^

Πολιτική διαφήμισης

, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 20.11.2021
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Το iLive λαμβάνει χρηματοδότηση από τη διαφήμιση, το περιεχόμενο χορηγίας και άλλες συνεργασίες, όπως προγράμματα θυγατρικών. Η πραγματικότητα είναι ότι η χρηματοδότηση των διαφημιζόμενων μας επιτρέπει να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, είμαστε απολύτως ανελαστικοί στην συντακτική μας αυτονομία. Εκτός από τις πληροφορίες σχετικά με διάφορους τομείς, δεν επιτρέπουμε ποτέ στους χορηγούς να επηρεάσουν το περιεχόμενο που δημιουργούμε.

Διαφημίζουμε στους ιστότοπους iLive.com.ua, iLiveOK.ru, iLiveOK.com, συμπεριλαμβανομένων των υποτομέων και των κινητών εκδόσεων αυτών των ιστότοπων (ονομάζουμε αυτές τις τοποθεσίες συλλογικά "iLive", "iLive Sites" ή "Sites") από τρίτους (" Διαφημιστές "), οι οποίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν διαφημιστικά πανό τρίτου μέρους, κονκάρδες, διαφημίσεις με βάση τα συμφραζόμενα και περιεχόμενο που δημιουργείται ή παρέχεται από τον διαφημιζόμενο (συλλογικά" Διαφήμιση "). Επιπλέον, ο όρος "Διαφήμιση", όπως χρησιμοποιείται σε αυτήν την πολιτική, περιλαμβάνει διαφημιστικά banners, ενότητες, συνδέσμους, μικροεπιχειρήσεις, δικές τους διαφημίσεις και άλλο περιεχόμενο που παρέχονται από ή για λογαριασμό διαφημιζόμενων. Η ευθύνη για το περιεχόμενο της διαφήμισης, την ακρίβεια και την αντικειμενικότητά της βαρύνει τον Διαφημιζόμενο.

Τα βασικά θέματα που ρυθμίζονται από αυτήν την πολιτική είναι η τοποθέτηση Διαφήμισης σε ιστότοπους iLive, η προβολή της Διαφήμισης σε ιστότοπους iLive και η αφαίρεση των Διαφημίσεων από ιστότοπους iLive. Η iLive μπορεί, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να ερμηνεύει και να εφαρμόζει αυτήν την πολιτική και όλα τα άλλα θέματα που σχετίζονται με τη Διαφήμιση στους ιστότοπους iLive. Η iLive μπορεί να αλλάξει αυτήν την πολιτική οποιαδήποτε στιγμή κατά την απόλυτη κρίση της, δημοσιεύοντας μια αναθεωρημένη πολιτική.

Η iLive, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, καθορίζει τους τύπους Διαφήμισης που θα τοποθετηθούν και θα εμφανιστούν στους ιστότοπους iLive, ενώ σε καμία περίπτωση η διαφήμιση στους ιστότοπους iLive δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκριση των προϊόντων ή των υπηρεσιών που διαφημίζονται. ή εταιρεία που διαφημίζει, παράγει, διανέμει ή προωθεί προϊόντα ή υπηρεσίες.

Η iLive δεν θα επιτρέψει εν γνώσει της τη Διαφήμιση, η οποία, κατά τη γνώμη του iLive, δεν είναι αξιόπιστη και δίκαιη.

Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες διαφημίσεων που το iLive δεν θα επιτρέψει ποτέ συνειδητά στους ιστότοπους iLive. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • Παράνομα, "ανεπιθύμητα", "αναποτελεσματικά" και / ή "επικίνδυνα" προϊόντα (το iLive διατηρεί το δικαίωμα να καθορίσει τι είναι "ανεπιθύμητο", "αναποτελεσματικό" ή / και "επικίνδυνο")
 • ψευδείς, παράνομους, παραπλανητικούς ή προσβλητικούς
 • υλικό που υποβαθμίζει, γελοιοποιεί, διακρίνει (ανοιχτά ή αποκαλύπτεται) ή διώκει ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων κατά ηλικία, εθνικότητα, φυλή, θρησκεία, φύλο, σεξουαλικό προσανατολισμό, οικογενειακή κατάσταση, αναπηρία ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό που θεωρείται απαράδεκτο για ιστότοπους iLive
 • αλκοόλ
 • όπλα, συμπεριλαμβανομένων των πυροβόλων όπλων, των πυρομαχικών ή των εκρηκτικών ουσιών
 • τυχερά παιχνίδια
 • πορνογραφία
 • χρήση καπνού κάθε είδους
 • ψευδείς (ψεύτικες) ειδήσεις ή μηνύματα έκτακτης ανάγκης
 • ανακριβείς, απίθανες ή υπερφυσικές περιγραφές προϊόντων ή υπηρεσιών
 • μηνύματα πολυμέσων ή εικόνες που "εμφανίζονται" ή "εμφανίζονται"
 • βίντεο ή μηνύματα που μεταφέρουν υπερβολικές και αδικαιολόγητες δηλώσεις, όπως "θαυματουργή" θεραπεία ή απώλεια βάρους
 • οι ενότητες διαφημίσεων που μιμούνται οποιαδήποτε λειτουργία υπολογιστή ή λογισμικού που απαιτεί ενέργεια χρήστη (κλικ)

