Το παιδί

Το παιδί - από βιολογική άποψη - είναι το στάδιο ανάπτυξης ενός ατόμου από τη στιγμή της γέννησής του μέχρι το τέλος της εφηβείας, δηλαδή μέχρι 17-18 χρόνια. Το παιδί μεγαλώνει και αναπτύσσεται σταδιακά: από την παιδική ηλικία έως την εφηβεία, και κάθε στάδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Τι ξέρετε για αυτούς;

Γνωρίζετε ότι κατά το πρώτο έτος της ζωής το παιδί προσθέτει στο βάρος σχεδόν το 350% της αρχικής μάζας του σώματός του; Και η αύξηση της ανάπτυξης για 12 μήνες - σε σύγκριση με την ανάπτυξή της κατά τη γέννηση - είναι πάνω από 45%; Και γνωρίζετε ότι ένα παιδί ηλικίας πέντε ετών αναπνέει δύο φορές τόσο συχνά όσο οποιοσδήποτε ενήλικας; Και ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των κοινών παιδικών ασθενειών όπως η ιλαρά και η ανεμοβλογιά; Πώς να αυξήσετε την ασυλία των παιδιών και τι θα συμβεί αν το παιδί σας παραμείνει στην ανάπτυξη από τους συμμαθητές του; Σχετικά με τα πάντα που ενδιαφέρουν τους γονείς, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην ενότητα "Παιδί".

Νέα άρθρα

Νέα

Δημοφιλή άρθρα σε αυτήν την ενότητα

Η πύλη iLive δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία.
Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στην πύλη είναι μόνο για αναφορά και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται χωρίς τη συμβουλή ειδικού.
Διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες και πολιτικές του ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Πνευματικά δικαιώματα © 2011 - 2019 iLive. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.