Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Αμπούλες από την τριχόπτωση και την ανάπτυξη των τριχών

Ιατρικός εμπειρογνώμονας του άρθρου

Δερματολόγος, onkodermatolog
, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 09.10.2019

Καλλυντικά - αμπούλες από την τριχόπτωση και την ανάπτυξη των μαλλιών - όταν εφαρμόζουν τα περιεχόμενά τους στο τριχωτό της κεφαλής και το τρίβουν στις ρίζες των μαλλιών, δρουν απευθείας στα θυλάκια των τριχών.

Λόγω της απλότητας χρήσης, τα προϊόντα αυτά έχουν μεγάλη ζήτηση: σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας, από 16% για άντρες ηλικίας 18-29 ετών και έως 53% για άντρες ηλικίας 40-49 ετών υποφέρουν από προβλήματα τριχόπτωσης. [1]Πώς να καθορίσετε τις καλύτερες φύσιγγες από την απώλεια μαλλιών, την πιο αποτελεσματική και ταχείας δράσης; Εξάλλου, όλοι οι κατασκευαστές - παρά τα διαθέσιμα ανάλογα - εξασφαλίζουν αξεπέραστες και μοναδικές ιδιότητες των προϊόντων τους.

Οι επιλεκτικές δοκιμές των ιατρικών καλλυντικών (που δεν ισοδυναμούν με κλινικές δοκιμές) διεξάγονται σε αρκετές δεκάδες καταναλωτές, γεγονός που δεν εγγυάται την αποτελεσματικότητά τους για όλους. Είναι αλήθεια ότι στην ΕΕ υπάρχουν γενικοί κανόνες για τον κανονισμό για τα καλλυντικά προϊόντα που διέπουν τα στάδια ανάπτυξης προϊόντων (συμπεριλαμβανομένης της επιλογής των συστατικών), καθώς και τον καθορισμό της ευθύνης των κατασκευαστών για την ποιότητα και την ασφάλειά τους.

Αλλά αν αξίζει να επικεντρωθείτε σε κριτικές που είναι γεμάτες από ιστοτόπους του σχετικού θέματος, αποφασίστε μόνοι σας: οι περισσότερες φορές αποτελούν μέρος της διαφήμισης και έχουν σχεδιαστεί για την έλλειψη ευαισθητοποίησης και ευπιστίας των πελατών.

Ενδείξεις χρήσης

Μεταξύ των ουσιών που περιέχουν αμπούλες από την τριχόπτωση και την ανάπτυξη των τριχών, υπάρχουν και οι δύο

φυσικό, φυτικής προέλευσης και συνθετικά. Οι διάφοροι συνδυασμοί τους δημιουργούνται στα εργαστήρια των καλλυντικών εταιρειών, αλλά οι περισσότερες περιγραφές δεν περιέχουν χαρακτηριστικά όπως η φαρμακοδυναμική ή οι αντενδείξεις για χρήση - επειδή δεν είναι φάρμακα.

Αν και οι ενδείξεις για τη χρήση όλων αυτών των εργαλείων περιλαμβάνουν:

  • η αργή ανάπτυξη της τρίχας στο κεφάλι, η αραίωση και / ή η αυξημένη απώλεια (λόγω της εξασθένησης των θυλάκων της τρίχας).
  • ανδρογενετική αλωπεκία που σχετίζεται με τις επιθετικές επιδράσεις της διυδροτεστοστερόνης στους υποδοχείς θυρεοειδικών τριχοθυλακίων εξαρτώμενων από τα ανδρογόνα στην μετωπιαία ζώνη του τριχωτού της κεφαλής).
  • φωλιά ή  εστιακή φαλάκρα. κυκλική αλωπεκία (Alopecia areata).
  • εποχιακά και το άγχος της απώλειας μαλλιών ή αραίωση μιας ορμονικής φύσης (εμμηνόπαυση, με πολυκυστικές ωοθήκες, νόσο του θυρεοειδούς) ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (λόγω της ανεπάρκειας της βιοτίνης, η οποία προκύπτει λόγω της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια γρήγορη διάσπαση ανάπτυξη των κυττάρων του εμβρύου).
  • απώλεια μαλλιών μετά από χημειοθεραπεία.

Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι αυτά τα κεφάλαια δεν δίνουν αποτελέσματα σε περίπτωση απώλειας τρίχας από εγκεφαλονωτιαία-μολυσματική ή αυτοάνοση αιτιολογία, καθώς επίσης και σε συνδυασμό με εξασθενημένη συμπαθητική εννεύρωση του τριχωτού της κεφαλής.

Παρεμπιπτόντως, μια τέτοια μορφή παραγωγής όπως οι αμπούλες καθιστά δυνατή την αύξηση της συγκέντρωσης των διαλυμάτων και την ελαχιστοποίηση της προσθήκης συντηρητικών σε αυτά (η οποία φυσικά βελτιώνει την διάχυση του δέρματος) και παρέχει μια ακριβή μονή δόση. Παρά τις διαφορές στη σύνθεση των αμπούλων, είναι απαραίτητο να τηρηθεί η συνιστώμενη διάρκεια χρήσης, η μέθοδος χρήσης και η δόση (εξηγείται στις συνημμένες οδηγίες). Συγκεκριμένα, τα περιεχόμενα μιας αμπούλας εφαρμόζονται απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής και κατανέμονται ομοιόμορφα με το μασάζ της στις ρίζες των μαλλιών.

Ονόματα αμπούλας για απώλεια μαλλιών, κορυφαία προϊόντα με amineksilom

Δεν θα αναφέρουμε μόνο τα ονόματα των αμπούλων από την τριχόπτωση, την κορυφή - δηλαδή, τα κορυφαία στους πολυάριθμους καταλόγους τους, αλλά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την πλήρη σύνθεση των υγρών που περιέχονται σε αυτά και την αρχή της λειτουργίας μεμονωμένων ουσιών. Είναι απίθανο ότι πρόκειται για αξιολόγηση, αλλά οι πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά θα βοηθήσουν στην επιλογή των πλέον αποτελεσματικών μέσων.

Τι περιέχουν αμπούλες από την τριχόπτωση και την ανάπτυξη των τριχών;

Ας ξεκινήσουμε με την αμινεξίλη (οξείδιο 2,4 διαμινοπυριμιδίνης), που περιέχει ως κύριο δραστικό συστατικό:

  • Δερκό αμπούλες - Dercos Aminexil Pro και Dercos Aminexil Clinical - από την Vichy Γαλλική εταιρεία (Vichy Laboratories).
  • αμπούλες για την τριχόπτωση Loreal amineksil - Aminexil Advanced L`Oreal εργαστήρια:
  • Kerastaz (Kerastase Specifique Aminexil Force R) - αμπούλες απώλειας μαλλιών για άνδρες και γυναίκες (εμπορικό σήμα L `Oreal).
  • Αμπούλες Revivexil (συμπύκνωμα κατά της τριχόπτωσης), Revlon Anti-Hair Loss, Ινδική μήτρα αμπούλας (MATRIX Biolage ScalpSYNC), κλπ.

Το Aminexyl, το οποίο έχει διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αλλά δεν έχει εγκριθεί από το FDA (ΗΠΑ), είναι αγγειοδιασταλτικό που ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στα θυλάκια της τρίχας και έτσι αποκαθιστά τη βιωσιμότητά του, αποτρέποντας τον υπερβολικό σχηματισμό κολλαγόνου γύρω από αυτά (περφιδοκυτταρική ίνωση). Ωστόσο, το amineksil μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες υπό μορφή υπεραιμίας, ξεφλούδισμα και κνησμό του δέρματος σε περιοχές εφαρμογής, παρόμοιες με αλλεργική δερματίτιδα. [2]

Επίσης στις αμπούλες Dercos (Vichy) υπάρχουν: κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μόρια SP94 (τα οποία διεισδύουν στις ρίζες των μαλλιών και μετατρέπονται σε κεραμίδια - οι κύριες λιποπρωτεΐνες στα μαλλιά). [3] το αμινοξύ αργινίνη (μέσω της διέγερσης των διαύλων καλίου των κυττάρων διαστέλλει τα δερματικά αγγεία, συμβάλλοντας στον καλύτερο τροφισμό των ιστών). Οι βιταμίνες για τα τριχοθυλάκια που ενισχύουν τη διατροφή των θυλάκων των τριχών από την πτώση τους σε αμπούλες Vichy (Dercos Aminexil Pro) αντιπροσωπεύονται από νιασίνη (βιταμίνη Β3) και πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6).

