορούν να θανατωθούν εντελώς. Αυτό είναι επικίνδυνο, διότι στο μέλλον θα γίνει σταθερό και η παθολογική διαδικασία θα αυξηθεί μόνο.

Συχνά ενάντια στο περιβάλλον βακτηριακής και μυκητιασικής λοίμωξης, αναπτύσσεται η δηλητηρίαση του οργανισμού. Για την εξάλειψη των συμπτωμάτων δηλητηρίασης, συνιστάται η λήψη εντεροσφαιρίνης: μία κουταλιά της ουσίας διαλύεται σε ένα ποτήρι νερό και πίνεται σε μία ή δύο δόσεις. Βοηθά να καθαρίσει το σώμα, να αποτοξινώσει και να ομαλοποιήσει το μεταβολισμό στο σώμα.

trusted-source[7], [8], [9], [10]

Φουρακιλίνη με τσίχλα στους άνδρες

Αυτό το φάρμακο, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για τη θεραπεία διαφόρων μολυσματικών ασθενειών. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία και πρόληψη βακτηριακών και μυκητιασικών λοιμώξεων, την εξάλειψη της φλεγμονής.

Η κύρια δραστική ουσία είναι η νιτροφουρική. Παράγεται με τη μορφή δισκίων. Το χλωριούχο νάτριο λειτουργεί ως βοηθητικό. Η φουρακιλίνη ανήκει σε αντιφλεγμονώδη φάρμακα, παρουσιάζει υψηλή δραστικότητα έναντι των θετικών κατά gram και αρνητικών κατά gram μικροοργανισμών.

Πρώτα απ 'όλα, δρα κατά των Ε. Coli, Trichomonads, Salmonella και typhus. Είναι ένα αξιόπιστο μέσο πρόληψης και θεραπείας της μυκητιασικής λοίμωξης, ιδιαίτερα μικροοργανισμών του γένους Candida. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό που δίνει έμφαση στα πλεονεκτήματα αυτής της θεραπείας είναι η ικανότητά του να καταστέλλει δραστικότητα και να αναστέλλει την ανάπτυξη αυτών των μικροοργανισμών που παρουσιάζουν υψηλό βαθμό αντίστασης. Πρακτικά δεν παρουσιάζει αντιδράσεις διασταυρούμενης αντιδραστικότητας.

Χρησιμοποιείται για οξείες και χρόνιες ασθένειες, διαταραχές μικροβιοκίας, διαταραχή της φυσιολογικής μικροχλωρίδας της ουρογεννητικής οδού. Συνιστάται για την εξάλειψη φλεγμονωδών και μολυσματικών ασθενειών, αποτρέπει την ανάπτυξη και εξέλιξη των βακτηριακών και μυκητιακών μορφών της μολυσματικής-φλεγμονώδους διαδικασίας. Αποτρέπει την ανάπτυξη διεργασιών πυώδους σηπτικού συστήματος. Προωθεί την ομαλοποίηση των βλεννογόνων, του δέρματος.

Οι αντενδείξεις είναι ασήμαντες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, εκτός από περιπτώσεις υπερευαισθησίας και ατομικής δυσανεξίας του φαρμάκου και των επιμέρους συστατικών του. Δεν συνιστάται να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις διαταραχής της λειτουργικής δυσλειτουργίας των νεφρών, του ουροποιητικού συστήματος, της αλλεργικής δερματίτιδας και της ευαισθησίας σε άμεσες αλλεργικές αντιδράσεις.

Εφαρμόστε ως συνιστώσα. Για να λιπάνετε τις πληγείσες περιοχές συνιστάται η προετοιμασία της λύσης. Για να γίνει αυτό, ένα δισκίο που περιέχει 20 mg δραστικού συστατικού διαλύεται σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Εφαρμόζεται για πλύσιμο, επεξεργασία με βαμβάκι, λίπανση, άρδευση. Μπορείτε να εφαρμόσετε έναν επίδεσμο γάζας μετά την άρδευση.

Οι παρενέργειες είναι εξαιρετικά σπάνιες. Συνήθως το φάρμακο είναι καλά ανεκτό, εύπεπτο. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί δερματίτιδα, έκζεμα και μικρή διάβρωση. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να ακυρώσετε το φάρμακο ή να διακόψετε προσωρινά τη χρήση του.

Miramistin με τσίχλα σε άνδρες

Το Miramistin είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο που έχει αντιβακτηριακή δράση. Είναι αποτελεσματικό όχι μόνο κατά της μυκητιασικής λοίμωξης, αλλά επίσης αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριακών λοιμώξεων. Έχει αποτέλεσμα κατά της θετικής κατά gram και της αρνητικής κατά gram μικροχλωρίδας, ομαλοποιεί την κανονική μικροβιοκτόνο. Το Miramistin χρησιμοποιείται επίσης για την προστασία από ορισμένες σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις. Μπορείτε να συστήσετε συνεργάτες για την πρόληψη της τσίχλας.

