^
A
A
A

Ένταση της σεξουαλικής δραστηριότητας

 
, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Η ένταση της σεξουαλικής δραστηριότητας είναι ένας σημαντικός, αλλά όχι ο κύριος, δείκτης, ο οποίος εμμέσως χαρακτηρίζει μόνο τη λεγόμενη φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

Η έννοια του κανόνα στη σεξολογία είναι ένα από τα ανεπαρκώς ανεπτυγμένα ερωτήματα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα η διάταξη αυτή ταυτίστηκε με συγκεκριμένα στοιχεία για τον αριθμό των σεξουαλικών πράξεων σε μια ορισμένη χρονική περίοδο και τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, η οποία οδηγεί σε διάφορα λάθη και προκάλεσε πολλές ιατρογενής.

  • "Κανόνες" έντασης σεξουαλικής ζωής

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, έγιναν πολυάριθμες προσπάθειες να εξευρεθούν μερικοί μέσοι κανόνες για την ένταση της σεξουαλικής ζωής. Έτσι, ο Zoroaster (Περσία) έχει συνταγογραφηθεί να έχει συνουσία 1 φορά σε 9 ημέρες. Ο Σολομών και ο Μωάμεθ για τις έγγαμες γυναίκες καθιέρωσαν στην εποχή τους έναν κανόνα 3 έως 4 coitus το μήνα, αν δεν έχουν ειδικούς λόγους να απέχουν προσωρινά από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Οι πιο λεπτομερείς από αυτούς τους κανόνες, ανάλογα με το επάγγελμα, αναφέρονται στο Ταλμούδ. Σύμφωνα με αυτό το ιερό βιβλίο, οι νέοι χωρίς οριστική κατάληψη επιτρέπεται να έχουν σεξουαλική επαφή κάθε μέρα, τεχνίτες και εργάτες - 2 φορές την εβδομάδα, οι επιστήμονες - 1 φορά την εβδομάδα, αγωγοί τροχόσπιτο-1 φορά το μήνα, οι ναύτες - 2 φορές το χρόνο. Ο μέσος όρος για τον Μωυσή (η Βίβλος) είναι 10 coitus το μήνα. Σχεδόν οι ίδιοι κανόνες που συναντάμε στη λουθηριακή θρησκεία. Ο Μάρτιν Λούθερ εξέτασε τον κανόνα των δύο συνουσίας την εβδομάδα.

Από μόνα τους, οι λέξεις "σπάνια" και "συχνά" είναι σχετικές και εξαρτώνται από την ερμηνεία τους για κάθε ασθενή. Έτσι, για την ίδια ερώτηση: "Πόσο συχνά έχετε σεξουαλική επαφή;" - από έναν ασθενή μπορείτε να ακούσετε: "Πολύ συχνά, σχεδόν κάθε δεκαετία", και από ένα άλλο: "Όχι συχνά. Υπάρχουν ημέρες που δεν υπερβαίνουν τη μία φορά". Προφανώς, η ένταση της σεξουαλικής ζωής και η στάση μιας γυναίκας σε αυτήν μπορεί να κυμαίνεται μεμονωμένα μέσα σε ευρέα όρια.

Έτσι, στο βιβλίο «ψυχοθεραπεία» Δ Μύλλερ-Hegemann λέει ότι, σύμφωνα με Schulz-Hencke, δυνατότητα οργασμό στους άνδρες κυμαίνεται από 1 συνουσία ανά μήνα έως 3 φορές την ημέρα, και για τις γυναίκες - από την 1η συνουσίας σε 2-3 μήνες μέχρι 1 ώρα ανά διανυκτέρευση. Τα δεδομένα D. Miiller-Hegemann, αναμφίβολα, μειώθηκαν σημαντικά. Και στις δύο περιπτώσεις, η ικανότητα αυτή είναι πολύ υψηλότερη τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Έτσι, GS Vasilchenko σημαίνει ότι ο μέγιστος αριθμός των οργασμών στους άνδρες ήταν 6,8 ± 0,52 ανά ημέρα.