Αν πυριδοξίνη βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού πιτυρίδας, το νικοτινικό οξύ σε αμπούλες για την τριχόπτωση (συνώνυμα - νιασίνη, βιταμίνη Β3, PP, νικοτιναμίδιο, νιασιναμίδιο) - διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, δηλαδή, επιτρέπει να «τροφοδοτήσουν» τα θυλάκια τρίχας. [4] Επιπλέον, όπως προτείνουν οι τριχολόγοι, η νιασίνη μειώνει τη συσσώρευση χοληστερόλης στα σμηγματορροϊκά κύτταρα, τα οποία μετασχηματίζονται στο ένζυμο 5α-αναγωγάσης και σχετίζονται άμεσα με την αύξηση της διυδροτεστοστερόνης (DHT) και την απώλεια μαλλιών στους άνδρες και τις γυναίκες. Δείτε περισσότερα -  Ανδρογενετική αλωπεκία

Εκτός από το aminexil, οι αμπούλες Loreal Aminexil - Aminexil Advanced L`Oreal για την απώλεια μαλλιών έχουν ένα σύμπλεγμα αμινοξέων-τριπεπτίδιο-χαλκό, παρόμοιο με το σύμπλοκο GHK-Cu που περιέχεται στα βιολογικά υγρά του σώματος. Αυτό το σύμπλεγμα βοηθά στην τόνωση της τριχοφυΐας εμποδίζοντας τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε DHT. [5]

Οι κεφαλές Kerastase Specifique Aminexil Force R έχουν δύο ακόμη σημαντικά συστατικά. Πρώτον, είναι ραμνόζη - φυσικός δεοξυσακχαρίτης, ένας διεγερτικός αυξητικός παράγοντας αγγειακού ενδοθηλίου (VEGF), ο οποίος με τη σειρά του αυξάνει την αγγειοποίηση θυλάκων τριχών και αυξάνει τη διατροφή τους. [6]

Δεύτερον, περιέχει τα φυτοστερόλες madeacasinic (ασιατικό) οξύ γνωστό από Ayurveda Centella Asiatica (Centella asiatica) - φυτά με αντιοξειδωτικές και λιπολυτικές ιδιότητες.

Αντί των Aminexil Vichy Dercos νεογενή φιαλίδια και αμπούλες Kerastase Densifique (L`Oreal) εισήγαγε μια νέα πατενταρισμένο ουσία stemoksidin (stemoxydine), ξυπνά το κοιμάται CD34 + αρχέγονα κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος, η οποία οδηγεί σε μια αύξηση στην ποσότητα και την πυκνότητα των θυλάκων των τριχών. [7]

Αμπούλες με πλακούντα για την τριχόπτωση

Η αμπούλα με τον πλακούντα για την τριχόπτωση Placent Τύπου (Ιταλία), Placentrix (Farmagan, Ιταλία), αμπούλες Dikson Polipant (Dixon), καθώς και τα ανάλογά τους - πλακούντας Silhouette Plus Revitalizer (Schwarzkopf, η Henkel Group, Γερμανία), πλακούντα PLACO (UK) άλλοι - περιέχουν βιοδιεγερτικό εκχύλισμα πρωτεϊνών του πλακούντα (συμπεριλαμβανομένων αμινοξέων, ορμονών και αυξητικών παραγόντων). [8]

Η διατροφή και η οξυγόνωση των τριχοθυλακίων μπορούν να βελτιωθούν λόγω του σχηματισμού επιπρόσθετων τριχοειδών αγγείων στο δέρμα και την επακόλουθη ροή αίματος. Αλλά το αποτέλεσμα θα είναι ορατό αν τα κεφάλαια αυτά εφαρμόζονται καθημερινά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ως εκ τούτου, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η χρήση τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αντενδείκνυται - εξαιτίας του κινδύνου ανάπτυξης όγκων της μήτρας ή του μαστικού αδένα και η χρήση για παιδιά είναι απαράδεκτη, καθώς οι ορμόνες που περιέχουν μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη σεξουαλική ανάπτυξη.