Το Miramistin είναι μάλλον βολικό με τη μορφή σπρέι, το οποίο χρησιμοποιείται για άρδευση βλεννογόνων μεμβρανών και άλλων προσβεβλημένων περιοχών. Ένας ψεκασμός περιέχει τη βέλτιστη ποσότητα δραστικής ουσίας, η οποία εξαλείφει την πιθανότητα υπερδοσολογίας. Από αυτή την άποψη, μπορείτε να εφαρμόσετε τον εαυτό σας, μέχρι 2-4 φορές την ημέρα. Εξαλείφει αποτελεσματικά τα συμπτώματα της τσίχλας ήδη την πρώτη ημέρα. Βοηθά στην καταπολέμηση τέτοιων εκδηλώσεων όπως ο ερεθισμός, ο κνησμός, η καύση.

Χλωροεξιδίνη με τσίχλα σε άνδρες

Διατίθεται με τη μορφή διαλύματος 5% του δραστικού συστατικού. Παράγεται σε φιαλίδια διαφόρων μεγεθών. Πρόκειται για μια λύση για εξωτερική χρήση. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των βλεννογόνων, του δέρματος, των επιφανειών του τραύματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία οποιωνδήποτε επιφανειών, με εξαίρεση τον βλεννογόνο του οφθαλμού, μηνιγγίτιδα. Επίσης, πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με το ακουστικό νεύρο.

Αποτελεσματική κατά των βακτηρίων (Gram-θετικό, Gram-αρνητικό), ζύμη, μύκητες. Η θεραπεία διαρκεί από 10 έως 30 ημέρες, ανάλογα με τη σοβαρότητα της νόσου, την έκταση της λοίμωξης, την επικράτηση της παθολογικής διαδικασίας και τη δραστηριότητα του αιτιολογικού παράγοντα. Δεν είναι σκόπιμο να περιγραφεί η μέθοδος θεραπείας, δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται ατομικά θεραπευτικά σχήματα στη θεραπεία. Επιλέγεται από γιατρό με βάση τα αποτελέσματα της εξέτασης, βακτηριολογικές μελέτες.

Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου παρενέργειες. Οι αντενδείξεις δεν είναι επίσης γνωστές. Εξαίρεση αποτελεί η ατομική δυσανεξία του φαρμάκου ή των επιμέρους συστατικών του. Ως παρενέργεια μπορεί να υπάρξει αλλεργική αντίδραση, η οποία εκδηλώνεται κυρίως ως εξάνθημα, ερεθισμός, κνησμός, ερυθρότητα. Πάει πολύ γρήγορα όταν αποσύρεται το φάρμακο.

trusted-source[11], [12], [13], [14], [15], [16], [17]

Trichopolum με τσίχλα σε άνδρες

Πρόκειται για αντιπρωτοζωϊκό παράγοντα που απευθύνεται στη θεραπεία βακτηριακής, μυκητιακής λοίμωξης. Έχει αποτέλεσμα ακόμη και σε βακτηριακά σπόρια. Επηρεάζεται κυρίως μύκητες και αναερόβιες λοιμώξεις. Η δραστική ουσία είναι η μετρονιδαζόλη. Η συγκέντρωσή του ανά κάψουλα είναι 250 mg. Χρησιμοποιείται για διάφορες μυκητιακές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της καντιντίασης, της τσίχλας. Συνιστάται να παίρνετε το χάπι δύο φορές την ημέρα, δηλαδή η ημερήσια δόση είναι 500 mg την ημέρα.

Αντενδείκνυται σε παιδιά ηλικίας κάτω των τριών ετών, καθώς και ασθενείς που πάσχουν από νεφρικές και ηπατικές παθήσεις, γαστρεντερικές παθήσεις. Το φάρμακο απορροφάται αρκετά γρήγορα από την πεπτική οδό, εκκρίνεται μέχρι 60% από το ήπαρ και από 50 έως 80% από τα νεφρά. Ως εκ τούτου, πρέπει να λαμβάνεται προσοχή σε άτομα που πάσχουν από νεφρική και ηπατική παθολογία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη δραστηριότητα παρατηρείται ακόμα και μετά από 1-1, 5 ώρες μετά την εισαγωγή (ανιχνεύεται μέγιστη συγκέντρωση της δραστικής ουσίας στο αίμα - μέχρι 90%). Η κύρια επίδραση έρχεται μετά από 2-3 ημέρες θεραπείας. Διεισδύει διαμέσου του πλακουντιακού, αιματοεγκεφαλικού και διαδερμικού φραγμού. Ο μηχανισμός δράσης του φαρμάκου είναι ότι διασπά τον βασικό βιοχημικό κύκλο του βακτηριακού κυττάρου, ως αποτέλεσμα του οποίου πεθαίνει το κύτταρο. Συνδέεται με πρωτεΐνες πλάσματος αίματος. Αποβάλλεται μετά από περίπου 8 ώρες με τα νεφρά, και μετά από 5-10 ώρες - με το ήπαρ.

