^

Έλλειψη συντακτικής πολιτικής

, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 20.11.2021
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε τις πιο αντικειμενικές, αξιόπιστες και ακριβείς πληροφορίες για την υγεία. Ο καθημερινός στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το iLive είναι η πρακτική και σχετική πηγή υγείας και ιατρικού περιεχομένου.

Προσπαθούμε να παρέχουμε πληροφορίες για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων υγείας, αντί να φιλτράρουμε ορισμένα είδη πληροφοριών που ενδέχεται να ισχύουν ή όχι για την ατομική υγεία ενός συγκεκριμένου ατόμου και βασίζουμε σε εσάς, τον αναγνώστη μας, στην επιλογή των καταλληλότερων πληροφοριών για εσάς. Ωστόσο, οι αρχικές συντακτικές πληροφορίες που παρέχουμε δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, τη διάγνωση ή τη θεραπεία. Πάντα ζητήστε τη συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου ειδικευμένου ιατρικού επαγγέλματος για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με την κατάσταση της υγείας σας. Ποτέ μην παραμελείτε τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές και μην καθυστερείτε την επίσκεψή σας στο γιατρό, ό, τι διαβάζετε στην ιστοσελίδα του iLive!

Οι παρακάτω ενότητες περιγράφουν λεπτομερώς τις πολιτικές και τις διαδικασίες περιεχομένου μας.

Εκδοτική επιλογή του περιεχομένου iLive

Το iLive δημιουργεί περιεχόμενο συγγραφής με έμφαση, κατά κανόνα, στα ακόλουθα κριτήρια:

  • Συνάφεια - η συνάφεια και η πληρότητα απαντήσεων σε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε στη διαδικασία φροντίδας για την υγεία σας και την υγεία της οικογένειάς σας. Τα θέματα περιλαμβάνουν κάλυψη ειδήσεων υγείας. φάρμακα και τρόφιμα, αναθεωρήσεις και προειδοποιήσεις · συμβουλές για την υγεία · και παρατηρήσεις εμπειρογνωμόνων σχετικά με τη θεραπεία ασθενειών και τη διατήρηση της υγείας.
  • Κλινική σημασία - τα αποτελέσματα της τελευταίας ιατρικής έρευνας, που δημοσιεύθηκε σε ιατρικές εκδόσεις αξιολογημένες από ειδικούς.
  • Τάσεις - Εποχιακές πληροφορίες όπως θερινή ασφάλεια, εποχές αλλεργίας, κοινό κρυολόγημα και γρίπη. 

Το περιεχόμενό μας είναι αξιόπιστο.

Ενώ ο σε απευθείας σύνδεση κόσμος είναι γεμάτος από παρωχημένες και ανακριβείς πληροφορίες, το iLive καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη πηγή ιατρικών πληροφοριών.

Τα νέα μας και τα θεματικά μας υλικά βασίζονται στην επιλογή των συντακτών μας για τα πιο σημαντικά και συναφή εκδηλώσεις υγείας που λαμβάνουν χώρα σήμερα. Τα άρθρα ειδήσεών μας δεν είναι απλώς μια σύντομη περίληψη των ερευνών ή των εκδηλώσεων. Συχνά περιέχουν συνεντεύξεις με ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες οι οποίοι αναλύουν γεγονότα και λένε στον αναγνώστη τη σημασία τους στον σύγχρονο κόσμο.

Εκδοτική συνείδηση. Η συντακτική ευθύνη του iLive έγκειται στο σαφή και σαφές για τον αναγνώστη χωρισμό ειδήσεων, πληροφοριών, αναφοράς και άλλων συντακτικών πληροφοριών από τη διαφήμιση.

Ποιό περιεχόμενο. Στις δραστηριότητές της, το iLive ακολουθεί αυστηρές αρχές δικαιοσύνης, ακρίβειας, αντικειμενικότητας και υπεύθυνης ανεξάρτητης συντακτικής πολιτικής. Το iLive παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα του περιεχομένου του.

Εκδοτικές πολιτικές για τους εργαζόμενους του iLive

Το iLive είναι ένας κορυφαίος πάροχος ιατρικών υπηρεσιών πληροφόρησης σε καταναλωτές, γιατρούς και άλλους ιατρικούς επαγγελματίες. Το εκδοτικό περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από το iLive είναι απαλλαγμένο από την επίδραση των διαφημιζόμενων και άλλων πηγών.

Όποιος εργάζεται στην έκδοση iLive πρέπει να αποκαλύψει πλήρως οποιαδήποτε πιθανή σύγκρουση συμφερόντων με οποιονδήποτε χορηγό ή προμηθευτή.