Ως μέρος της λοσιόν Placentrix κλασικού εντατική (Farmagan, Ιταλία), η δράση της νιασίνης συμπληρώματος πλακούντα, τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών),  [9] τόνωση φυτικά εκχυλίσματα όπως επίσης και ψευδάργυρο, ο οποίος είναι ένας συμπαράγοντας πολλών ενζύμων, παρέχοντας τις βιοχημικές διεργασίες στο χόριο και τα μαλλιά θυλάκια.

Το Ampoules Dikson Polipant (Dixon) περιέχει επίσης γαλάκτωμα από καστορέλαιο και φύτρο σίτου. εκχυλίσματα τσουκνίδας και κόκκινου πιπεριού. νιασίνη, πυριδοξίνη, παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5), ινοσιτόλη (βιταμίνη Β8).

Αμπούλες απώλειας τρίχας, που περιέχουν εκχύλισμα νάνου παλάμης

Στο οπωροκαλλιέργεια στη νοτιοανατολική Ηνωμένες Πολιτείες νάνος είδε palmetto (Serenoa repens), σύμφωνα με μια άλλη γνωστή κατηγοριοποίηση sabal (Sabal serrulata), φυτοστερόλες υπάρχουν - καμπεστερόλη, στιγμαστερόλη, β-σιτοστερόλη, η οποία μειώνουν την παραγωγή και δράση της 5α-αναγωγάσης σμήγματος (βλ. προηγούμενη ενότητα), δηλαδή είναι φυσικά αντι-ανδρογόνα. Είναι επίσης πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. [10]

Εκχύλισμα των φρούτων του τμήματος παλάμης του συμπυκνώματος ιταλικού απώλεια αμπούλες μαλλιών Rinfoltil (Rinfoltil), BioKap (Naturalforme, Γαλλία), Phytolium 4 Πυκνό (Phyto, Γαλλία), καθώς περιέχει μια αμπούλα της τριχόπτωσης για τους άνδρες Kemon ACTYVA P Παράγοντα Σύστημα Uomo ( Ιταλία).

Επιπλέον, οι αμπούλες του Kemon Actyva έχουν αζελαϊκό οξύ (αναστέλλοντας επίσης την 5α-αναγωγάση, έχει έντονο αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα). [11] προανθοκυανιδίνες κόκκινων σπόρων σταφυλιών (με αντιοξειδωτικές ιδιότητες). [12],  [13] εκχυλίσματα φυκιών  [14] και κινεζικής καμέλλας (δηλαδή πράσινο τσάι, πλούσιο σε κατεχίνες και ελλαγικό οξύ, που παρουσιάζουν τις ιδιότητες των φυτοοιστρογόνων). [15],  [16] βιταμίνες Ε και Β6, ψευδαργύρου και χαλκού.

Και στα φιαλίδια Rinfoltil παρόν: καφεΐνη (για την τόνωση της τριχοφυΐας)? [17] εκχυλίσματα από ρίζες ginseng (βελτιώνοντας τη ροή του αίματος στα θυλάκια),  [18] φύλλα τσαγιού και ginkgo biloba (για να μειωθεί το οξειδωτικό στρες των κυττάρων)  [19],  [20] και τα φύλλα νεροκάρδαμου (πλούσιο σε σελήνιο). [21]