Pimafukort από την τσίχλα στους άνδρες

Είναι μια αλοιφή που προορίζεται για εξωτερική χρήση. Επίσης τα τελευταία χρόνια έχει παραχθεί με τη μορφή κρέμας. Αναφέρεται στους τοπικούς αντιβακτηριακούς παράγοντες που χρησιμοποιούνται στη δερματολογία. Η σύνθεση περιλαμβάνει αντιβακτηριακές ουσίες ναταμυκίνη, νεομυκίνη, αντιφλεγμονώδες φάρμακο - υδροκορτιζόνη. Λόγω αυτής της σύνθεσης, η φλεγμονώδης διαδικασία απομακρύνεται γρήγορα, η μόλυνση εξαλείφεται.

Χρησιμοποιείται για διάφορες μυκησίες, συμπεριλαμβανομένης, και με καντιντίαση με διαφορετικό εντοπισμό. Μπορεί να εφαρμοστεί στις βλεννογόνες μεμβράνες. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα 2-3 φορές την ημέρα. Θα πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό, προ-πλυμένο δέρμα. Η πορεία της θεραπείας είναι κατά μέσο όρο 5 έως 30 ημέρες. Πριν από τη χρήση, συμβουλευτείτε έναν γιατρό, καθώς μπορεί να υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το παρασκεύασμα περιέχει γλυκοκορτικοειδή ουσίες που έχουν ισχυρό αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα, αλλά θεωρούνται παρασκευάσματα στεροειδών που σχετίζονται με ορμονικούς παράγοντες. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να συμμορφωθούν με τις τεχνικές ασφαλείας, εφαρμόζονται στο δέρμα με ένα λεπτό στρώμα. Μπορούν να προκαλέσουν διάφορες παρενέργειες. Γνωστή οντοτοξική επίδραση του φαρμάκου, δηλαδή, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ακοή, να προκαλέσει την πτώση του.

Triderm για την τσίχλα στους άνδρες

Είναι ένα συνδυασμένο αντιβιοτικό φάρμακο, το οποίο περιλαμβάνει γενταμυκίνη, βηταμεθαζόνη, κλοτριμαζόλη. Στο σύμπλεγμα, οι ουσίες αυτές έχουν ισχυρό και σχεδόν ολοκληρωμένο αντιβιοτικό αποτέλεσμα. Επομένως, η γενταμυκίνη είναι ένας ισχυρός αντιβακτηριακός παράγοντας που εμφανίζει δραστικότητα κατά της θετικής κατά gram και αρνητικής κατά gram μικροχλωρίδας. Είναι επίσης δραστική έναντι μικροοργανισμών σπορίων.

Όσον αφορά τη βηταμεθαζόνη, είναι ένας αντιμυκητιασικός παράγοντας που επηρεάζει διάφορους μύκητες, συμπεριλαμβανομένου του Candida (παθογόνο τσίχλας). Η κλοτριμαζόλη έχει επίσης αντιβακτηριακή δράση. Αποτελεσματικό κυρίως σε σχέση με την αναερόβια μικροχλωρίδα.

Παράγεται με τη μορφή μιας αλοιφής, η οποία εφαρμόζεται στο δέρμα ή στους βλεννογόνους με ένα λεπτό στρώμα. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το φάρμακο μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιεσδήποτε βλεννογόνες με εξαίρεση τον βλεννογόνο του οφθαλμού.

Οι παρενέργειες είναι πολυάριθμες, επομένως το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μετά από μια προκαταρκτική διαβούλευση με έναν γιατρό που μπορεί να αναπτύξει σωστά ένα σχήμα, να επιλέξει τη βέλτιστη θεραπεία, τη δοσολογία. Παρενέργειες παρατηρούνται από πλευράς διαφόρων οργάνων και συστημάτων. Η κατάσταση της φυσιολογικής μικροχλωρίδας, συμπεριλαμβανομένης της ουρογεννητικής οδού, στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, μπορεί να διαταραχθεί. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το triderm μπορεί να προκαλέσει ωτοτοξική επίδραση (επιπλοκές στα αυτιά). Επομένως, πρέπει να λαμβάνεται με προσοχή, χωρίς να υπερβαίνει τη δοσολογία. Το φάρμακο εφαρμόζεται στο δέρμα δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ.

Levomekol με τσίχλα σε άνδρες

Είναι μια αντιβακτηριακή αλοιφή που επηρεάζει τη βακτηριακή μικροχλωρίδα και βοηθά στην ομαλοποίηση της μικροχλωρίδας, τόσο στις βλεννώδεις μεμβράνες όσο και στο δέρμα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στο δέρμα. Levomekol αποτελεσματική έναντι gram-θετικών, gram-αρνητικών χλωρίδα, είναι επίσης ικανή να αναστείλει την ανάπτυξη των μυκητικών μικροοργανισμών.

