^

Η υγεία του παιδιού από 1 έως 3 χρόνια

Παρακολουθούμε την υγεία ενός παιδιού από 1 έως 3 χρόνια - τι σημαίνει αυτό; Και τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς για την υγεία του μωρού τους όσο το δυνατόν λιγότερο;

Γιατί το παιδί έχει ναυτία και έμετο, τι πρέπει να κάνει, αν η θερμοκρασία αυξηθεί, πώς να ανταποκριθεί στα παράπονα του παιδιού για πόνο στην κοιλιά, το αυτί ή το λαιμό; Όλες αυτές οι ερωτήσεις έχουν απαντήσεις.

Παρατηρούμε την υγεία ενός παιδιού από 1 έως 3 χρόνια - αυτό σημαίνει ότι εμείς οι γονείς καταλαβαίνουμε πώς να δράσουμε, εάν επιδεινωθεί η υγεία του μωρού και χρειάζεται βοήθεια. Δυστυχώς, τα παιδιά είναι άρρωστα. Αλλά στόχος μας είναι να τα αναπτύξουμε δυνατά και υγιή.

Βιολογική ηλικία του παιδιού

Κάθε παιδί έχει ατομικό ρυθμό βιολογικής ανάπτυξης και η βιολογική ηλικία του μπορεί να διαφέρει σε κάποιο βαθμό από την ηλικία των συνομηλίκων του στο πιστοποιητικό γέννησης.

Το παιδί έχει ξηρό βήχα: πώς να θεραπεύσει;

Εάν το παιδί έχει ξηρό βήχα, πρώτα, μάθετε τις αιτίες που το προκαλούν. Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε σαφώς τι συνιστά βήχα και ποια είναι η κύρια λειτουργία του.

Ρινίτιδα στο μωρό

Για να θεραπεύσετε μια ρινική καταρροή σε ένα παιδί, πρέπει να επιλέξετε σωστά το φάρμακο, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και την υγεία του παιδιού.

Το λαιμό του κόκκινου παιδιού

Ο κόκκινος λαιμός σε ένα παιδί μπορεί να παρατηρηθεί με διαφορετικές ασθένειες - ιογενείς ή βακτηριακές. Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι αλλεργίας. Ποιες είναι οι αιτίες του κόκκινου λαιμού του παιδιού και πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί σωστά;

Πώς να αναγνωρίσετε τον αυτισμό σε ένα μικρό παιδί;

Ο αυτισμός είναι μια σοβαρή αναπτυξιακή διαταραχή, όταν το παιδί κλείνει στον εαυτό του και, όπως φαίνεται, καμία πληροφορία από τον έξω κόσμο δεν φτάνει σε αυτόν.

Τι γίνεται αν το μωρό φωνάζει στον κήπο;

Εάν ένα παιδί κλαίει στον κήπο, οι γονείς πρέπει να είναι υπομονετικοί και να γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά του νευρικού συστήματος του μωρού τους. Ωστόσο, θέλετε να συνηθίσετε το παιδί σας στο νηπιαγωγείο το συντομότερο δυνατόν, πρέπει να καταλάβετε ότι η πλήρης προσαρμογή δεν θα έρθει νωρίτερα από δύο ή τρεις μήνες μετά το παιδί να εισέλθει στο νηπιαγωγείο. Έτσι, τι πρέπει να γνωρίζετε ακόμα στους γονείς σας;

Γιατί ένα παιδί κλαίει σε ένα όνειρο;

Μόνο το 30% των παιδιών κάτω από τρεις μήνες κοιμούνται κανονικά, άλλοι κλαίνε. Μέχρι το έτος σχεδόν το 90% των παιδιών κοιμάται κανονικά. Έτσι οι γονείς πρέπει να επιβιώσουν αυτή την περίοδο. Αλλά αν ξέρετε γιατί ένα παιδί φωνάζει σε ένα όνειρο, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τους κινδύνους για το νευρικό του σύστημα. Ποιους είναι οι λόγοι για να κλάψεις ένα παιδί σε ένα όνειρο;

Encopresis στα παιδιά

Encopresis - αυτό είναι μια αυθαίρετη ή ακούσια κίνηση του εντέρου σε ακατάλληλα μέρη για ένα παιδί ηλικίας άνω των 4 ετών.

Ακράτεια ούρων στα παιδιά

Νυκτερινή ενούρηση είναι η ακράτεια ούρων σε ένα όνειρο. Πρωτογενής νυκτερινής ενούρησης (έλλειψη ανεπτυγμένων ελέγχου της κύστης κατά τη διάρκεια του ύπνου) παρατηρείται στο 30% των παιδιών ηλικίας 4 ετών, 10% στην ηλικία των 6 ετών, 3% εκείνης της ηλικίας 12 ετών και 1% κάτω από την ηλικία των 18 ετών.

Εκρήξεις θυμού στα παιδιά

Οι εστίες θυμού είναι έντονες συναισθηματικές εκρήξεις, συνήθως ως ανταπόκριση στην απογοήτευση στις προσδοκίες. ξεσπάσματα συνήθως εμφανίζονται κοντά στο τέλος του πρώτου έτους της ζωής, συνήθως εμφανίζονται μεταξύ των ηλικιών 2 ( «τρομερή δύο ετών») έως και 4 χρόνια, είναι σπάνιες μετά την ηλικία των 5 ετών.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.