Δίνουμε τις μέγιστες αρσενικές υπερβολές, που περιγράφονται στην επιστημονική και λογοτεχνική βιβλιογραφία.

Η μονογραφία του Β. Αντρέεφ αναφέρει έναν μαυριτανή ευγενή, ο οποίος είχε για τρεις ημέρες σεξουαλική επαφή με 40 συζύγους του χαρέμι του.

Ο Julius Caesar διέθετε εξαιρετικά ισχυρή σεξουαλική διέγερση. Έζησε παράλληλα με πολλές γυναίκες. Οι ερωμένες του ήταν πολλές συζύγους Ρωμαίων γερουσιαστών, βασίλισσες (η αιγυπτιακή βασίλισσα Κλεοπάτρα και η Μαυριτανική Εύωνια). Από την Κλεοπάτρα είχε έναν γιο και η μακρόχρονη κυρία Σερβία, η μητέρα του Βρούτου, έφερε τον Καίσαρα και την κόρη του Τζούλια Τρίτη. Tribune των ανθρώπων Helvius Σίνα έγραψε ακόμη και παρήγαγε ένα νομοσχέδιο ανεκτική Καίσαρα ελεύθερα να έχουν σεξουαλική επαφή με όλες τις γυναίκες της Ρώμης, δήθεν για να αυξηθεί ο αριθμός των απογόνων του μεγάλου Καίσαρα. Οι αντίπαλοι του Καίσαρα του απέδωσαν, εκτός από την ετεροφυλοφιλική αταξία, την ευρεία χρήση της παθητικής pederasty. Έτσι, μπήκε στην ιστορία της έκφρασης ενός Ρωμαίου γερουσιαστή μπιμπελό τον Γέροντα, ο οποίος στην ομιλία του είπε ότι τον Ιούλιο Καίσαρα «Omnium virorum mulierum est et omnium mulierum vir».

Η εκλογή της Σαξονίας και ο βασιλιάς της Πολωνίας Ο Αυγουστίνος Β ήταν σύζυγος 700 συζύγων και πατέρας 354 παιδιών. Ο Αύγουστος Β έλαβε το ψευδώνυμο Ισχυρό, καθώς έσπασε με γοήτα τα πέταλα, τα πεπλατυσμένα κύπελλα και τα πιάτα στα χέρια του, έβαλε δυνατά πεσσοί με τα δάχτυλά του σαν ένα κομμάτι χαρτί. Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια της νύχτας επισκέφτηκε μέχρι πέντε ερωμένες.

Στην ελληνική μυθολογία είναι γνωστή η δέκατη τρίτη εκδήλωση του Ηρακλή, η οποία, με την εντολή του μυκηναϊκού βασιλιά Ευρασέη, γονιμοποίησε 40 παρθένες νύχτες. Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο Ηρακλής ολοκλήρωσε αυτό το κατόρθωμα όταν δεν ήταν ακόμη 20 ετών, κατόπιν αιτήματος του βασιλιά Θεσπιού, τον οποίο αιχμαλώτισε με την ακτινοβολία καθαρότητας και της νοημοσύνης του. Οι Thespies ζήτησαν κυριολεκτικά τον Ηρακλή να δώσει κληρονόμους στις 50 κόρες του. Ο Ηρακλής συμφώνησε και σε 9 μήνες οι πριγκίπισσες γέννησαν 51 μωρά (ένα γέννησε δίδυμα). Είναι αλήθεια ότι ο Ούγγρος ιστορικός Λάιος Μεχτερχάις αμφέβαλε ότι όλα αυτά συνέβησαν σε μία νύχτα, εξηγώντας αυτή τη λεπτομέρεια με τη «λατρεία του Ηρακλή».

Ο G. S. Vasilchenko παρατήρησε ένα σαράντα δύο ετών γλύπτη, ο οποίος για πολλά χρόνια έπρεπε να έχει τουλάχιστον 6-7 εκσπερματώσεις την ημέρα. Χωρίς αυτό, δεν μπορούσε να εργαστεί δημιουργικά. Ο κ. Γ. Βασιλτσένκο αναφέρει από την έκθεση Kinsey, η οποία αναφέρει ότι ένας δικηγόρος για 30 χρόνια είχε κατά μέσο όρο περισσότερες από 30 εκσπερμάτιες εβδομαδιαίως.