Acriderm με τσίχλα στους άνδρες

Είναι μια αντιβακτηριακή αλοιφή που επηρεάζει θετικά κατά Gram ή αρνητικά κατά Gram βακτήρια. Η κύρια δραστική ουσία είναι η μπεμαμεθαζόνη, έχει έντονο αντιφλεγμονώδες, αντι-εξιδρωματικό αποτέλεσμα. Παράγεται με τη μορφή μιας αλοιφής, η οποία εφαρμόζεται λεπτό στρώμα στη βλεννογόνο μεμβράνη ή στο δέρμα. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες, σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστούν δερματικές αντιδράσεις, όπως καύση, κνησμός, ερεθισμός. Μπορεί να υπάρχει φαγούρα, αλλεργική αντίδραση.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ακρυδερμικού είναι ότι ασκεί επίσης αντι-παλιρροϊκή επίδραση, απομακρύνει τον ερεθισμό. Η τσίχλα είναι αποτελεσματική επειδή δεν έχει μόνο αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα αλλά επίσης αποκαθιστά την κανονική κατάσταση της βλεννογόνου μεμβράνης, μειώνει την ποσότητα ισταμίνης στο αίμα. Αντενδείκνυται σε περίπτωση ατομικής μισαλλοδοξίας.

Υποψία για τσίχλα στους άνδρες

Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που στοχεύει στη μείωση της βακτηριακής μόλυνσης. Αντιμετωπίζει τόσο τη βακτηριακή μικροχλωρίδα όσο και τη μόλυνση από μύκητες, μαγιά.

Η δραστική ουσία Candide είναι η κλοτριμαζόλη, η οποία είναι ένα ευρύ φάσμα αντιμυκητιασικών. Είναι αποτελεσματικό ενάντια στους μύκητες που μοιάζουν με ζύμη, συμπεριλαμβανομένων των μυκήτων του γένους Candida. Είναι μια πολύ ισχυρή ουσία, επομένως συνιστάται να λαμβάνεται με προσοχή σε άτομα που πάσχουν από καρδιαγγειακές διαταραχές, με νεφρικές και ηπατικές παθολογίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν πρακτικά ισχυρές παρενέργειες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, παρατηρείται αλλεργική αντίδραση, η οποία συνοδεύεται από κνησμό, ερεθισμό, κάψιμο, ερυθρότητα.

Παράγεται σε μικρά φιαλίδια με διανεμητή σταγονόμετρου. Εφαρμόστε απευθείας στο δέρμα ή τη βλεννογόνο στη θέση του τραυματισμού.

trusted-source[18], [19], [20], [21], [22], [23], [24]

Fukortsin με τσίχλα σε άνδρες

Είναι ένας αντιβακτηριακός παράγοντας, ο οποίος περιλαμβάνει φαινόλη, ρεσορκίνη, βορικό οξύ, φουκσίνη, ακετόνη. Πρόκειται για συνδυασμένη προετοιμασία που εφαρμόζεται εξωτερικά. Η κύρια δράση είναι αντιμυκητιασική και αντιβακτηριακή. Χρησιμοποιείται για διάφορους τραυματισμούς του δέρματος από τις βλεννώδεις μεμβράνες, συμπεριλαμβανομένης, και με τσίχλα. Παρέχει αξιόπιστη πρόληψη φλυκταινών τραυμάτων, πληγών, διάβρωσης, εξαλείφει τόσο επιφανειακές και βαθύτερες βλάβες, όσο και βλάβες του βλεννογόνου.

Το Fukortsin διατίθεται ως λύση για εξωτερική χρήση. Εφαρμόστε στην επιφάνεια του δέρματος και της βλεννώδους μεμβράνης, τη συχνότητα εφαρμογής - τουλάχιστον 2-4 φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι τουλάχιστον 14 ημέρες. Μετά την ξήρανση και την εμβάπτιση, μπορεί να εφαρμοστεί ένα άλλο στρώμα. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες, αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί κνησμός, κάψιμο, αλλεργική αντίδραση. Σε αυτή την περίπτωση, οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι συνήθως βραχείας διάρκειας, περνούν αρκετά γρήγορα όταν αποσύρεται το φάρμακο. Ως αντενδείξεις θεωρείται αυξημένη ευαισθησία στο φάρμακο ή στα επιμέρους συστατικά του. Ορισμένες προφυλάξεις πρέπει να ακολουθούνται κατά την εφαρμογή του φαρμάκου, ειδικότερα, πριν από την εφαρμογή στον βλεννογόνο, πρώτα μια μικρή δοκιμασία: εφαρμόστε σε μια μικρή περιοχή, περιμένετε λίγα λεπτά. Εάν δεν υπάρχει καμία ανεπιθύμητη αντίδραση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπεία.

Ως ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να υπάρξει ελαφρά ζάλη, αδυναμία, αναπνοή μπορεί να διαταραχθεί, αίσθημα παλμών μπορεί να αυξηθεί. Η πιο σοβαρή επιπλοκή είναι η κατάρρευση, στην οποία παρατηρείται απότομη πτώση της αρτηριακής πίεσης.

