^

Υγεία

Ασθένειες του δέρματος και του υποδόριου ιστού (δερματολογία)

Ρωγμές στα νύχια των χεριών και των ποδιών

Τα νύχια, όπως ένα χτένισμα, πρέπει να είναι πάντα άψογα - και αυτό είναι ένας δείκτης όχι μόνο της περιποίησης, αλλά και της γενικής υγείας μιας γυναίκας. Τι γίνεται όμως αν εμφανιστούν απρόβλεπτα προβλήματα - για παράδειγμα, μια ρωγμή στο νύχι; Επιπλέον, τι θα συμβεί αν καμία οικιακή μέθοδος δεν βοηθά στην αντιμετώπιση της ατυχίας;

Κνησμός στα πόδια - ως σύμπτωμα της νόσου

Ο κνησμός του δέρματος δεν φέρνει μόνο σωματικό μαρτύριο. Συχνά προκαλεί ψυχολογική δυσφορία. Εξάλλου, το ίδιο το σύμπτωμα δεν εξαφανίζεται, αναγκάζοντας ένα άτομο να κολλήσει σε σκέψεις σχετικά με το πώς να αφαιρέσει τις δυσάρεστες αισθήσεις (δεν είναι πάντα και όχι πάντα άνετο να το κάνετε αυτό παντού) και από τι μπορεί να προκληθούν.

Κνησμός στα πόδια: θεραπεία

Η αποτελεσματική θεραπεία του κνησμού στα πόδια είναι αδύνατη χωρίς ακριβή διάγνωση. Εξάλλου, η θεραπεία των τσιμπημάτων εντόμων είναι θεμελιωδώς διαφορετική από τη θεραπεία δερματικών παθήσεων, εσωτερικών οργάνων

Γκρίζα μαλλιά σε νεαρή ηλικία: αιτίες, θεραπεία

Η παρουσία γκρίζων μαλλιών σχετίζεται επίσης με νευρική υπερένταση και αρνητικούς παράγοντες στρες, και παρόλο που οι συχνές εξάρσεις αδρεναλίνης έχουν επιζήμια επίδραση στα μελανοκύτταρα, ωστόσο, η ικανότητα να γκριζάρουν αμέσως από τη θλίψη δεν υποστηρίζεται από τη μελέτη.

Κνησμός και ξεφλούδισμα του δέρματος

Κνησμός και ξεφλούδισμα του κεφαλιού - εμφανίζεται στο φόντο της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας λόγω υποσιτισμού, ορμονικής ανισορροπίας, κακών συνηθειών, ψωρίασης, εκζέματος ή δακτυλίτιδας.

Πληγή μετά την αφαίρεση των κονδυλωμάτων

Μετά από ποιο χρονικό διάστημα πρέπει να επουλωθεί το τραύμα μετά την αφαίρεση; Πώς να προστατευτείτε από πιθανές δυσάρεστες συνέπειες;

Ιογενής κονδυλωμάτων: αιτίες, θεραπεία

Τα καλοήθη νεοπλάσματα με τη μορφή μικρών στρογγυλεμένων αναπτύξεων με επίπεδη επιφάνεια, οζίδια στα πόδια ή με αιχμηρή άκρη, χρώματος σάρκας, που εμφανίζονται στο δέρμα ή στον βλεννογόνο ονομάζονται διαφορετικά, ανάλογα με την εμφάνιση, κονδυλώματα, θηλώματα, κονδυλώματα.

Κνησμός στο τριχωτό της κεφαλής και πιτυρίδα: αιτίες, θεραπεία

Όταν οι γιατροί μιλούν για κνησμό και διάχυτη απολέπιση του δέρματος στο τριχωτό της κεφαλής, αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής έχει κνησμό και πιτυρίδα. Και αυτά τα μη μεταδοτικά, αλλά εξαιρετικά δυσάρεστα συμπτώματα παρατηρούνται πολύ συχνά και εμφανίζονται για διάφορους λόγους.

Σπυράκια μετά τον καθαρισμό του προσώπου

Όταν πηγαίνουμε για καλλυντικό καθαρισμό προσώπου, περιμένουμε να απαλλαγούμε από περιττά στοιχεία και σχηματισμούς, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων ειδών εξανθημάτων. Κατά κανόνα, το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσδοκίες μας. Συμβαίνει όμως και το αντίστροφο: η ακμή μετά τον καθαρισμό του προσώπου σχηματίζεται σε μεγαλύτερους αριθμούς από ότι πριν επισκεφτείτε το κομμωτήριο. Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς να αποφύγετε μια δυσάρεστη μοίρα;

Πώς και τι μπορείτε να αφαιρέσετε τα κονδυλώματα στο σπίτι;

Η εμφάνιση στην επιφάνεια του δέρματος εστιών ανάπτυξης επιθηλιακών κερατινοκυττάρων με τη μορφή κονδυλωμάτων είναι ένα πολύ συχνό δερματολογικό πρόβλημα. Και πολλοί ενδιαφέρονται για το πώς να αφαιρέσετε γρήγορα ένα κονδυλωμάτων και με ποια διαθέσιμα μέσα και μεθόδους μπορεί να γίνει αυτό.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.