Στην πρακτική μας συναντήσαμε επανειλημμένα γυναίκες που είχαν έως και 8-10 σεξουαλικές επαφές ανά ημέρα, 80-100 συνουσία το μήνα.

Ο Havelock Ellis αναφέρει ένα κορίτσι χωριού που είχε συνουσία σε σειρά με 25 παιδιά και αγόρια χωρίς να βλάψει την ψυχή του. Φυσικά, οι μέγιστες σεξουαλικές υπερβολές πέφτουν στο μερίδιο των επαγγελματικών πόρνων. Έτσι, ο Lawson γράφει για μια γυναίκα από τα νησιά Marques, η οποία εξυπηρετούσε 103 άνδρες για μία νύχτα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένες γυναίκες, που έχουν ένα οργασμό μπορεί να αρχίσει αμέσως τη λήψη μια δεύτερη και, στη συνέχεια, ένα τρίτο, και ούτω καθεξής .. Μεταξύ των ασθενών μας ήταν γυναίκες που είχαν την ευκαιρία να λάβουν έως και 10 ή περισσότερους οργασμούς σε μια ενιαία σεξουαλική πράξη (ή μια σειρά από οργασμική multior- υποθετικότητα). Δίνουμε μια σειρά από εξαιρετικά παραδείγματα.

LY Yakobzon και IM Porudominsky θεωρείται φυσιολογική συνουσία 1 κάθε 3-4 ημέρες, NV Ιβάνοφ, «η σχετική ιατρική κανόνας» για τα άτομα 34-35 ετών - 2-3 συνουσία εβδομάδα, Α.Ε. Selitsky την ίδια 2-3 coitus την εβδομάδα θεωρεί "το μέγιστο πρότυπο".

Ο V. Hammond πρότεινε πολύ αυστηρότερους κανόνες. Θεώρησε καθημερινή συνύπαρξη περίσσεια ακόμη και για τους ισχυρότερους και υγιείς άντρες. Κατά τη γνώμη του, coitus 2 φορές την εβδομάδα θα είναι επίσης μια υπερβολή και οι περισσότεροι άνθρωποι θα οδηγήσουν σε πρόωρη απώλεια της σεξουαλικής ικανότητας. Προφανώς, μια τέτοια μη ρεαλιστική άποψη για τον Hammond μπορεί να θεωρηθεί ως έκφραση της ηθικής του βικτοριανού που επικρατούσε εκείνη την εποχή στην Αγγλία. Σύμφωνα με τον Hammond, ένας άνδρας πρέπει να ξεκινήσει μια σεξουαλική ζωή όχι νωρίτερα από 21 χρόνια. Για την ηλικία των 21-25 ετών, ορίζει τον κανόνα 1 σε 10-12 ημέρες και για 25-40 χρόνια - μία φορά την εβδομάδα. D. Miiller-Hegemann καταλήγει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία Davis, δαπανώνται προφίλ μεταξύ 1000 γυναικών με ανώτερη εκπαίδευση 2% των ερωτηθέντων γυναικών είχαν 1-2 συνουσία όλη τη νύκτα, 1 φορά ανά νύχτα - 8%, κατά τη διάρκεια της συνουσίας 2 - 33%. 1 συνουσία εβδομαδιαίως - 45% και 1 συνουσία ανά μήνα - 12%.

Επί του παρόντος, GS Vasilchenko ορθώς επισημαίνει ότι ένα σημαντικό εύρος της έντασης της σεξουαλικής δραστηριότητας είναι ο κανόνας, γιατί η ίδια η ένταση εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες βιολογικών, ψυχολογικών και κοινωνικών φύση. Σε σχέση με την άρνηση της σεξουαλικής παθολογίας στη σύγχρονη λειτουργική νωτιαίο ανικανότητα που μπορεί να προκύψουν λόγω της εξάντλησης των νευρικών κέντρων της σπονδυλικής στήλης, η ίδια η έννοια της υπέρβασης και περιορίστηκε να αποκτήσει ένα διαφορετικό νόημα.