Τετραβορικό νάτριο

Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της τσίχλας. Με χημικές ιδιότητες είναι ένας βόρακας διαλυμένος σε γλυκερίνη. Έχει αντισηπτικές και βακτηριοστατικές ιδιότητες. Είναι παράγωγο του βορικού οξέος. Χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση των μύκητων από τους βλεννογόνους, αποτρέπει την αναπαραγωγή τους. Συχνά περιλαμβάνεται σε διάφορα προϊόντα συνδυασμού που χρησιμοποιούνται στη θεραπευτική διαδικασία. Εξαλείφει τις φλεγμονώδεις διεργασίες οποιουδήποτε εντοπισμού, αποτρέπει την ανάπτυξη μολυσματικής και πυώδους-φλεγμονώδους διαδικασίας, αποτρέπει την ανάπτυξη αλλεργικής αντίδρασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεραπεία είναι αποτελεσματική μόνο εάν εφαρμόζεται σε περιοχές που έχουν υποστεί βλάβη. Εφαρμόστε στους βλεννογόνους και στο δέρμα. Απορροφάται ενεργά μέσω των βλεννογόνων. Αποβάλλεται σχεδόν αμετάβλητη μέσω του γαστρεντερικού σωλήνα και των νεφρών. Αρκετά για να παραμείνει στο σώμα: συνάγεται από αυτό για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, το κύριο μέρος εκκρίνεται μέσω του γαστρεντερικού σωλήνα και μέσω των νεφρών. Επομένως, πρέπει να λαμβάνεται με προσοχή σε άτομα που πάσχουν από διαρθρωτική ή λειτουργική βλάβη των νεφρών, του ήπατος και του γαστρεντερικού σωλήνα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή του διαλύματος πραγματοποιείται μόνο σε καθαρούς βλεννογόνους και στο δέρμα. Επομένως, πριν από την εφαρμογή, οι πληγείσες περιοχές πρέπει να ξεπλυθούν καλά. Σκουπίστε με μια πετσέτα μίας χρήσης. Μην τρίβετε, αρκετά απαλά για να βρέξετε. Για να το πλύνετε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε σαπούνι και άλλο παρόμοιο σαπούνι. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε είτε καθαρό νερό είτε διάφορα φυτικά αφέψημα.

Το φάρμακο χρησιμοποιείται αρκετά αποτελεσματικά για να εξαλείψει τέτοια δυσάρεστα συμπτώματα όπως φαγούρα, καύση. Στις μη ουσιώδεις εκδηλώσεις των συμπτωμάτων εφαρμόζεται μια φορά την ημέρα. Με έντονα συμπτώματα, μπορείτε να κάνετε αίτηση έως και τρεις φορές την ημέρα. Οι παρενέργειες σχεδόν δεν παρατηρούνται, με εξαίρεση την ήπια καύση, κνησμό.

Επικίνδυνες περιπτώσεις υπερδοσολογίας: μπορεί να εμφανίσουν πόνο στην κοιλιά, κεφαλαλγία, ζάλη. Συχνά υπάρχει έντονη μείωση της όρεξης, μειωμένη δραστηριότητα της γαστρεντερικής οδού, ιδιαίτερα: διάρροια, έμετος, αδυναμία. Μπορεί επίσης να υπάρχουν τέτοια επικίνδυνα συμπτώματα όπως σύγχυση, θόλωση της συνείδησης, διαταραχές ομιλίας. Προκειμένου να εξαλειφθούν τα συμπτώματα υπερδοσολογίας, είναι απαραίτητο να παρέχετε πρώτες βοήθειες το συντομότερο δυνατό. Αρχικά, το πεπτικό σύστημα καθαρίζεται: πλύσιμο, απομάκρυνση του διαλύματος από το σώμα, εξουδετέρωση του. Στη συνέχεια απαιτείται σύνθετη νοσοκομειακή περίθαλψη.

Το φάρμακο αντενδείκνυται με σημαντικές αλλοιώσεις της βλεννογόνου μεμβράνης, οι οποίες συνοδεύονται από διαβρωτική διαδικασία. Επίσης, δεν συνιστάται για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες. Η αντενδείκνωση μπορεί να είναι και αυξημένη ευαισθησία σε μεμονωμένα συστατικά του φαρμάκου. Έχει υψηλό βαθμό τοξικότητας, επομένως δεν συνιστάται για χρήση σε παιδιά. Η τσίχλα στους άντρες θεραπεύεται αποτελεσματικά με ένα συνδυασμό θεραπείας με τετραβορικό νάτριο με αντιφλεγμονώδεις κρέμες ή αλοιφές.

Δισκία από τσίχλα για άνδρες

Τα πιο αποτελεσματικά δισκία είναι αντιβιοτικά ή αντιμυκητιακά φάρμακα, ανάλογα με το ποιος μικροοργανισμός δρα ως αιτιολογικός παράγοντας της νόσου. Έτσι, τα αντιβιοτικά όπως η αμοξυβλάστη, η σιπροφλοξασίνη, τα αντιβιοτικά της σειράς πενικιλλίνης αποδείχθηκαν πολύ χρήσιμα. Από αντιμυκητιασική εφαρμογή, η νυστατίνη, η φλουκοναζόλη. Επίσης καλά αποδεδειγμένα τοπικά αντισηπτικά: χλωρεξιδίνη, μιρομιστίνη, φουρασιλλίνη.

