^

Υγεία

Λειτουργίες

Τι είναι η φαλλοπλαστική;

Η φαλλοπλαστική είναι η διόρθωση ή/και ανακατασκευή του ανδρικού πέους μέσω χειρουργικής επέμβασης. Η ανάγκη για αυτή την πλαστική επέμβαση μπορεί να προκύψει για διάφορους λόγους.

Αφαίρεση της επιδιδυμίδας

Κάτω από ορισμένους παράγοντες (τραυματισμοί, φλεγμονώδεις και καρκινικές διεργασίες), μπορεί να προκύψει το ζήτημα της αφαίρεσης της επιδιδυμίδας: πρόκειται για μια σπάνια επέμβαση, η οποία συνταγογραφείται όταν η παρατεταμένη συντηρητική θεραπεία είναι αναποτελεσματική.

Χειρουργική αφαίρεσης κύστης όρχεων

Η αφαίρεση κύστης όρχεως είναι μια από τις πιο συχνές επεμβάσεις που γίνονται κυρίως σε άνδρες ηλικίας 45 ετών και άνω. Η κύστη είναι ένα κακοήθη κοίλο νεόπλασμα. Κατά κανόνα, η κύστη γεμίζει με υγρό εξίδρωμα.

Χειρουργική για υδροκήλη των όρχεων

Η χειρουργική επέμβαση για την υδροκήλη των όρχεων είναι ίσως ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης αυτής της νόσου. Οι παραδοσιακές μέθοδοι είναι συχνά αναποτελεσματικές.

χειρουργική πάχυνσης πέους

Η διορθωτική χειρουργική των ανδρικών γεννητικών οργάνων, συγκεκριμένα η επέμβαση πάχυνσης του πέους, καθώς και αύξησης του μήκους του, αναφέρεται στη φαλλοπλαστική.

Περικαρδεκτομή

Για να αποφευχθεί η ανάπτυξη απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων, συνταγογραφείται περικαρδεκτομή - μια χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αφαιρείται το περικάρδιο - μερικώς ή πλήρως.

Λειτουργία ροχαλητού

Η χειρουργική θεραπεία της ρογχοπάθειας, δηλαδή η χειρουργική επέμβαση για το ροχαλητό, μπορεί να λύσει ορισμένα προβλήματα μείωσης της βατότητας της ανώτερης αναπνευστικής οδού - μείωση του αυλού τους λόγω των υπαρχουσών ανατομικών δομών του ρινοφάρυγγα, του στοματοφάρυγγα και του λαρυγγοφάρυγγα.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.