^

Υγεία

Λειτουργίες

χειρουργική πάχυνσης πέους

Η διορθωτική χειρουργική των ανδρικών γεννητικών οργάνων, συγκεκριμένα η επέμβαση πάχυνσης του πέους, καθώς και αύξησης του μήκους του, αναφέρεται στη φαλλοπλαστική.

Περικαρδεκτομή

Για να αποφευχθεί η ανάπτυξη απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων, συνταγογραφείται περικαρδεκτομή - μια χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αφαιρείται το περικάρδιο - μερικώς ή πλήρως.

Λειτουργία ροχαλητού

Η χειρουργική θεραπεία της ρογχοπάθειας, δηλαδή η χειρουργική επέμβαση για το ροχαλητό, μπορεί να λύσει ορισμένα προβλήματα μείωσης της βατότητας της ανώτερης αναπνευστικής οδού - μείωση του αυλού τους λόγω των υπαρχουσών ανατομικών δομών του ρινοφάρυγγα, του στοματοφάρυγγα και του λαρυγγοφάρυγγα.

Χειρουργική επέμβαση για κάταγμα ισχίου σε ηλικιωμένους

Οι Γηριάτροι λένε ότι κάθε ηλικιωμένος με κάταγμα ισχίου πρέπει να χειρουργείται.

Προσθετική πέους

Η ενδοφαλλοπροσθετική ή η προσθετική πέους είναι μια χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωση της στυτικής δυσλειτουργίας. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, τα σπηλαιώδη σώματα του πέους αντικαθίστανται με εμφυτεύματα.

Συντριβή λίθων στα νεφρά: βασικές μέθοδοι

Όταν σχηματιστούν πέτρες στα νεφρά, που επηρεάζουν τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και όλες οι προσπάθειες να απαλλαγούμε από αυτά με τη βοήθεια φαρμακευτικής θεραπείας ήταν ανεπιτυχείς, ένας τρόπος παραμένει - σύνθλιψη λίθων στα νεφρά ή λιθοτριψία.

Χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της υδρωπικίας του όρχεως

Υπάρχει διαμάχη σχετικά με τη θεραπεία της πρωτογενούς υδροκήλης. Περιγράφονται αναρρόφηση και σκληροθεραπεία. Ωστόσο, η υδροκελεκτομή ή η υδροκελεκτομή παραμένει η θεραπεία εκλογής για την υδροκήλη.

Αρθροτομία

Η έκθεση της άρθρωσης και το άνοιγμα της κοιλότητας της πραγματοποιείται χειρουργικά και αυτός ο χειρισμός στην ορθοπεδική και τραυματική χειρουργική ορίζεται ως αρθροτομή, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορες χειρουργικές προσεγγίσεις.

Στεπτεκτομή

Μια στυπτεκτομή είναι μια μικροχειρουργική στο μεσαίο αυτί. Η επέμβαση πραγματοποιείται με σκοπό την αποκατάσταση του φυσιολογικού μηχανισμού μετάδοσης ήχου αφαιρώντας πλήρως ή εν μέρει τα στάδια.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.