Υπόθετα για τσίχλα για άντρες

Με την τσίχλα, τα κεριά είναι πολύ αποτελεσματικά, τα οποία σας επιτρέπουν να απαλλαγείτε από τη μόλυνση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Το υπόθετο φλουκοναζόλη συνιστάται καλά, το οποίο χρησιμοποιείται για σοβαρό κνησμό, καύση, ερεθισμό και επίσης με άφθονη απόρριψη. Συνήθως υπάρχει αρκετή πορεία τριών κεριών. Βάλτε τα συνιστάται για τη νύχτα πριν πάτε για ύπνο.

Υπόθεμα από το πρωκτό από τσίχλα για άντρες

Τα υπόθετα της pimafucin έχουν αποδειχθεί επιτυχημένα. Αυτό το εργαλείο είναι σχετικά ασφαλές, συνιστάται να εφαρμόζεται τη νύχτα για τρεις ημέρες. Συνήθως αυτό αρκεί για να απαλλαγούμε εντελώς από τα συμπτώματα της παθολογίας. Αν μια πορεία δεν είναι αρκετή, μπορεί να επαναληφθεί σε διαστήματα 2-3 ημερών. Συνολικά, μπορείτε να πάρετε 3 μαθήματα. Εάν μετά από αυτό δεν μπορείτε να επιτύχετε θετική δυναμική, αξίζει να δοκιμάσετε ένα άλλο εργαλείο. Συνήθως ένα κερί είναι αρκετό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η θεραπεία είναι απαραίτητη για να σταματήσει η ελάχιστη πορεία είναι 3 ημέρες. Διαφορετικά, η νόσος θα επιστρέψει πολύ γρήγορα, η υποτροπή θα είναι ακόμα πιο σοβαρή.

Το pimafucin τοποθετείται από το ορθό, τη νύχτα πριν από τον ύπνο. Επομένως είναι απαραίτητο να βρίσκεται σε οριζόντια θέση. Η σύνθεση των υπόθετων τους επιτρέπει να λιώσει και να σχηματίσει έναν αφρό που καλύπτει ολόκληρη την περιοχή του καβάλου, παρέχοντας έτσι ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Κάψουλες από τσίχλα για άντρες

Η πιμαφαυκίνη μπορεί να είναι διαθέσιμη με τη μορφή καψουλών. Υπάρχουν άλλες κάψουλες, ωστόσο, η πιο αποτελεσματική είναι η pimafucin. Πάρτε ένα δισκίο την ημέρα, για τρεις ημέρες. Έτσι, η πορεία της θεραπείας είναι τρεις ημέρες. Αυτή τη φορά είναι αρκετή για να απαλλαγούμε από τα κύρια συμπτώματα της παθολογίας. Έχουν αντιμυκητιασικό αποτέλεσμα. Η επίδραση του φαρμάκου είναι σχετικά ήπια · δεν παρατηρούνται παρενέργειες.

Αν η pimafucin δεν έχει το απαραίτητο αποτέλεσμα, συνιστάται η λήψη φλουκοναζόλης. Επίσης, μειώνει γρήγορα την ποσότητα του μύκητα που παίζει ρόλο παθογόνου. Κατά συνέπεια, η ανάκαμψη έρχεται αρκετά γρήγορα.

Σπρέι για τσίχλα για άντρες

Μάλλον αποδεδειγμένα με διάφορους ψεκασμούς, οι οποίοι ψεκάζονται απευθείας στην προσβεβλημένη περιοχή της βλεννογόνου μεμβράνης. Οι περισσότεροι ψεκασμοί έχουν αντιμυκητιασικά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα. Τα πιο αποτελεσματικά είναι η μιρομιστίνη, η χλωρεξιδίνη.

Λουτρά με τσίχλα στους άνδρες

Καλή βοήθεια για να πολεμήσετε με το γάλα τσίχλας. Συνιστάται η χρήση των αφεψημάτων λαχανικών ως βάση. Εφαρμόστε τα ακόλουθα αφεψήματα λαχανικών:

  1. Althaea officinalis. Εφαρμόστε ριζώματα. Τα αφέψημα εξαλείφουν τη μόλυνση και μειώνουν τη φλεγμονώδη διαδικασία, ομαλοποιούν τις βλεννογόνες μεμβράνες.
  2. Το Aronia barberry χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μολυσματικών, αλλεργικών, φλεγμονωδών διεργασιών, για τη μείωση της δηλητηρίασης. Είναι ένας αποτελεσματικός προληπτικός παράγοντας. Χρησιμοποιούνται κυρίως φρούτα. Έχουν διεγερτική δράση στο σώμα, αυξάνουν την ανοσία, την αντίσταση και την αντοχή του σώματος.
  3. Το Badan κεράσι και το Led Flywood χρησιμοποιούνται σε ένα σύνθετο, καθώς μπορούν να ενισχύσουν την δράση του άλλου. Η κύρια δράση είναι αντιφλεγμονώδης. Αφαιρούν τον κνησμό, την καύση, τον ερεθισμό.

