^

Τα παιδιά 1-3 ετών μεγαλώνουν και αναπτύσσονται πολύ γρήγορα. Για παράδειγμα, το βάρος της καρδιάς γίνεται τρία ακόμη και η μυϊκή μάζα αυξάνεται στο ένα τέταρτο του συνολικού σωματικού βάρους. Σε αυτή την ηλικία, ο οστικός ιστός του σκελετού ενισχύεται βαθμιαία, και με την αρχή του ανεξάρτητου περπατήματος - το σχηματισμό της αψίδας του ποδιού.

Τα παιδιά αυτής της ηλικίας μαθαίνουν πολλές δεξιότητες, γίνονται πιο κινητά, περίεργα και έξυπνα. Το παιδί μαθαίνει να μιλά, να σκέφτεται και να αισθάνεται ...

Και το καθήκον των γονέων είναι να εξασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους 1-3 ετών ήταν υγιή και ευτυχισμένα. Και αυτό το καθήκον δεν είναι εύκολο.

Δημοφιλή άρθρα σε αυτήν την ενότητα

Ενδιαφέρον για το iliveok

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.