Το ίδιο ισχύει και για τις σύγχρονες απόψεις για τον αυνανισμό. Χωρίς να αρνείται κάποιες αρνητικές ψυχολογικές επιπτώσεις του αυνανισμού ως περίβλημα αυνανιζόμενος των κοινωνικών επαφών (autization), εμβάπτιση σε αυτοεξέταση, ιδιαίτερα σε άτομα με προδιάθεση νέους Ψυχασθενική χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, ιδιαίτερα ευαίσθητο και ανησυχητικό, θα πρέπει σίγουρα να πω ότι κάθε αρνητικές συνέπειες αυνανισμός δεν είναι προκαλεί και συνήθως σταματά με την έναρξη μιας τακτικής σεξουαλικής ζωής.

Στην παλαιά σεξολογική λογοτεχνία, η βλάβη που προκλήθηκε από τον αυνανισμό εξομοιώνεται με τις συνέπειες της πανώλης και άλλων επιδημιών. Ως ασθένειες που σχετίζονται άμεσα με τον αυνανισμό, την επιληψία, τη σχιζοφρένεια, τη νευρασθένεια αναφέρθηκαν. Η πιο μακροχρόνια γνωμοδότηση αφορούσε την αιτιώδη συνάφεια του αυνανισμού ενός άνδρα με ανικανότητα της σπονδυλικής στήλης και τον ονισμό των γυναικών - με ψυχρότητα, νυμφομανία, ασθένειες των εξωτερικών γεννητικών οργάνων.

Ο Tissot πίστευε ότι ο αυνανισμός είναι πιο συνηθισμένος στις γυναίκες απ 'ό, τι στους άντρες. Ο Rohleder υπολόγισε ακόμη ότι από 100 γυναίκες, 95 που ασχολήθηκαν ποτέ με αυνανισμό, ο Delaïde πίστευε επίσης ότι ο αυνανισμός είναι εξίσου κοινός μεταξύ των γυναικών και των ανδρών. Ο Mechnikov, στο Studien uber die Nates des Menschen, λέει ότι τα κορίτσια αυνανίζουν πολύ λιγότερα αγόρια, εξηγώντας αυτό με την μεταγενέστερη εμφάνιση της σεξουαλικότητάς τους. Ο κ. Mar-gulis παραθέτει στον Gutseit: "Σχεδόν κάθε κορίτσι ηλικίας 18 έως 20 ετών που δεν έχει σεξουαλική επαφή συμμετέχει σε αυνανισμό". Η IL Botneva παρατήρησε έναν ασθενή που είχε έως και 15 οργασμούς αυνανισμού την ημέρα. Σύμφωνα με τον Κ. Imelinski (Πολωνία), ο αυνανισμός σε κορίτσια σημειώνεται στο 44,8% των περιπτώσεων. Οι ερευνητές άλλων χωρών αναφέρουν παρόμοια στοιχεία.

Η σοβαρότερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην ποιότητα πλευρά της σεξουαλικής ζωής, η πλήρης σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας θα πρέπει να καθορίζεται από τους ακόλουθους δείκτες:

  • η παρουσία ενός φυσιολογικού οργασμού σε μια γυναίκα μετά από κάθε σεξουαλική επαφή ή, εν πάση περιπτώσει, μετά το 75% των σεξουαλικών πράξεων.
  • την παρουσία στα ίδια όρια ψυχοεκτοξικού οργασμού (εν πάση περιπτώσει, κατά τη διάρκεια των πρώτων δέκα ετών διαβίωσης) ·
  • ικανοποίηση της πολυοργανικής ανάγκης (οργα- νική σειρά), αν υπάρχει. Στην περίπτωση αυτή, είναι απαραίτητο να αποκλειστούν οι παθολογικές καταστάσεις, δηλαδή η νυμφομανία.
  • η σύμπτωση των σειρών αποδοχής και στους δύο συζύγους και η απουσία άλλων μορφών σεξουαλικής δυσαρμονίας ·
  • μελετημένο και επαρκές σύστημα προστασίας από την εγκυμοσύνη με διατήρηση της ευκαιρίας περιοδικής χτύπησης σπέρματος στα γυναικεία γεννητικά όργανα.

