^

Πέντε τρόποι για να διατηρήσετε νέες σχέσεις φρέσκες

, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 19.10.2021
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Για τις γυναίκες και τους άνδρες, τίποτα δεν είναι πιο ευχάριστο από το να λαμβάνετε φρέσκα και φρέσκα εντυπώματα του χρόνου που περάσαμε μαζί. Το πρόβλημα είναι ότι η νέα σχέση σταδιακά γίνεται σταθερή, αξιόπιστη, αλλά ... βαρετή. Αλλά αυτό δεν πρέπει να συμβεί! Κάθε λεπτό κάθε μέρα μπορείτε να ζήσετε σαν ένα αίσθημα ελευθερίας πτώσης. Εδώ είναι πέντε βασικές αρχές που αγαπούν τα ζευγάρια μπορούν να εφαρμόσουν για να διατηρήσουν τη νέα σχέση φρέσκια και συναρπαστική.

Μέθοδος 1. Χρησιμοποιήστε το γεγονός ότι είστε διαφορετικοί

Οι άνδρες και οι γυναίκες είναι διαφορετικές και ποτέ δεν θα είναι διαφορετικές. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ανομοιογένεια όχι για αυτό. Να επιδεινώσετε την παρεξήγηση ανάμεσα σε σας όταν περάσει η πρώτη αγάπη του θάρρος. Αφήστε αυτή την ανομοιογένεια να σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε ο ένας από τον άλλο και να θαυμάσετε ο ένας τον άλλον.

Για παράδειγμα: της αρέσει να μαγειρεύει, αλλά δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο. Αγαπά το ποδόσφαιρο, αλλά δεν του αρέσει το μαγείρεμα. Πάρτε από το ένα το άλλο αυτό που δεν ξέρετε πώς και ποτέ δεν έκανε. Είναι πολύ ενδιαφέρον να μαθαίνουμε και να λαμβάνουμε νέες γνώσεις. Αφήστε το κορίτσι να πάει στο ποδόσφαιρο, και ο τύπος τουλάχιστον μια φορά μαγειρεύει για τη φίλη πίτσα του. Εάν το κάνετε αυτό, θα συναντήσετε πολλές φωτεινές, αστείες, αστείες και συγκινητικές στιγμές.

Και πολλά άλλα. Για να βοηθήσετε τη σχέση σας να γίνει βαθύτερη και πιο ενδιαφέρουσα με την πάροδο του χρόνου, οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να κατανοούν και να σέβονται τη σεξουαλική μοναδικότητα του άλλου. Πρέπει να καταλάβετε, να μελετήσετε και να αξιολογήσετε τις διαφορές σας στη φύση, τις συνήθειες και την εμφάνιση του άλλου, αντί να τους αγωνίζεστε ή να τους αφήσετε να σας βλάψουν. Μείνετε διαφορετικοί!

Αριθμός μεθόδου 2. Δημιουργήστε ειδικές περιπτώσεις

Παρά την απασχοληψία σας, βρίσκετε ακόμα χρόνο για να πάτε σε ένα εστιατόριο απλώς να κοιτάξετε ο ένας τον άλλο, να απολαύσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και ένα όμορφο γεύμα, χορό. Δημιουργήστε αυτή την ειδική περίσταση, ντύστε, κάνετε κρατήσεις και απολαύστε το γεγονός ότι αισθάνεστε και οι δύο ήρεμοι και περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε χρόνο μαζί, να σχεδιάσετε μαζί το μέλλον σας, διακοπές, ταξίδι ή να μοιραστείτε τα όνειρά σας για μια καριέρα.

Μερικές φορές πρέπει να βρείτε ένα ασφαλές μέρος για να μιλήσετε μεταξύ τους - αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος της διατήρησης μιας στενής σχέσης. Μοιραστείτε το πώς αισθάνεστε και τι νομίζετε. Όταν μπορείτε να επικοινωνείτε ελεύθερα και ανοιχτά μεταξύ τους, ενισχύει το αίσθημα της αγάπης και της φρεσκάδας των σχέσεων.

Μέθοδος 3. Δώστε ο ένας στον άλλο μικρά δώρα

Πόσο καιρό να περιμένεις μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου, το νέο έτος, τον όγδοο Μάρτιο; Για να αισθανθείτε τις διακοπές αναπάντεχα και να το προβλέψετε, ας μάθουν όλοι να δημιουργείτε ξεχωριστές στιγμές κάθε μέρα. Στη συνέχεια, θα δεσμευτείτε από ένα κοινό συναίσθημα που μπορεί να εμφανιστεί εκ των υστέρων, ανά πάσα στιγμή.

Αυτή η στιγμή μπορεί να είναι μικρά απροσδόκητα δώρα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκδρομές, μαθαίνοντας μαζί κάτι νέο, απολαμβάνοντας μαζί ένα γραπτό ή επιλεγμένο τραγούδι ... όλες αυτές οι μικρές εκπλήξεις είναι η δημιουργία μιας ειδικής στιγμής.

Αριθμός μεθόδου 4. Κάντε "Σεβαστείτε"

Ο "σεβασμός" προέρχεται από τη λατινική λέξη, πράγμα που σημαίνει στην πραγματικότητα να κοιτάς πίσω. Κοιτάξτε πίσω στο συνεργάτη σας κάθε φορά που κάνει κάτι. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε προσοχή σε όλες τις λέξεις και ιδιορρυθμίες του συνεργάτη σας, στα ταλέντα του και να τα εκτιμήσετε. Όποτε ο αγαπημένος σας κάνει κάτι, μεταχειρίστε τις πράξεις του ως μικρό θαύμα.

Ενημερώστε ο ένας τον άλλο πόσο καλά το κάνει ο συνεργάτης σας ή πόσο ευχάριστο είναι να έχετε το μικρό μπουκέτο βιολετί του ή πώς σας αρέσει να σας προετοιμάζει το πρωί για εσάς. Ανανεώνει πάντα τη σχέση και δημιουργεί διακοπές εκείνες τις στιγμές που άλλα ζευγάρια αποκαλούν συνήθεια ή ρουτίνα.

Συμβουλή # 5. Ευχαριστώ τον σύμβουλο πιο συχνά

"Σας ευχαριστώ που είστε στη ζωή μου". Κάθε μέρα στη σχέση σας, βρείτε έναν τρόπο να μιλήσετε γι 'αυτό στον σύντροφό σας. Η ευγνωμοσύνη προς αυτόν είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη διατήρηση των αλλαγών στις σχέσεις που θα προκύψουν με την πάροδο του χρόνου. Τίποτα δεν παραμένει το ίδιο, αλλά αν μοιράζεστε ευγνώμονες συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, η σχέση σας θα αναπτυχθεί. Κάθε διάθεση, συζήτηση, δώρο, ταξίδι είναι μια νέα ευκαιρία να πει: "Σας ευχαριστώ που είστε στη ζωή μου."

Μπορείτε να πείτε «ευχαριστώ» για τα λουλούδια, τα βιβλία, τα γεύματα, διακοπές, κεριά, κρασί, θέατρο, συναυλίες, χορό, κωπηλασία, μασάζ και απλά την ικανότητα να ακούει, αλλά μην ξεχάσετε να εκφράσω την ευγνωμοσύνη σας κάθε μέρα.

Είναι εύκολο να διατηρήσετε νέες σχέσεις φρέσκες και σέξι - εκτιμήστε μόνοι σας και τις απλές στιγμές που κάνουν τη ζωή μας ευτυχισμένη.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.