Το iLive διατηρεί ένα σαφή διαχωρισμό μεταξύ του διαφημιστικού περιεχομένου και του περιεχομένου iLive. Όλες οι διαφημίσεις σε ιστότοπους iLive θα επισημαίνονται με σαφήνεια και χωρίς αμφιβολία. Το iLive δεν επιτρέπει τη διαφήμιση σε ιστότοπους iLive που δεν φέρουν την ένδειξη "Διαφήμιση", "Από τον διαφημιζόμενο μας", "Εταιρική είδηση" ή παρόμοια ονομασία που δηλώνει ότι η διαφήμιση παρέχεται από ή για λογαριασμό του διαφημιζόμενου.

Κάνοντας κλικ στη Διαφήμιση, ο χρήστης μπορεί να μεταβεί στον ιστότοπο του διαφημιζόμενου ή στην αντίστοιχη σελίδα διαφήμισης στους ιστότοπους iLive.

Το iLive διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να καθορίζει ποια αποτελέσματα αναζήτησης για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με μια λέξη ή θέμα εμφανίζονται σε ιστότοπους iLive. Το περιεχόμενο που καθορίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζεται με την πηγή του. Αν η διαφήμιση εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης, επισημαίνεται ως τέτοια.

Η iLive διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίσει ανά πάσα στιγμή, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, εάν η οθόνη θα τοποθετηθεί, θα απορριφθεί, θα διακοπεί ή θα αφαιρεθεί από τους ιστοτόπους iLive. Το iLive δεν μπορεί να παράσχει καμία διαβεβαίωση ότι η διαφήμιση θα λειτουργήσει χωρίς σφάλματα σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων και των εφαρμογών για κινητά.

Ο διαφημιζόμενος είναι υπεύθυνος για την τήρηση όλων των τοπικών και ξένων νόμων και κανονισμών που ισχύουν για τη διαφήμισή του στους ιστότοπους iLive (συμπεριλαμβανομένων όλων των νομικά δεσμευτικών απαιτήσεων, ειδοποιήσεων και δηλώσεων σε αυτές τις διαφημίσεις). Το iLive δεν παρακολουθεί τη συμμόρφωση των διαφημιζόμενων με τέτοιους νόμους και κανονισμούς. Ωστόσο, η iLive διατηρεί το δικαίωμα να προβάλει όλες τις διαφημίσεις συμμόρφωσης με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς και αν το iLive διαπιστώσει οποιαδήποτε πιθανή παραβίαση οποιουδήποτε εφαρμοστέου νόμου ή κανόνα ή αυτής της πολιτικής, το iLive ενδέχεται να καταργήσει διαφημίσεις από ιστότοπους iLive.

Δεν επιτρέπεται να συμπεριλαμβάνονται εικονοστοιχεία, ετικέτες, δοχεία flash ή οποιοσδήποτε άλλος τύπος κώδικα προγράμματος για τη συλλογή πληροφοριών σε διαφημίσεις σε ιστότοπους iLive (για την ταυτόχρονη αναγνώριση ενός τέτοιου εικονοστοιχείου, ετικέτας, κώδικα ή συσκευής περαιτέρω "Pixel") ή την τοποθέτηση φάρων, Άλλοι τρόποι συλλογής πληροφοριών στα προγράμματα περιήγησης χρηστών ιστότοπων iLive, εκτός εάν εγκριθεί γραπτώς από το iLive. Το iLive μπορεί να επιτρέψει τη συμπερίληψη του Pixel σε μια διαφήμιση υπό ορισμένες προϋποθέσεις, όπως (i) ο Διαφημιζόμενος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο Pixel για να συλλέξει προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε χρήστη iLive, ii) ένα τέτοιο Pixel δεν μπορεί να είναι flash ή αντικειμενοστρεφές, (iii) Το εικονοστοιχείο μπορεί να αποκλειστεί και κάθε cookie μπορεί να διαγραφεί χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης του χρήστη, (iv) ο Διαφημιζόμενος δεν θα συνδέσει καμία πληροφορία που συλλέγει με οποιαδήποτε προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία μπορεί να έχει από οποιαδήποτε άλλη πηγή και (v) ο Διαφημιζόμενος δεν θα ενημερώσει ένα υπάρχον προφίλ ή δεν θα δημιουργήσει κανένα προφίλ στη βάση δεδομένων του με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται στον ιστότοπο iLive, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι κάποιος είναι χρήστης του iLive ή οποιεσδήποτε πληροφορίες λαμβάνονται από τις πληροφορίες στη διεύθυνση URL αναφοράς.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.