^
A
A
A

10 εμπόδια στον γυναικείο οργασμό

 
, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Εάν κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών γυναικών δεν φτάνουν στον οργασμό, κατά κανόνα, κατηγορούν τους λάτρεις του. Ωστόσο, ο οργασμός μπορεί να "πάει μακριά" για άλλους λόγους.

Ο ίδιος "σκοτώνει" τους είναι εκπρόσωποι του δίκαιου φύλου ή μάλλον η γλυκιά τους αδυναμία.

Στερεά εσώρουχα

Στρίγγισμα και κορσέδες, φυσικά, μοιάζουν σέξι. Ωστόσο, σας εμποδίζουν να απολαύσετε την αγάπη. Το άγχος, το στύψιμο του στήθους και του ενδύματος του καβάλου διαταράσσει την κυκλοφορία του αίματος. Η πίεση στα σκάφη δεν φθάνει στο μέγιστο (που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για οργασμό), και ως εκ τούτου, υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει ικανοποίηση.

Σπασμωδικοί μύες

Οι μύες του κόλπου πρέπει να αντλούνται τακτικά, καθώς και ο τύπος και οι γλουτοί. Διαφορετικά, με την πάροδο του χρόνου ατροφούν και δεν θα είναι σε θέση να δώσουν ευχάριστες αισθήσεις (ο οργασμός επιτυγχάνεται με συστολή των μυών του κόλπου και της μήτρας). Παράδοξο, αλλά η καλύτερη εκπαίδευση των στενών μυών είναι ακριβώς το ίδιο φύλο. Ένας εναλλακτικός τρόπος κατάρτισης είναι το vumbilding - ένα σύνολο ειδικών ασκήσεων που στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας των γυναικών. Οι τάξεις μπορούν να πραγματοποιηθούν ανεξάρτητα στο σπίτι ή υπό την καθοδήγηση ενός προπονητή στο γυμναστήριο.

trusted-source[1], [2]

Ανάρμοστο σεξ

Για να είναι οι εσωτερικοί μύες πάντα σε καλή κατάσταση, το σεξ πρέπει να μελετηθεί τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Διαφορετικά, ο κόλπος χάνει την ελαστικότητά του, οι αδένες προκαλούν κακή λίπανση κλπ. και τα παρόμοια.

Πλήρες στομάχι

Το να ασχολείσαι με το σεξ, αφού έχει φάει "εντελώς", δεν συνιστάται μόνο επειδή στη διαδικασία οι λάτρεις θα βιώσουν δυσάρεστες αισθήσεις. Ο κίνδυνος έγκειται στο άλλο. Η πέψη των τροφών απαιτεί αυξημένη παροχή αίματος, δηλαδή, η «εστίαση» του σώματος θα είναι η γαστρεντερική οδός, και όχι τα γεννητικά όργανα. Αυτό που συμβαίνει όταν υπάρχει έλλειψη παροχής αίματος στην οικεία ζώνη έχει ήδη περιγραφεί παραπάνω. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να τρώνε τρεις ώρες πριν από την προγραμματισμένη σεξουαλική επαφή. Λίγο πριν τη σεξουαλική πράξη, οι λάτρεις μπορούν να φάει μόνο μερικούς αφροδισιακούς.

Φυτοσλαβική δυστονία

Για οργασμό «είχε πάει» πολύ και καιρό, ίσα-ίσα σε μια μικρή δυσλειτουργία του νευρικού συστήματος που είναι υπεύθυνο για την καρδιακού ρυθμού, ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος, διατηρεί την πίεση του αίματος, κ.λπ. Επομένως, οι γυναίκες που διαμαρτύρονται για την εξαφάνιση της ικανοποίησης κατά τη σεξουαλική επαφή πρέπει να λαμβάνουν συμβουλές γιατρού.

Το κάπνισμα

Ναι, αυτό είναι σωστό. Στον τεράστιο κατάλογο των συνεπειών της κατανάλωσης νικοτίνης, εμφανίζεται ανοργάσμια.

Αλκοόλ

Παρά το γεγονός ότι, υπό την επήρεια αλκοολούχων ποτών, οι γυναίκες αρχίζουν να σκέφτονται πιο συχνά για το σεξ, αλλά στο τέλος ένα διασκεδαστικό βράδυ σχεδόν έτοιμο να παραδοθεί στο πρώτο έλα, το σεξ, ενώ έχουν λίγη δουλειά. Δεν είναι καν ότι το αλκοόλ επηρεάζει τον συντονισμό των κινήσεων. Τα ποτά που περιέχουν "βαθμό", ενεργούν στο γυναικείο σώμα ως αναισθητικό. Η ευαισθησία των ερωτογενών ζωνών μειώνεται αισθητά και για να επιτευχθεί οργασμός τόσο στη γυναίκα όσο και στο σύντροφό της, χρειάζεται πολύς χρόνος (στις περισσότερες περιπτώσεις, ανενεργός) να δοκιμαστεί.

trusted-source[3]

Ιατρικά παρασκευάσματα

Τα μέσα για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, τα ηρεμιστικά, τα αντικαταθλιπτικά, τα αντισπασμωδικά και τα διουρητικά έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα παρενέργεια, η οποία για κάποιο λόγο δεν είναι γραμμένη στις οδηγίες. Τα συστατικά αυτών των φαρμάκων "σκοτώνουν" έναν οργασμό και επιστρέφουν μόνο όταν ένα άτομο τελειώνει λαμβάνοντας φάρμακα. Σημαντικές: οι ίδιες παρενέργειες έχουν αντιαλλεργικές και ιογενείς σκόνες και δισκία.

Μαλακά παιχνίδια

Μεταξύ παιδικών παιχνιδιών και γυναικείου οργασμού υπάρχει μια ισχυρή σχέση. Οι ψυχολόγοι μιλούν για την επιρροή του «ταμπού» των παιδιών στο υποσυνείδητο ενός ενήλικα. Βλέποντας ένα βελούδο, αρκούδα, κλπ., Οι κυρίες επιστρέφουν στην παιδική τους ηλικία. Και στην παιδική ηλικία δεν είχαν οργασμό, φυσικά, δεν ήταν.

Κρύα πόδια

Η θερμοκρασία των θηλυκών ποδιών επηρεάζει τη δύναμη του οργασμού. Αυτή η ανακάλυψη έγινε πρόσφατα από Ολλανδούς επιστήμονες οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όσο πιο θερμό είναι τα πόδια μιας ερωμένης, τόσο πιο πιθανό θα φτάσει στην κορυφή της ευχαρίστησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μασάζ ποδιών πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αγάπης.

trusted-source[4]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.