^

Τεστοστερόνη και γυναίκες

, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 20.11.2021
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Η τεστοστερόνη είναι πολύ σημαντική για τις γυναίκες. Είναι σημαντικό όχι μόνο επειδή όλοι θέλουν να αγαπούν την ενεργό συμμετοχή αυτής της ορμόνης. Υπάρχουν ακόμη πολλά επιχειρήματα υπέρ της τεστοστερόνης.

Τεστοστερόνη και γυναικεία υγεία

Εάν μια γυναίκα έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ωοθηκών για 30 χρόνια, τότε σε ποσοστό 70% των γυναικών μετά από μερικά χρόνια μειώνεται το επίπεδο ορμονών. Γίνεται σχεδόν το ίδιο με την εμμηνόπαυση. Τα θλιβερά δεδομένα.

Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι οι γυναίκες παραμένουν παραπλανημένοι για την υγεία τους. Φίλοι και ακόμη και οι γιατροί αρχίζουν να σας διαβεβαιώνουν, λένε, είναι εντάξει αν η πράξη γίνεται σε σας σε ηλικία περίπου 30 ετών. Έχετε πει ότι οι ωοθήκες σας εξακολουθούν να είναι φυσιολογικές και θα δουλεύουν ποιοτικά μέχρι και 50 χρόνια. Μην το πιστεύετε, τέτοια λόγια είναι οι αυταπάτες των ανθρώπων που πιθανώς δεν έχουν πληροφορίες.

Ιατρική ειδικοί πιστεύουν ότι οι ορμόνες πέσει σε ένα εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο, λόγω του γεγονότος ότι κατά την αφαίρεση της μήτρας συσφίγγεται και κόψτε το μητριαίας αρτηρίας, με αποτέλεσμα την κακή αίμα θα ρέει στις ωοθήκες. Έτσι, θα δουλέψουν άσχημα και θα παράγουν τεστοστερόνη.

Εμπειρογνωμοσύνη

Εάν μια γυναίκα ξεκινά τη θεραπεία με οιστρογόνα, το αποθεματικό και η συνολική ποσότητα τεστοστερόνης, που προηγουμένως κυκλοφορούσε ελεύθερα στο σώμα - μειώνεται, γεγονός που οδηγεί σε αρνητικές συνέπειες. Το οιστρογόνο αυξάνει την ποσότητα πρωτεϊνικής σφαιρίνης, η οποία δεσμεύει τις ορμόνες φύλου.

Η σφαιρίνη στον αριθμό των άλλων ρόλων δεσμεύει πολύ μεγάλο αριθμό, μπορεί να ειπωθεί, η κύρια δόση τεστοστερόνης. Αυτό εξηγεί γιατί μετά από μια υστερεκτομή τα πιο όμορφα κορίτσια και γυναίκες χάνουν το μυϊκό βάρος, το σώμα τους γίνεται άθλια και άσχημο.

Λόγω της έλλειψης τεστοστερόνης, οι μύες μειώνονται, το σωματικό λίπος προστίθεται, η σεξουαλική έλξη, η διέγερση και το ενδιαφέρον για το αντίθετο φύλο χάνουν. Ποιος θα ήθελε αυτό, παρακαλώ πείτε μου;

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9]

Ρυθμίστε την παροχή ορμονών

Η εσφαλμένη αντίληψη είναι ότι οι άνθρωποι κατηγορούνται για τέτοια θλιβερά αποτελέσματα μιας επιχείρησης. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Μετά τη λειτουργία, είναι απαραίτητο να λάβετε τα κατάλληλα συμπληρώματα στις σωστές ποσότητες, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του σώματός σας. Αν παίρνετε συμπληρώματα που περιέχουν τεστοστερόνη και οιστραδιόλη - συμπληρώστε εν μέρει την έλλειψη ορμονών. 

Κάντε το γιατρό σας θα σας βοηθήσει.

trusted-source[10], [11], [12]

Γυναίκες, ξέρεις;

Γυναίκες, ξέρεις;

Πολλοί γιατροί δεν μπορούν να ρυθμίσουν την άποψή τους σχετικά με το αν θα χορηγήσουν τεστοστερόνη στις γυναίκες ή όχι. Γράφοντας συνταγές σε ασθενείς, δεν γνωρίζουν ακόμα με βεβαιότητα αν η τεστοστερόνη θα πρέπει να συμπεριληφθεί στη συνταγή και επομένως οι γυναίκες μπορεί να λάβουν ανεπαρκή θεραπεία. Αγαπητέ γυναίκες, ξέρετε ότι χρειάζεστε τεστοστερόνη, καθώς και τους άνδρες σας;

Φυσικά, στους άνδρες η ανάγκη για τεστοστερόνη είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των γυναικών, αλλά για τις γυναίκες αυτή η ορμόνη είναι απλώς ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της τάξης στο σώμα. Είναι αλήθεια ότι οι σύγχρονες γυναίκες είναι πολύ φωτισμένες και γνωρίζουν τι και πώς πρέπει να κάνουν, έτσι ώστε το ορμονικό επίπεδο στο σώμα να είναι ολιστικό και αυτόνομο. Πάρτε εξετάσεις ορμονών και μάθετε την αλήθεια για το ορμονικό σας υπόβαθρο.

Όταν ο γιατρός γράφει κάτι έξω, φροντίστε να συμβουλευτείτε μαζί του και να του ζητήσετε να συνταγογραφήσει φάρμακα που θα αντισταθμίζουν τις ελλείπουσες ορμόνες και θα εξουδετερώνουν την περίσσεια άλλων.

Η τεστοστερόνη με μέτρο, η αγάπη χωρίς σύνορα

Σωστά συμφιλίωση την ποσότητα της τεστοστερόνης και άλλων ορμονών που απαιτούνται για την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής και την ευτυχία σε γενικές γραμμές, προσπαθήστε να αγαπάτε τον εαυτό σας, μην καταφεύγουν σε κρίσιμες καταστάσεις με ορμονικές. Να είστε ευχαριστημένοι, θα κάνετε αυτό και οι άλλοι ευχαριστημένοι.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.