Υπό την παρουσία αυτών των δεικτών, η συχνότητα των σεξουαλικών πράξεων, κατά τη γνώμη μας, δεν έχει μεγάλη σημασία.

Κάποιοι συγγραφείς πιστεύουν ότι η έλλειψη οργασμού σε μια γυναίκα με γενική ικανοποίηση (ικανοποίηση) δεν παραβιάζει σημαντικά τη σεξουαλική της ζωή.

Από τους παράγοντες που επηρεάζουν την ένταση της σεξουαλικής δραστηριότητας, αναφέρουμε την πρώιμη έναρξη της σεξουαλικής δραστηριότητας στους άνδρες, η οποία μερικές φορές οδηγεί σε ταχύτερη μείωση της έντασής της. Η πρώιμη έναρξη της σεξουαλικής δραστηριότητας στις γυναίκες σε περίπτωση βιασμού ή πολύ νωρίς γάμου χωρίς αγάπη (ανατολικές χώρες) μπορεί να οδηγήσει σε μείωση ή πλήρη καταστολή της λίμπιντο, μια αποστροφή στη σεξουαλική ζωή.

Οι VA Kiselev και Yu G. Zubarev, αφού εξέτασαν 186 ψυχρές γυναίκες, σημειώνουν ότι όσο νωρίτερα ένα κορίτσι αρχίζει να έχει σεξ, τόσο υψηλότερο είναι το ποσοστό της ψυχρότητας. Σε περιπτώσεις υπερσεξουαλικότητας, η πρώιμη έναρξη της σεξουαλικής δραστηριότητας οδηγεί στην υπερδύναμη μιας γυναίκας. Η υπερβολική κόπωση, η σωματική και ψυχική εξασθένιση οδηγούν σε μείωση της έντασης της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Η ένταση της σεξουαλικής ζωής επηρεάζει το επάγγελμα, αν και δεν υπάρχει συναίνεση για το θέμα αυτό. Μερικοί συγγραφείς υποστηρίζουν ότι η νοητική εργασία φαίνεται να μειώνει τη λίμπιντο και τη δύναμη. Ιδιαίτερη σημασία για τη μείωση της ικανότητας των ερευνητών που συνδέονται με τα μαθηματικά. Poussais πίσω στο 1836, έγραψε ότι τα μαθηματικά προβλήματα συμπιέσει σεξουαλική ικανότητα, η G. De Coux και Μ St.-Arge συνιστάται να κάνετε τα μαθηματικά για να αποσπάσει την προσοχή από την υπερβολική σεξουαλική διέγερση. Η ίδια άποψη συμμεριζόταν και ο V. Hammond. G. De Coux και Μ St.-Arge αναφέρω το παράδειγμα ενός μαθηματικού ο οποίος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη συνουσία, δεδομένου ότι πριν από το οργασμό, εμφανίστηκε ξαφνικά στη λύση ενός γεωμετρικού προβλήματος ή εξίσωση, η οποία ήταν ακριβώς απασχολημένος εκείνη την ημέρα.

NV Sletov εξέταση 67 περιπτώσεις ανδρικής θεραπεία της ανικανότητας η οποία ήταν αναποτελεσματική, διαπίστωσε ότι μεταξύ αυτών ήταν 12 δάσκαλοι των μαθηματικών, 4 μηχανικός, θεωρητικός, αστρονόμος 1, 10 λογιστές, 16 μηχανικοί και λογιστές και ταμίες 5. Έτσι, από τους 67 ανεπιτυχώς υποβληθέντες σε θεραπεία ασθενείς με ανικανότητα, 48 αφορούσαν τα μαθηματικά.

PI Kovalevsky, αντίθετα, πίστευε ότι σε υγιείς άνδρες που έχουν διανοητική δραστηριότητα, με την καλή διατροφή και την καλή λειτουργία όχι μόνο παρατηρείται ανικανότητα, αλλά ακόμα υπάρχει αυξημένη σεξουαλικότητα, και μόνο η υπερβολική ψυχική κόπωση, ιδιαίτερα για τους αδύναμους και υποσιτισμένα άτομα, οδηγεί σε μείωση της ισχύος.

