^

Υγεία

Ασθένειες του δέρματος και του υποδόριου ιστού (δερματολογία)

Πληγή μετά την αφαίρεση των κονδυλωμάτων

Μετά από ποιο χρονικό διάστημα πρέπει να επουλωθεί το τραύμα μετά την αφαίρεση; Πώς να προστατευτείτε από πιθανές δυσάρεστες συνέπειες;

Ιογενής κονδυλωμάτων: αιτίες, θεραπεία

Τα καλοήθη νεοπλάσματα με τη μορφή μικρών στρογγυλεμένων αναπτύξεων με επίπεδη επιφάνεια, οζίδια στα πόδια ή με αιχμηρή άκρη, χρώματος σάρκας, που εμφανίζονται στο δέρμα ή στον βλεννογόνο ονομάζονται διαφορετικά, ανάλογα με την εμφάνιση, κονδυλώματα, θηλώματα, κονδυλώματα.

Κνησμός στο τριχωτό της κεφαλής και πιτυρίδα: αιτίες, θεραπεία

Όταν οι γιατροί μιλούν για κνησμό και διάχυτη απολέπιση του δέρματος στο τριχωτό της κεφαλής, αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής έχει κνησμό και πιτυρίδα. Και αυτά τα μη μεταδοτικά, αλλά εξαιρετικά δυσάρεστα συμπτώματα παρατηρούνται πολύ συχνά και εμφανίζονται για διάφορους λόγους.

Σπυράκια μετά τον καθαρισμό του προσώπου

Όταν πηγαίνουμε για καλλυντικό καθαρισμό προσώπου, περιμένουμε να απαλλαγούμε από περιττά στοιχεία και σχηματισμούς, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων ειδών εξανθημάτων. Κατά κανόνα, το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσδοκίες μας. Συμβαίνει όμως και το αντίστροφο: η ακμή μετά τον καθαρισμό του προσώπου σχηματίζεται σε μεγαλύτερους αριθμούς από ότι πριν επισκεφτείτε το κομμωτήριο. Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς να αποφύγετε μια δυσάρεστη μοίρα;

Πώς και τι μπορείτε να αφαιρέσετε τα κονδυλώματα στο σπίτι;

Η εμφάνιση στην επιφάνεια του δέρματος εστιών ανάπτυξης επιθηλιακών κερατινοκυττάρων με τη μορφή κονδυλωμάτων είναι ένα πολύ συχνό δερματολογικό πρόβλημα. Και πολλοί ενδιαφέρονται για το πώς να αφαιρέσετε γρήγορα ένα κονδυλωμάτων και με ποια διαθέσιμα μέσα και μεθόδους μπορεί να γίνει αυτό.

Επώδυνος κάλος

Ο επώδυνος κάλος είναι τις περισσότερες φορές υγρός (υγρός) - με το σχηματισμό φουσκάλας στην περιοχή της υπερβολικής πίεσης ή τριβής του δέρματος, αλλά οι ξηροί κάλοι, κυρίως οι κάλλοι του πυρήνα, μπορούν επίσης να προκαλέσουν πόνο κατά το περπάτημα.

Εσωτερικός κάλος

Ξηρός κάλος - λόγω της παρουσίας μιας ενδοδερμικής ράβδου που σχηματίζεται από μια συσσώρευση νεκρών κερατινοκυττάρων του δέρματος, ορίζεται μερικές φορές ως εσωτερικός κάλος.

Κάλος νερού σε παιδιά και ενήλικες

Ένας επώδυνος κάλλος νερού είναι μια περιορισμένη περιοχή στο δέρμα με τη μορφή μιας φυσαλίδας υγρού που σχηματίζεται σε μια περιοχή επαναλαμβανόμενης πίεσης ή τριβής.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.