Εφαρμόστε ριζώματα, ρίζες, φύλλα, ειδικότερα, παλιά και μαυρισμένα. Περιέχουν πολύ πιο δραστικές ουσίες. Τα φύλλα έχουν επίσης αντιτοξικά αποτελέσματα. Το αφέψημα έχει επίσης αποκαταστατικό αποτέλεσμα. Πίνετε υπό τη μορφή αφέψημα, ενώ η δοσολογία είναι απεριόριστη.

trusted-source[25]

Πώς να θεραπεύσετε γρήγορα την τσίχλα στους άνδρες;

Ο γάλακτος είναι πιο εύκολο να θεραπευτεί, εφαρμόζοντας πολύπλοκη θεραπεία. Πρώτα απ 'όλα είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν αντιμυκητιασικοί παράγοντες, καθώς η τσίχλα προκαλείται από την ανάπτυξη μολυσματικής μόλυνσης (μύκητας του γένους Candida). Πολύ συχνά χρησιμοποιούνται αντιμυκητιακοί παράγοντες, όπως φλουκοναζόλη, μετρονιδαζόλη, χλοκσιδίνη, φουρασιλλίνη και άλλα. Ορισμένα εφαρμόζονται τοπικά, μερικά μέσα. Φυσιοθεραπεία, βιταμίνες χρησιμοποιούνται επίσης. Καλά αποδεδειγμένα εναλλακτικά και ομοιοπαθητικά φάρμακα. Για παράδειγμα, οι αλοιφές και τα αφέψημα χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή λοσιόν, λουτρών, συμπιεσμάτων, τρίψιμο και πλύσιμο. Ταυτόχρονα, τα απογεύματα λαχανικών αποδείχθηκαν πολύ χρήσιμα.

Όταν υπάρχουν άφθονες εκκρίσεις, κνησμός και ανάπτυξη της φλεγμονώδους διαδικασίας, συνιστάται να πίνετε βότανα που έχουν αντιφλεγμονώδη δράση. Ο πιο γνωστός και αποτελεσματικός αντιφλεγμονώδης παράγοντας είναι ο φασκόμηλος. Επίσης για την απομάκρυνση των φλεγμονωδών διεργασιών χρησιμοποιήστε το χαμομήλι, καλέντουλα, χορδή, μοσχοκάρυδο, ορειβάτη πουλιών.

Πρέπει να προσπαθήσουμε να συμπεριλάβουμε στη θεραπεία του γρασιδιού, το οποίο θα έχει αντιιικό, αντιβακτηριακό, αντιμυκητιασικό αποτέλεσμα και θα ενισχύσει την ανοσία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τσίχλα είναι μια ασθένεια που προκαλείται από μια παραβίαση της μικροχλωρίδας, η οποία συμβαίνει πάντοτε με φόντο μειωμένης ανοσίας. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα βότανο που θα τονώσει την ασυλία, θα προωθήσει την ενεργοποίηση των φυσικών αμυντικών. Η δράση των βοτάνων και των ομοιοπαθητικών φαρμάκων πρέπει να στοχεύει στην ανάπτυξη των αντισωμάτων του οργανισμού.

Είναι απαραίτητο να παροτρυνθούν οι διαδικασίες με στόχο την εξάλειψη της λοίμωξης, την ομαλοποίηση της κατάστασης του σώματος στο σύνολό του, την αύξηση της αποτελεσματικότητας, της ανθεκτικότητας και της αντοχής. Είναι σημαντικό το σώμα να κινητοποιεί τα εσωτερικά αποθέματα και να τα κατευθύνει για την καταπολέμηση του μύκητα, για την αποκατάσταση φυσικών διεργασιών στο σώμα. Είναι καλύτερα να μην επιλέγετε κεφάλαια ανεξάρτητα, αλλά με την επίσκεψη σε ιατρό-ανοσολόγο.

Σήκωσε το φάρμακο για το ανοσοποιητικό σύστημα - είναι ένα αρκετά σοβαρό θέμα, καθώς το παραμικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες και επιπλοκές, μέχρι την ανάπτυξη της ανοσοανεπάρκειας ή αυτοάνοσες διεργασίες, στις οποίες ο οργανισμός παράγει αντισώματα εναντίον του σώματος της δικής του, και να στείλει δυνάμεις για την καταπολέμηση της λοίμωξης, και επιθετικότητα κατά των ιστών του ίδιου του οργανισμού. Έτσι, συμβαίνει η αυτοκαταστροφή του σώματος. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η αυτοθεραπεία σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι επικίνδυνη και η πιο λογική απόφαση είναι να επισκεφθείς έναν ανοσολόγο.

Παρέχεται επίσης συμπτωματική θεραπεία. Είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τα κύρια συμπτώματα που συνοδεύουν την τσίχλα και να τραβήξετε το κατάλληλο χορτάρι. Για παράδειγμα, αν η τσίχλα εξελίσσεται και συνοδεύεται από αύξηση της θερμοκρασίας, συνιστάται να επιλέξετε ένα βότανο που έχει αντιπυρετικές ιδιότητες. Μπορεί να είναι βατόμουρο, τριαντάφυλλο, σταφίδα, κεράσι και άλλα βότανα.

