^

Περιποίηση του δέρματος

Αντηλιακά για το πρόσωπο

Για την καταπολέμηση των επιπτώσεων των υπεριωδών ακτίνων, παράγει μελανίνη, η οποία δεν είναι πάντα ομοιόμορφα κατανεμημένη στο δέρμα, σχηματίζονται χρωστικές κηλίδες.

Παιδικές κρέμες προσώπου για ενήλικες και παιδιά

Σχετικά με το αν είναι δυνατή η χρήση παιδικής κρέμας προσώπου, υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των κοσμετολόγων. Κάποιοι το θεωρούν πολύ χρήσιμο για ενυδάτωση, απαλότητα, απαλλαγή από φλεγμονές, προστασία από τον ήλιο, τον αέρα και το κρύο, την αντιμετώπιση της ακμής και την καταπραϋντική του δέρματος.

Αποτριχωτικές κρέμες προσώπου

Οι κρέμες αποτρίχωσης προσώπου βοηθούν στο να γίνει το δέρμα καθαρό και ελκυστικό ανώδυνα και εύκολα.

Πίλινγκ δέρματος προσώπου με φερουλικό οξύ

Ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των καλλυντικών επεμβάσεων είναι το επιφανειακό χημικό peeling, το οποίο βοηθά στην εξάλειψη ορισμένων δερματικών προβλημάτων και στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Μια τέτοια διαδικασία είναι το ξεφλούδισμα με φερουλικό οξύ.

Ατραυματικός καθαρισμός προσώπου

Σε αντίθεση με τις χειρωνακτικές ή τις τεχνικές κενού, ο ατραυματικός καθαρισμός του προσώπου πραγματοποιείται χωρίς επαφή. Επομένως, το δέρμα δεν τραυματίζεται και δεν υφίσταται μηχανική καταπόνηση και δεν εμφανίζονται παρενέργειες με τη μορφή ερεθισμού, σφίξιμο, υπεραιμία.

Αποτρίχωση άνω χείλους

Όποιος θέλει να απαλλαγεί από κεραίες για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να καταφύγει στη διαδικασία αποτρίχωσης. Σε αντίθεση με την αποτρίχωση, όταν αφαιρείται μόνο το ορατό μέρος των μαλλιών, αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την καταστροφή των θυλάκων των μαλλιών.

Καθαρισμός προσώπου με οξέα: υαλουρονικό, σαλικυλικό, γαλακτικό

Αν ο αισθητικός συνήθιζε να καθαρίζει το πρόσωπο με οξέα, τότε θα πρέπει να ξεκινήσει με προσεκτική προετοιμασία - ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται στο σαλόνι ή στο σπίτι. Η διαφορά είναι ότι σε ένα καλλυντικό ίδρυμα αυτό θα γίνει από έναν επαγγελματία, και αν το κάνετε μόνοι σας, θα πρέπει να φροντίσετε προσωπικά την προετοιμασία.

Κρέμα προσώπου με αντιγηραντική δράση: κατάταξη των καλύτερων εμπορικών σημάτων

Μια ποιοτική κρέμα πρέπει να περιέχει, σε διάφορους συνδυασμούς, τις ακόλουθες ενώσεις: ρετινόλη, ασκορβικό οξύ, πολυφένια, ισοφλαβόνες, προξυλάνες, υδροξυ οξέα, υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, ελαστίνη, πεπτίδια, βασικά και λιπαρά φυτικά έλαια.

Κρέμες για λιπαρό δέρμα: κορυφαία κατάταξη

Αυξημένη περιεκτικότητα σε λιπαρά εξαιτίας της υπερβολικής δραστηριότητας των σμηγματογόνων αδένων, με αποτέλεσμα τη μείωση της συγκέντρωσης του λινολεϊκού οξέος - το δομικό υλικό της κυτταρικής μεμβράνης, καθώς και τη μείωση της οξύτητας.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.