^

Πληροφορίες

Yakov Mashiah - ένας διάσημος ισραηλινός ειδικός στον τομέα της διάγνωσης και της θεραπείας των δερματικών παθήσεων. Μεταξύ των ασθενών του είναι ενήλικες και παιδιά. Η επαγγελματική εμπειρία του γιατρού είναι περίπου 30 χρόνια. Δημιούργησε και διευθύνει το τμήμα έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του δέρματος, που οργανώνεται με βάση το δερματολογικό τμήμα του ιατρικού κέντρου. Σήμερα Yakov Mashiah εργάζεται ως ανώτερος γιατρός σε ενήλικα και παιδικό τμήμα ιατρικού κέντρου.

Ο γιατρός άρχισε να σπουδάζει δερματοβυναικολογία στη Γαλλία, συνέχισε την εκπαίδευσή του στο Πανεπιστήμιο του Ισραήλ. Ασχολείται με τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος δερματικών παθολογιών, χρησιμοποιώντας σύγχρονες προοδευτικές τεχνικές, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης στρώματος-με-στρώσης του MOS, της κυτταροθεραπείας TIL κλπ.

Ο γιατρός καλύπτει τακτικά τις λεπτομέρειες των δικών του κλινικών δοκιμών και τα αποτελέσματα του έργου του σε ειδικευμένα ιατρικά περιοδικά, γράφει άρθρα σχετικά με την δερματοβυναικολογία. Διδάσκει στο Τμήμα Δερματικών Νόσων στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και το 2008 έλαβε τον τίτλο του καλύτερου δασκάλου του Ισραήλ.

Εκπαίδευση και εργασιακή εμπειρία

  • Μελετήστε το φάρμακο στη Γαλλία
  • Ιατρική Σχολή Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, Ισραήλ
  • Πρακτική άσκηση στον τομέα της δερματολογίας στο ιατρικό κέντρο Ichilov (Suraski), Τελ Αβίβ, Ισραήλ
  • Πρακτική στην παιδιατρική δερματολογία στην παιδική κλινική Necker, Παρίσι, Γαλλία

Συμμετοχή σε διεθνείς οργανισμούς

  • Ισραηλινή Ένωση Δερματικών και Σεξουαλικά Μεταδιδόμενων Ασθενειών
  • Ισραηλινή Ένωση Παιδιατρικών Δερματολόγων
  • Γαλλική Ένωση Παιδιατρικών Δερματολόγων
  • Ευρωπαϊκή Ένωση Δερματολόγων
  • Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας

Δημοσιεύσεις σε ξένα ιατρικά περιοδικά

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.