^

Μακιγιάζ και χρώμα των ρούχων για απαλό δέρμα

, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 19.10.2021
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Το μακιγιάζ για το χλωμό δέρμα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Η σύγχρονη βιομηχανία παρουσίασε ένα μεγάλο αριθμό χρωμάτων και αποχρώσεων που θα παρουσιάσουν χλωμό δέρμα σε ένα νικηφόρο φως.

Φυσικά, το φωτεινό μακιγιάζ θα φανεί γελοίο για το δέρμα αλαβάστρου. Μην χρησιμοποιείτε φωτεινό μπλε και μπλε, καφέ και ροζ αποχρώσεις. Είναι απαραίτητο να δώσετε προτίμηση στα απαλά χρώματα - ελαφριά άμμο, απαλό ροζ, ανοιχτό γκρι, μπεζ και καφέ αποχρώσεις. Σε αυτό το εύρος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρύες και ζεστές αποχρώσεις. Οι μαργαριταρένια σκιές πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή: μπορούν να ελαφρύνουν ελαφρά τις εσωτερικές γωνίες των ματιών ή να βάζουν σκιές ελεφαντόδοντου κάτω από τα φρύδια για να κάνουν τα μάτια οπτικά μεγαλύτερα.

Εάν χρησιμοποιείτε podvodku για να καθοδηγήσετε το σαφές βέλος πάνω και κάτω από τα μάτια, θα φανεί εντυπωσιακό στο χλωμό δέρμα του προσώπου. Μπορείτε να κάνετε τα λεπτά καμπύλα χέρια, και ευθεία, και zadekorirovat τα μάτια με τον τρόπο των γατών.

Σε συνδυασμό με το χρώμα του δέρματος από πορσελάνη, η μαύρη μάσκαρα θα φανεί εξαιρετική. Μην χρησιμοποιείτε δαμάσκηνα, μπλε και μπλε αποχρώσεις του σκελετού, καθώς αυτά τα χρώματα θα δώσουν στο δέρμα αλάβαστρου μια ξεθωριασμένη εμφάνιση.

Κρέμα για απαλό δέρμα

Υπάρχει η ευκαιρία να τονιστεί ο τόνος του δέρματος από πορσελάνη, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα διακοσμητικών καλλυντικών, για παράδειγμα, θεμέλια.

Η τόνωση κρέμας για το χλωμό δέρμα αντιπροσωπεύεται από τις ακόλουθες μάρκες: Chanel, Dior, Clinique. Για το χλωμό δέρμα, δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε αποχρώσεις των τόνων μέσων με κίτρινη βάση και μπρούντζινα. Υπάρχει ένα τέχνασμα που θα βοηθήσει να γίνει η χροιά ακόμη. Είναι απαραίτητο να αναμειγνύεται σε αναλογία 3: 2 τόνου και ενυδατική κρέμα και να εφαρμόζεται στο πρόσωπο.

trusted-source[1]

Ρουζ για απαλό δέρμα

Οι φωτεινές αποχρώσεις ροζ ρουζ απαγορεύονται για τους ιδιοκτήτες δέρματος αλαβάστρου. Θα πρέπει να προτιμάται η απαλή ροζ ή ροδακινιές αποχρώσεις.

Η χρήση του ρουζ μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνιση μιας γυναίκας. Πρώτα απ 'όλα, το ρουζ πρέπει να τοποθετείται στα ζυγωματικά και στη σκιά. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται μια μικρή ποσότητα ρουζ στο άνω βλεφάρων. Μερικοί καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν να χρησιμοποιείτε το ρουζ μόνο στο πάνω μέρος των ζυγωματικών, μακριά από τις ρινοκολικές πτυχές. Μια τέτοια υποδοχή θα δώσει στο πρόσωπο μια πιο νεανική και φρέσκια εμφάνιση.

Κραγιόν για απαλό δέρμα

Το απαλό δέρμα χρειάζεται αναζωογόνηση και υγιή εμφάνιση. Η χρήση κραγιόν είναι ένας ιδανικός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό.

Οι κάτοχοι πορσελάνινου δέρματος είναι κατάλληλοι για μαλακές αποχρώσεις κραγιόν και γυαλιστερό, δηλαδή ροδάκινο, ροζ και άμμο. Χάρη σε αυτά, τα χείλη θα γίνουν ένα σαγηνευτικό χρώμα, και το δέρμα θα γίνει λαμπερό και φρέσκο.

Σκόνη για απαλό δέρμα

Η επιλογή μιας σκόνης για ένα χλωμό δέρμα είναι αρκετά δύσκολη. Μπορείτε να προτείνετε τα προϊόντα των ακόλουθων κατασκευαστών, τα οποία είναι ιδανικά για δέρμα από πορσελάνη:

 1. Lumine, τόνος "0".
 2. Marie Kay, το χρώμα του "ελεφαντόδοντου 1".
 3. Max Factor № 01, 20, 85.
 4. Bourgeois Biodetox, υπάρχουν αρκετές κατάλληλες αποχρώσεις.
 5. L`Oreal Alliance Perfect, τόνο R1.
 6. Vivienne Sabot, ενυδατική σκόνη της πιο ελαφριάς σκιάς.
 7. Chambord, ελαφριές αποχρώσεις.
 8. Πίσω από τη Ντόρα, antiblesk.
 9. Pupa σημείο μεταξιού, Νο. 1.
 10. Triumph, ελαφριά σκιά.