Το iLive διαφοροποιεί τις εργασίες σύνταξης και τους υπαλλήλους που είναι υπεύθυνοι για την εργασία με τους διαφημιζόμενούς μας. Κανείς δεν θα δουλέψει και στα δύο κράτη, κανένας συντάκτης δεν θα κάνει τίποτα προς το συμφέρον του διαφημιζόμενου.

Οι υπεύθυνοι επεξεργαστές είναι υπεύθυνοι για την παροχή αντικειμενικών, ακριβών και ισορροπημένων πληροφοριών σχετικά με γεγονότα και προβλήματα. Οι παράλογοι συγγραφείς πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά θέματα ή σχόλια από ειδικευμένους εμπειρογνώμονες

Οι συντάκτες του iLive προσπαθούν να παρέχουν πλήρη και αντικειμενική κάλυψη του θέματος του υλικού που πληροί τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα.

Δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου

Τα υλικά που δημιουργούμε και τα νέα που γνωρίζουμε δημιουργούνται από τους ιατρικούς μας ειδικούς. Περιέχουν τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των πιο έγκυρων ιατρικών δημοσιεύσεων, ανακοινώσεις κρατικών υγειονομικών αρχών και ανάλυση των πρόσφατων τάσεων στον τομέα της υγείας.

Κάθε πρωτότυπο άρθρο, πριν δημοσιευθεί, ελέγχεται από τους ιατρικούς συντάκτες μας - πιστοποιημένους ειδικούς. Μετά από αυτό το άρθρο δημοσιεύεται στον ιστότοπο.

Αδειοδότηση και περιεχόμενο τρίτων

Όταν το iLive αδειοδοτεί για δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας, ο υπεύθυνος συντάκτης και ιατρικός εμπειρογνώμονας της iLive ελέγχει τις συντακτικές πολιτικές και τις διαδικασίες τρίτων πηγών για συμμόρφωση με την πολιτική εκδόσεων iLive.

Διορθώνει

Το iLive πραγματοποιεί διορθώσεις ή προσθήκες στο αρχικό περιεχόμενο όταν το κρίνει απαραίτητο. Λάβαμε άμεση ενέργεια για να επεξεργαστούμε ακόμη και μικρά σφάλματα, όπως ορθογραφικά, γραμματικά ή στυλιστικά ανακριβή. Δεδομένου ότι οι στιλιστικές και παρόμοιες αλλαγές δεν αλλάζουν τη σημασία του περιεχομένου, τέτοιες αλλαγές γίνονται στον ιστότοπό μας χωρίς να το αναφέρουν.

Εάν εντοπίσουμε σφάλματα σημαντικά για το περιεχόμενο, θα ενημερώσουμε το περιεχόμενο και θα σημειώσουμε τις διορθώσεις στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό ισχύει μόνο για το αρχικό περιεχόμενο iLive, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των ειδήσεων, των άρθρων με στοιχεία ή των πρωτότυπων ιατρικών υλικών αναφοράς. Οποιεσδήποτε διορθώσεις σε περιεχόμενο με άδεια ή τρίτο μέρος είναι ευθύνη του εκδότη του.

Εάν πιστεύετε ότι έχετε εντοπίσει κάποιο λάθος σε κάποιο από τα υλικά μας, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ομάδα υποστήριξης πελατών χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο "Αναφορά σφάλματος" στην υποσέλιδο της ιστοσελίδας μας.

Διαφήμιση

Όπως περιγράφεται λεπτομερέστερα στην Πολιτική Διαφήμισης, το iLive τοποθετεί διαφημίσεις σε ιστότοπους iLive από διαφημιζόμενους, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν διαφημιστικά banners, εικονίδια, διαφημίσεις με βάση τα συμφραζόμενα και περιεχόμενο που δημιουργείται ή παρέχεται από διαφημιζόμενους (συλλογικά αναφέρονται ως "διαφήμιση", "διαφήμιση" ο διαφημιζόμενος μας "). Ορισμένες διαφημίσεις που ενδέχεται να εμφανίζονται ως παραγράφους κειμένου, μικρογραφίες, εικονίδια ή άλλα είδη κειμένου ή εικόνων είναι αποκαλούμενες "εγγενείς διαφημίσεις" και εμφανίζονται δίπλα στο περιεχόμενο εκδόσεων. Αυτές οι διαφημίσεις φέρουν την ένδειξη "Περιεχόμενο του χορηγού", "Από τον χορηγό μας" ή "Από (ο χορηγός μας)". Ανεξάρτητα από τη μορφή της διαφήμισης, ο Διαφημιζόμενος είναι υπεύθυνος για την ακρίβεια και αντικειμενικότητα της Διαφήμισης, σύμφωνα με την Πολιτική Διαφήμισης. Η διαφήμιση δεν λογοκρίνεται από το iLive και δεν διέπεται από αυτή την πολιτική εκδόσεων.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.