Αν η τσίχλα συνοδεύεται από σοβαρό κνησμό, πόνο, καύση και ερεθισμό, συνιστάται το χορτάρι με ελαφρά αναλγητική και καταπραϋντική δράση. Για παράδειγμα, ayr, ρίγανη, τριφύλλι, βαλεριάνα, χαμομήλι. Το νομισματοκοπείο έχει παρόμοιο αποτέλεσμα και συχνά ανατίθεται με λάθος στους άντρες, ξεχνώντας ότι το δυόσμο μπορεί να καταναλωθεί μόνο από γυναίκες, καθώς περιέχει ένα σύμπλεγμα γυναικείων ορμονών. Αυτές οι ορμόνες εξομαλύνουν το συναισθηματικό και ορμονικό υπόβαθρο των γυναικών, αλλά επηρεάζουν αρνητικά το ορμονικό υπόβαθρο, την υγεία και την ισχύ των ανδρών. Κατά τη λήψη μέντα, οι άνδρες θα αναπτύξουν ορμονική ανισορροπία: πρώτα απ 'όλα υπάρχουν διαταραχές στη σεξουαλική σφαίρα, νευρολογικά προβλήματα, πονοκεφάλους. Συχνά η πρόσληψη μέντας από άνδρες οδηγεί σε εξασθένιση της λίμπιντο, της σεξουαλικής αδυναμίας και της στειρότητας.

Βιταμίνες

Η βάση της ανάπτυξης της τσίχλας είναι μια παραβίαση του μεταβολισμού των βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων στο σώμα. Μπορεί να είναι, ως ανεξάρτητο φαινόμενο, και ως συνέπεια της αβιταμίνωσης, μιας γενικής διαταραχής των μεταβολικών διεργασιών, ενός βιοχημικού κύκλου. Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να ληφθούν συμπλέγματα βιταμινών. Μπορεί να είναι όπως διάφορες σύνθετες βιταμίνες, όπως vitrum, οπτικά, πολυβιταμίνες.

Επίσης, πολλοί γιατροί συνιστούν τη λήψη ορισμένων βιταμινών, τα οποία αποτελούν ανεξάρτητο συστατικό. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος πρέπει να πάρει βιταμίνες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της βιταμίνης συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με μεταβολικές διεργασίες, ενσωματωμένο στο μεταβολισμό και ικανό να ομαλοποιήσει το μεταβολισμό.

Είναι γνωστό ότι η κύρια αιτία της ανάπτυξης της τσίχλας είναι η παραβίαση της φυσιολογικής μικροβιοκένωσης, καθώς και η έντονη δυσβολία. Αυτό οφείλεται στη μείωση της ποσότητας της φυσιολογικής μικροχλωρίδας και στην αύξηση της παθογόνου μικροχλωρίδας. Επίσης μερικές φορές παρατηρείται αύξηση της μυκητιακής μικροχλωρίδας. Υπάρχει μια απότομη μείωση της εκκριτικής ανοσοσφαιρίνης Α, η οποία συντίθεται από τις βλεννογόνες μεμβράνες και παρέχει αντιική και αντι-μολυσματική προστασία του σώματος.

Είναι γνωστό ότι η παραβίαση της μικροχλωρίδας, και η παραβίαση της σύνθεσης της ανοσοσφαιρίνης - μια παθολογία, τα οποία συνδέονται κυρίως με την έλλειψη βιταμινών Α, Ε, ΡΡ. Ως εκ τούτου, συνιστάται η λήψη βιταμινών στις ακόλουθες ημερήσιες συγκεντρώσεις:

  • Βιταμίνη ΡΡ - 60 mg
  • Βιταμίνη Α - 240 mg
  • Βιταμίνη Ε - 45 mg

Η βιταμίνη C απαιτεί διπλάσια ποσότητα, επειδή έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ομαλοποιεί μεταβολικές διεργασίες, μειώνει το επίπεδο δηλητηρίασης, αποτρέπει τις φλεγμονώδεις διεργασίες στο σώμα. Η βιταμίνη C είναι το πιο σημαντικό φάρμακο που εμποδίζει την ανάπτυξη της φλεγμονώδους και μολυσματικής διαδικασίας. Από αυτή την άποψη, η βιταμίνη C συνιστάται σε ποσότητα 1000 mg.

Φυσιοθεραπευτική αγωγή

Η ηλεκτροφόρηση λειτουργεί πολύ καλά στο σώμα. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι τα ενέσιμα φάρμακα διεισδύουν άμεσα στο επίκεντρο της φλεγμονής. Ως αποτέλεσμα, το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί πολύ πιο γρήγορα και επίσης επιτρέπει τη μείωση της ημερήσιας δοσολογίας του φαρμάκου. Επίσης, η τσίχλα στους άντρες μπορεί να θεραπευτεί με τη βοήθεια τέτοιων φυσιοθεραπευτικών μεθόδων όπως η θεραπεία με κρουστικό κύμα, η θεραπεία με υπερήχους, η έκθεση στο υπέρυθρο φως και άλλα.

Πόσο καιρό για τη θεραπεία της τσίχλας στους άνδρες;

Με φυσιολογική θωράκιση ανοσίας στους άνδρες περνάει από 1 έως 7 ημέρες. Με μειωμένη ανοσία, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εβδομάδες ή και περισσότερο.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.