Χρώμα μαλλιών για χλωμό δέρμα

Οι ιδιοκτήτες του χλωμού δέρματος υποφέρουν συχνά από την έλλειψη - η υπερβολική χροιά του δέρματος του προσώπου και του σώματος φαίνεται να είναι εκδήλωση πόνου. Αλλά, έχοντας μια δημιουργική προσέγγιση, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε μειονέκτημα σε αξιοπρέπεια. Αυτή είναι η επιλογή ενός επιτυχούς χρώματος μαλλιών παρουσία ανοιχτού δέρματος.

Ο πιο επιτυχημένος συνδυασμός είναι ένα σκούρο χρώμα μαλλιών και ένα χλωμό, πορσελάνη δέρμα. Και οι μπρούντζοι με καστανά μάτια, προικισμένοι με πολύ ελαφρύ δέρμα, είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ των ανδρών. Ως εκ τούτου, ο ιδιοκτήτης του χλωμού δέρματος μπορεί να αντισταθμίσει αυτήν την ανεπάρκεια και να τονίσει τις "σταφίδες" τους αλλάζοντας το χρώμα των μαλλιών με τη βοήθεια του χρώματος. Την πρώτη φορά αυτή η διαδικασία θα πρέπει να γίνει με τη βοήθεια ενός έμπειρου κομμωτή που σας συμβουλεύει να επιλέξετε τον σωστό τόνο του χρώματος, καθώς και τον κατασκευαστή του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι «λευκών» οι γυναίκες τείνουν να έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα που μπορεί να αντιδράσουν αλλεργικά εξανθήματα σε οποιαδήποτε επιθετική μέσα καλλυντικών και οικιακών χημικών ουσιών.

Τις περισσότερες φορές το φυσικό χρώμα των μαλλιών σε υγιείς γυναίκες με ανοιχτό δέρμα είναι κόκκινο. Αν και υπάρχουν και ξανθιές (ξανθές) με μπλε μάτια, που η φύση έχει δώσει φως και ευαίσθητο δέρμα. Εάν το θεμιτό φύλο δεν θεωρεί απαραίτητο να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών, τότε πρέπει να λαμπρύνουν το πλεόνασμα της χροιάς με τη βοήθεια του μακιγιάζ και του κατάλληλου χρώματος των ρούχων.

Χρώματα ρούχων για χλωμό δέρμα

Πολλοί άνθρωποι με δίκαιη επιδερμίδα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της επιλογής ρούχων. Για παράδειγμα, μια ελαφριά σειρά χρωμάτων μπορεί να θολώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου των ιδιοκτητών πορσελάνης και να τα κάνει να μοιάζουν με φαντάσματα. Ως εκ τούτου, οι σχεδιαστές ρούχων έχουν αναπτύξει ορισμένους κανόνες, οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται, εάν είναι επιθυμητό, για να δημιουργήσουν μια ελκυστική εμφάνιση.

 1. Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε σκούρο χρώμα στα ρούχα - σκούρο μπλε, διάφορες αποχρώσεις του μπλε, σμαράγδι.
 2. Φωτεινά, καθαρά χρώματα ρούχων για τους ιδιοκτήτες του ανοιχτού δέρματος, για παράδειγμα, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, θα φαίνονται επίσης καλά.
 3. Οι φίλοι μαύρων ρούχων πρέπει να φορούν φωτεινά αξεσουάρ, για παράδειγμα, κόκκινους τόνους.
 4. Μη χρησιμοποιείτε ρούχα λευκού, μπεζ, πορτοκαλιού, κρέμας και τερακότα. Τέτοιες αποχρώσεις θα κάνουν το δέρμα του φωτός οπτικά ακόμα πιο απαλό.
 5. Ένδυση παστέλ χρώματα, επίσης, δεν είναι κατάλληλο για τους ιδιοκτήτες πορσελάνης δέρμα. Αλλά αν, ωστόσο, τα φωτεινά χρώματα δεν είναι τα αγαπημένα, τότε είναι απαραίτητο να καταφύγετε σε παστέλ χρώματα από κρύες αποχρώσεις, για παράδειγμα, σε τυρκουάζ.

Χρώμα μαγιό για απαλό δέρμα

Το χρώμα του μαγιό για ανοιχτό δέρμα πρέπει να δίνει έμφαση στην αξιοπρέπεια του ιδιοκτήτη του, και όχι το αντίστροφο. Ως εκ τούτου, τα πιο προτιμώμενα είναι μαγιό των χρωμάτων νέον που ενισχύουν τη φωτεινότητα των ακτίνων του ήλιου και κάνουν τους αλαζονικούς ιδιοκτήτες του δέρματος πιο ελκυστικές.

Για γυναίκες με «ανοιχτό πρόσωπο», τα μπλε και τα τυρκουάζ μαγιό είναι τα πιο κατάλληλα. Όλα όσα μοιάζει με το χρώμα του θαλάσσιου κύματος είναι ιδανικά για πολύ ελαφρύ δέρμα.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.