^

Παιδική ανάπτυξη από 1 έως 3 χρόνια

Πώς να απελευθερώσετε ένα παιδί

Πώς να απελευθερώσετε ένα παιδί για να σχηματίσει μια σταθερή και αυτοπεποίθηση φύση σε αυτό; Αυτή η ερώτηση τίθεται από πολλούς γονείς, καθώς τα σημερινά παιδιά «επικοινωνούν» καλύτερα με την τεχνολογία παρά με τους συμμαθητές τους.

Ασκήσεις για παιδιά 2 χρόνια

Οι ασκήσεις για παιδιά ηλικίας 2 ετών, όπως κάθε σωστή σωματική άσκηση για παιδιά όλων των ηλικιακών κατηγοριών, στοχεύουν στην αρμονική ανάπτυξή τους και την προαγωγή της υγείας.

Ασκήσεις για την ανάπτυξη της ακοής

Πριν από την περιγραφή των ασκήσεων για την ανάπτυξη της ακοής, είναι απαραίτητο να καθοριστούν ορισμένες βασικές έννοιες. Ακρόαση - τι είναι;

Τεχνικές για την ανάπτυξη της πρώιμης παιδικής ηλικίας

Κάθε γονείς θέλουν το παιδί τους να μάθουν να καταλαβαίνουν, να μιλούν, να αναλύουν, να είναι πλήρως ανεπτυγμένες και απλώς να προσαρμόζονται στις συνθήκες του περιβάλλοντος. Τώρα υπάρχουν πολλές μέθοδοι πρώιμης ανάπτυξης παιδιών, τόσο παρόμοιες όσο και εντελώς μοναδικές.

Αθλητικά τμήματα για παιδιά

Μην επιλέξετε ένα αθλητικό τμήμα μόνο και μόνο επειδή σας αρέσει.

Πώς να διδάξετε ένα παιδί να περπατήσει;

Αυτή η υπέροχη στιγμή, όταν μάθατε ότι θα έχετε ένα παιδί, είναι τόσο χαρούμενος και εμπνευσμένος. Αλλά περνάει λίγος χρόνος και το μωρό σας προσπαθεί ήδη να κινηθεί, να σέρνει και ... να μην μπορεί να κάνει τα πρώτα βήματα. Πώς να διδάξετε ένα παιδί να περπατήσει;

Τι πρέπει να μπορεί ένα παιδί να κάνει σε 12 μήνες;

Σε 12 μήνες ή ένα χρόνο, το παιδί είναι ήδη μια αρκετά καλά διαμορφωμένη προσωπικότητα, η οποία μπορεί να είναι εκπληκτικά πολύ.

Πώς να διδάξετε ένα παιδί να μιλήσει;

Όταν οι γονείς σκέφτονται πώς να διδάξουν ένα παιδί να μιλήσει, δεν καταλαβαίνουν ότι ακόμη και τα μικρότερα παιδιά μαθαίνουν ήδη τη γλώσσα. Πολύ πριν μάθουν να μιλούν, τα παιδιά εξακολουθούν να επικοινωνούν μαζί σας.

Ανάπτυξη της ομιλίας του παιδιού: πώς να τον βοηθήσετε;

Το παιδί σας είναι 2 ετών και εξακολουθεί να μην μιλάει; Λέει λίγα λόγια, αλλά νομίζετε ότι το παιδί βρίσκεται πολύ πίσω στην ανάπτυξη της ομιλίας σε σύγκριση με τους συνομηλίκους; Εκτός αυτού, θυμάστε ότι η μικρή αδελφή της ίδιας ηλικίας θα μπορούσε να κάνει ολόκληρες προσφορές ...

Τι πρέπει να κάνει ένα παιδί για ένα χρόνο;

Πολλοί γονείς ρωτούν την ερώτηση, τι θα έπρεπε να κάνει ένα παιδί μέσα σε ένα χρόνο; Αυτά τα σημαντικά ερωτήματα αφορούν το βάρος, την ανάπτυξη και τα συναισθήματα του παιδιού, τα οποία αναπτύσσονται πολύ γρήγορα. Στην ηλικία ενός έτους το μωρό γίνεται πιο ανεξάρτητο και υπερασπίζεται ακόμη και τη δική του γνώμη. Αυτό πρέπει να μπορεί ένα παιδί να κάνει σε 1 χρόνο.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.