Σύμφωνα με τον S. Schnabl, οι γυναίκες που ασχολούνται με την ψυχική εργασία έχουν υψηλή συχνότητα συνουσίας, πιο έντονη λίμπιντο και καλύτερη σχέση με έναν σύντροφο.

Ας δώσουμε κάποια στοιχεία σχετικά με την επίδραση της έντασης της σεξουαλικής επαφής στην κατάσταση της υγείας και ακόμη και τη δυνατότητα θανάτου κατά τη διάρκεια και μετά τη σεξουαλική επαφή. Σε φυματικούς ασθενείς, κατά κανόνα, η λίμπιντο και οι σεξουαλικές αντιδράσεις είναι σημαντικά αυξημένες σε σύγκριση με τους υγιείς ανθρώπους. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η αύξηση της αρτηριακής πίεσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής οδήγησε σε μια επικίνδυνη αιμόπτυση σε τέτοιους ασθενείς.

Η αύξηση της αρτηριακής πίεσης και η αλλαγή της παροχής αίματος στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια της συνουσίας σε ηλικιωμένα άτομα με αθηροσκληρωτικά συμβάματα μπορεί να οδηγήσει σε μια καταστροφή με θανατηφόρο έκβαση από εγκεφαλικό επεισόδιο ή εμβολή. Αυτές οι περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου κατά τη διάρκεια του οργασμού ονομάζονταν "γλυκός θάνατος" (la mort douce, tod susse). Ο θάνατος του Pandu στα χέρια της γυναίκας του Madola περιγράφεται στο αρχαίο ινδικό βιβλίο. Ο ισχυρός βασιλιάς των Χουνών Άττυλα πέθανε κατά τη διάρκεια της συνουσίας από τη ρήξη ενός μεγάλου σκάφους. Το 1909 και το 1912 εκδόθηκαν δύο δημοσιεύματα του Lipa Bey στο γερμανικό τύπο. Ο Max Marcuse γράφει ότι τα περιστατικά του μαστού δεν είναι ασυνήθιστα στις μέρες μας. Θεωρούσε ότι τα μεγαλύτερα στατιστικά στοιχεία των αιφνίδιων αυτών θανάτων είναι τα αρχεία των αστυνομικών τμημάτων, όπου φυλάσσονται τα αρχεία των θανάτων σε οίκους ανοχής.

Γερμανικά σεξολόγους (Μ Marcuse et αϊ.) Ως το κλασικό παράδειγμα μιας τέτοιας περιγραφής στη βιβλιογραφία της υπόθεσης θανάτου φαίνεται στο μυθιστόρημα Ε J. Hof-mann «Φρόιλαϊν von Scuderi». Η περίπτωση που περιγράφεται σε αυτό το μυθιστόρημα, αναφέρεται σε «Tod σε sexuallen Affekt», αλλά πιο κατάλληλο για la mort Douce πιστεύουμε ότι η περιγραφή του θανάτου του Δρ Emilion Gordes στην ιστορία της σύγχρονης Βραζιλίας συγγραφέα Jorge Amado, «Τερέζα Μπατίστα κουραστεί να προσπαθεί.»

Όπως υποδείχθηκε, αυτές οι γενικές αντιδράσεις του σώματος στη σεξουαλική επαφή είναι πολύ πιο έντονες στους άνδρες απ 'ό, τι στις γυναίκες. Θεωρήθηκε ότι οι περιπτώσεις 1α mort Douce είναι προνόμιο των ανδρών μόνο, αλλά καταφέραμε να βρούμε μια υπόθεση στην ιατρική βιβλιογραφία la mort Douce γυναίκα. Μ Fieschsoobschal για μια γυναίκα στο '51, μερικές φορές για να γεννήσει, που πάσχουν από διαβήτη και καρδιακής νόσου, που πέθανε ξαφνικά (πιθανώς από πνευμονική εμβολή) μετά από λίγα λεπτά μετά από ένα τραχύ σεξ.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12], [13]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.