Αμπούλες από την τριχόπτωση Ιταλοί κατασκευαστές

Ο επιπολασμός της ανδρογονικής αλωπεκίας στους άνδρες είναι 67,1%, στις γυναίκες - 23,9%. Ο επιπολασμός και η σοβαρότητα της ανδρογενετικής αλωπεκίας συσχετίζεται με την ηλικία και στα δύο φύλα. [22] Έως και 13% των προεμμηνοπαυσιακών γυναικών έχουν κάποια σημάδια ανδρογόνου αλωπεκίας. Ωστόσο, η συχνότητα της ανδρογενετικής αλωπεκίας στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση αυξάνεται σημαντικά και, σύμφωνα με έναν συγγραφέα, μπορεί να επηρεάσει το 75% των γυναικών ηλικίας άνω των 65 ετών. [23] Μεταξύ των Ιταλών, ο επιπολασμός της ανδρογενετικής αλωπεκίας υπολογίζεται από ειδικούς σε ποσοστό 12,4% του συνολικού πληθυσμού (υψηλότερο σε 12,8% μόνο στη Γερμανία). για σύγκριση σε άλλες χώρες: ΗΠΑ - 11,8%. Μεγάλη Βρετανία και Σουηδία - 11,7% η κάθε μία. Καναδάς - 11,5%. Ισπανία - 11%. Αυστραλία -10,3%.

Έτσι, η Ιταλία παράγει αμπούλες για απώλεια μαλλιών σε μεγάλες ποσότητες και διαφορετικής σύνθεσης.

Οι αμπούλες Keranove επιβραδύνουν την τριχόπτωση, διεγείρουν το διάμεσο ενεργειακό μεταβολισμό και επιταχύνουν τη φάση του τελογενίου χάρη στο 2-αμινοπεντανανικό (γλουταμικό) οξύ, το οποίο παρέχει κύτταρα με θείο που ενεργοποιεί την ανάπτυξη των τριχών. [24] Επίσης στη σύνθεση είναι το σύμπλεγμα Trichodyn, το οποίο περιλαμβάνει ισοφλαβόνες, τερπενοειδή και ταννίνες από το εκχύλισμα του πυρήνα του μαργαριταριού του Pterocarpus (Pterocarpus marsupium) - ένα δέντρο της οικογένειας των οσπρίων της Ανατολικής Ασίας. Το εργαλείο χρησιμοποιείται όχι περισσότερο από δύο φορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

απώλεια Αμπούλες και την ανάπτυξη των μαλλιών Απώλεια Collistar Anti μαλλιών Αναζωογόνηση φιαλίδια περιέχουν διεγερτική λειτουργία των τριχοθυλακίων συμπλόκου Trichogen VEG, που αποτελείται από εκχυλίσματα από ρίζες ginseng και κολλιτσίδα, αμινοξέα (αργινίνη, τυροσίνη, ορνιθίνη), πρωτεΐνη σόγιας, βιοτίνη (βιταμίνη Β7 ή Η, προάγοντας την αναγέννηση και διαφοροποίηση των επιδερμικών κυττάρων), νικοτινομίδη, παντοθενικό οξύ και ψευδάργυρο. [25]

Επαναφέρει τη λοσιόν ανάπτυξης τρίχας, η οποία περιέχει αμπούλες Selective Professional (Tricobiotos SpA). Όπως υποδεικνύεται στην περιγραφή, η λοσιόν περιέχει ειδικά σύμπλοκα: διεγείρει το ONcare StimulFLUX και το προστατευτικό DefenseFLUX με βιταμίνες και φυτικά εκχυλίσματα. Μεταξύ αυτών κύρια συστατικά: απιγενίνη φλαβονοειδές εκχύλισμα από λεμόνι (για τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας),  [26] λιπαρό οξύ ελαϊκό εκχύλισμα από τις ρίζες των φυτών της Cucurbitaceae οικογένεια Hemsley amabilis (αδρανοποιεί το ένζυμο 5α-αναγωγάση),  [27] αμινοξέα (γλυκίνη, ιστιδίνη, λυσίνη) και βιοτίνη.

Επίσης, στο πλαίσιο αυτού του σήματος απελευθερώνονται από την απώλεια αμπούλες τρίχας για τους άνδρες Powerizer λοσιόν, τα οποία παρέχουν διεγερτική επίδραση της καφεΐνης, μενθόλη, κουρκούμη, ένα εκχύλισμα των καρπών της γκουαράνα (Paullinia cupana), και τα εκχυλίσματα της αγγελικής ρίζα τζίντζερ (Angelica archangelica). Συνιστάται η διεξαγωγή κύκλων θεραπείας δύο φορές το χρόνο, η οδός χορήγησης και η δοσολογία: τρεις φορές την εβδομάδα εφαρμόστε το περιεχόμενο μιας αμπούλας στο δέρμα για τρεις μήνες.

