^

Το παιδί - από βιολογική άποψη - είναι το στάδιο ανάπτυξης ενός ατόμου από τη στιγμή της γέννησής του μέχρι το τέλος της εφηβείας, δηλαδή μέχρι 17-18 χρόνια. Το παιδί μεγαλώνει και αναπτύσσεται σταδιακά: από την παιδική ηλικία έως την εφηβεία, και κάθε στάδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Τι ξέρετε για αυτούς;

Γνωρίζετε ότι κατά το πρώτο έτος της ζωής το παιδί προσθέτει στο βάρος σχεδόν το 350% της αρχικής μάζας του σώματός του; Και η αύξηση της ανάπτυξης για 12 μήνες - σε σύγκριση με την ανάπτυξή της κατά τη γέννηση - είναι πάνω από 45%; Και γνωρίζετε ότι ένα παιδί ηλικίας πέντε ετών αναπνέει δύο φορές τόσο συχνά όσο οποιοσδήποτε ενήλικας; Και ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των κοινών παιδικών ασθενειών όπως η ιλαρά και η ανεμοβλογιά; Πώς να αυξήσετε την ασυλία των παιδιών και τι θα συμβεί αν το παιδί σας παραμείνει στην ανάπτυξη από τους συμμαθητές του; Σχετικά με τα πάντα που ενδιαφέρουν τους γονείς, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην ενότητα "Παιδί".

Δημοφιλή άρθρα σε αυτήν την ενότητα

Ενδιαφέρον για το iliveok

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.