Τα εκχυλίσματα ριζών τζίντζερ και καλαμών, καθώς και ευκάλυπτου, μενθόλη, πιπερίνη, υαλουρονικό νάτριο, γλουταμίνη και ένα σύνολο βιταμινών αποτελούν μέρος της λύσης, η οποία περιέχει Optima ampoules - OPTIMA Hair Loss Treatment.

Οι βιταμίνες C, E, B1, B5, B6, νιασίνη, βιοτίνη, κυπαρίσσι και αιθέρια έλαια, καθώς και καμφορά και μενθόλη περιέχουν αμπούλες Constant από την τριχόπτωση (Constant Delight).

Η λοσιόν Kaaral K05 ή η αμπούλα K05 βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τον τροφισμό των τριχοθυλακίων, χάρη στα εκχυλίσματα αρνίσκου, τσουκνίδας, αιθέριου ελαίου τσαγιού και πικρής πιπεριάς καψαϊκίνης. [28]

Αμπούλες για ανάπτυξη μαλλιών

Ενισχύστε τις ρίζες των αμπουλών μαλλιών Ducrey - συμπυκνωμένη λοσιόν Ducray Anastim (εργαστήρια Ducray, Γαλλία), η οποία περιέχει βιοτίνη, νικοτινικό οξύ, βιταμίνη Ε, GP4G (διγουανοσίνη-τετραφωσφορική) που ρυθμίζει τη δραστικότητα των ενζύμων, καθώς και εκχύλισμα πλαγκτόν (Artemia extrax) και τη ρίζα της φραγκοσυκιού (Ruscus aculeatus), η οποία είναι πλούσια σε φυτικά στεροειδή.

Επικεντρωθείτε σε αμπούλες Τριχόπτωση θεραπεία σε 1 μήνα, Yves Rocher (Yves Rocher) μειώνει σμήγματος και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής μικροκυκλοφορία λόγω της παρουσίας των εκχυλισμάτων λευκού λούπινου (φυτά φασολιού, με χαμηλή περιεκτικότητα σε ισοφλαβόνες)  [29] και Ayurvedic βότανο Swertia (Swertia chirayita) οικογένεια γεντιανής.

Το εκχύλισμα περιδίνησης χρησιμοποιείται επίσης ως μέρος των αμπούλων ProYou Anti Hair Loss Treatment (Revlon Professional). Εκτός από αυτό, αυτό το φάρμακο περιλαμβάνει το εκχύλισμα δενδρολίβανου (διεύρυνση των τριχοειδών αγγείων)  [30] και ένα εκχύλισμα από τα κώνοι (φρούτα σπόρων) του λυκίσκου, μια πηγή φυτοοιστρογόνου. [31]

Εκχύλισμα σπόρων κηπευτικών σε συνδυασμό με παντοθενικό οξύ - τα ενεργά συστατικά της Kapous Professional λοσιόν, τα οποία περιέχουν αμπούλες Kapus (που παρασκευάζονται στη Ρωσική Ομοσπονδία).

Αμπούλες di Salerno (Salerm, Ισπανία) - Salerm Biokera Εντατική Ειδικές Τριχόπτωση Λοσιόν - την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών σε βάρος της τοπικής επιπτώσεις των ενώσεων τερπενίων,  [32] λιπαρά οξέα και εκχυλίσματα fitosteroidov δενδρολίβανο, θυμάρι, περγαμόντο και της Αφρικής δαμάσκηνο (Pygeum africanum).

Ampoules Joc (JOC Ενεργειακή Θεραπεία), Ariva Skin Care (ΗΠΑ) - ενισχύουν τις θύλακες τριχοθυλακίων και αντισταθμίζουν την ηλικιακή τους ατροφία. Μεταξύ των δραστικών συστατικών, ο κατασκευαστής αναφέρεται σε σύμπλεγμα βιταμινών, κανέλα,  [33] εκχύλισμα πιπερόριζας και αμινοξέα που περιέχουν θείο, συμπεριλαμβανομένης της κυστεΐνης  [34] (που αποτελεί το ένα τρίτο των πρωτεϊνών τρίχας) και μεθειονίνης. [35] Αποδεικνύεται ότι η κυστεΐνη βοηθά στην τόνωση της ανάπτυξης των τριχών, και η μεθειονίνη αυξάνει την ένταση της παροχής αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και τα θυλάκια της τρίχας.

Διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής και την αμινοσπορίνη τυροσίνης, η  [36] οποία περιέχεται στα διαλύματά της Phyto ampoules (Phyto) ή ampoules Phytocyan από την απώλεια μαλλιών (PhytoCyane Revitalizing, Γαλλία). Επίσης στον κατάλογο των ενεργών συστατικών αυτού του εργαλείου περιλαμβάνονται εκχυλίσματα φλοιού ginkgo biloba και viburnum, πολυφαινολικές ενώσεις από κόκκινα σταφύλια (προκυανιδίνες), παντοθενικό οξύ και πυριδοξίνη. [37]

Το εκχύλισμα Ginkgo biloba, η μεθειονίνη και η βιοτίνη περιέχουν αμπούλες Priorin Bayer (Γερμανία).

Αμπούλες από την απώλεια μαλλιών από Faberlik (Faberlic JSC, Ρωσία) περιλαμβάνουν ένα συμπύκνωμα που αποτελείται από Procapil συμπλόκου (βιοτινυλ-GHK + εσπεριδοειδών φλαβονοειδές απιγενίνη + ολεανολικό οξύ από τις ρίζες των κινεζικών cowparsnip Diels Heracleum hemsleyanum). Επίσης στην λύση είναι το παντοθενικό οξύ, η λεκιθίνη σόγιας  [38] και το αιθέριο έλαιο της κινεζικής symmondcia (jojoba).

Το φυτοσύμπλοκο σε αμπούλες που παράγεται από τη Ρωσική Ομοσπονδία "Κιτ πρώτων βοηθειών Agafi" - οι αμπούλες της Γιαγιάς Agafi - αντιπροσωπεύεται από το λάδι από τους σπόρους μαύρης σταφίδας, το φύτρο σίτου και το rosehip. εκχυλίσματα ελαίου από σπόρους τσουκνίδας και γαϊδουράγκαθου (Silybum marianum). αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου και βιταμίνες Α, Ε και F.

Συνθήκες αποθήκευσης και διάρκεια ζωής

Οι βέλτιστες συνθήκες για την αποθήκευση των αμπούλων από την πτώση και την ανάπτυξη των τριχών είναι ένας χώρος μακριά από πηγές θερμότητας και φωτός, θερμοκρασία - από +15 έως + 25 ° С.

Στη συσκευασία κάθε προϊόντος, οι κατασκευαστές δηλώνουν την τελική διάρκεια ζωής των αμπούλων. Η ανοιγμένη φύσιγγα δεν πρέπει να αποθηκεύεται: τα περιεχόμενά της χρησιμοποιούνται ως μία δόση.


Προσοχή!

Για να απλουστευθεί η αντίληψη των πληροφοριών, αυτή η οδηγία για τη χρήση του φαρμάκου "Αμπούλες από την τριχόπτωση και την ανάπτυξη των τριχών" μεταφράστηκε και παρουσιάστηκε σε ειδικό έντυπο με βάση τις επίσημες οδηγίες για ιατρική χρήση του φαρμάκου. Πριν από τη χρήση, διαβάστε το σχόλιο που έρχεται απευθείας στο φάρμακο.

Η περιγραφή παρέχεται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί οδηγό για αυτοθεραπεία. Η ανάγκη για αυτό το φάρμακο, ο σκοπός του θεραπευτικού σχήματος, οι μέθοδοι και η δόση του φαρμάκου καθορίζονται αποκλειστικά από τον θεράποντα ιατρό. Η αυτοθεραπεία είναι επικίνδυνη για την υγεία σας.

Η πύλη iLive δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία.
Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στην πύλη είναι μόνο για αναφορά και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται χωρίς τη συμβουλή ειδικού.
Διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες και πολιτικές του ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Πνευματικά δικαιώματα © 2011 - 2020 iLive. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.