^

7 τρόποι για να απαλλαγείτε από ακαμψία στο σεξ

, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 19.10.2021
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Πιθανότατα λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν ένα άτομο να αισθάνεται πιο ευάλωτο από την έλλειψη ρούχων όταν δεν υπάρχει πουθενά να κρυφτεί και τίποτα να κρύψει πίσω. Συναισθηματική ευπάθεια μπορεί να βλάψει τις σχέσεις και ακόμη και να οδηγήσει σε διαχωρισμό με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ένα άτομο που είναι ανασφαλές και ντροπαλό του σώματός του, με τη φρίκη που ξεπερνά το κατώφλι της κρεβατοκάμαρας, μπορεί να πέσει σε υστερία ακόμα και από τα αθώα σχόλια του συντρόφου. Η Ilive έχει ετοιμάσει 7 συμβουλές για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την αυτοπεποίθηση, να διατηρήσετε σχέσεις και να ξεπεράσετε τα εσωτερικά σας προβλήματα.

Περπατήστε γυμνός

Περπατήστε γυμνός

Στις πιο οικείες στιγμές, οι περισσότεροι άνθρωποι επικεντρώνονται στο αγαπημένο τους πρόσωπο και τα συναισθήματά τους. Αλλά υπάρχουν μερικοί που δεν μπορούν να ξεχάσουν τη γυμνότητα τους. Για να αισθάνεστε άνετα με έναν σύντροφο, πρώτα πρέπει να βρείτε την ειρήνη μέσα στον εαυτό σας, οπότε πηγαίνετε στο σπίτι σας. Σκεφτείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και καταλάβετε για πάντα ότι το σώμα σας είναι απόλυτα συμμετρικό και αναλογικό, οπότε δεν υπάρχει τίποτα για να ντρέπεται και είναι καιρός να απαλλαγείτε από τη συνήθεια να σβήνετε το φως στην κρεβατοκάμαρα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Μελετήστε το σώμα σας

Ο αυνανισμός είναι ένας φυσιολογικός τρόπος να γνωρίζετε τις δικές σας αισθήσεις και σώμα. Πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό από τα εφηβικά τους χρόνια. Με τη βοήθεια της αυτοπεποίθησης, ένα άτομο μπορεί να καταλάβει τι και πώς πρέπει να κάνει για να νιώσει όλη τη γκάμα των αισθήσεων.

Επίσκεψη στο γιατρό

Επίσκεψη στο γιατρό

Εάν αισθάνεστε πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, τότε είναι καλύτερο να μην αναβάλλετε την επίσκεψη σε ειδικό, επειδή αυτό μπορεί να υποδηλώνει σοβαρό πρόβλημα. Μην διστάσετε να ρωτήσετε τον γιατρό για το τι σας ενοχλεί, σίγουρα θα δώσει καλές συμβουλές, γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα για πρώτη φορά.

Κάνε ό, τι σου αρέσει

Εάν θέλετε να μιλήσετε κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν χρειάζεται να περιορίσετε τον εαυτό σας, αλλά εάν θέλετε ο σύντροφος να μιλήσει λεπτομερώς για το τι θα κάνει με το σώμα σας, τότε ρωτήστε τον για αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τις σεξουαλικές σας επιθυμίες - πρέπει να τους εκφράσετε, αλλιώς ποτέ δεν θα ξεφορτωθείτε τη δυσκαμψία και την ανασφάλεια.

Πρακτική

Εάν ντρέπεστε ότι δεν πάνε όλοι στο κρεβάτι, τότε δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Το κύριο πράγμα είναι ο χρόνος και η πρακτική, όπως και με το πρώτο φιλί - όσο περισσότερη εμπειρία, τόσο καλύτερη είναι η ικανότητα.

Επικοινωνία

Μην μεγαλώσετε τη συνήθεια να αντιμετωπίζετε προβλήματα. Εάν δεν λέτε ότι κάτι δεν σας αρέσει και προκαλεί δυσφορία, θα οδηγήσει μόνο στο γεγονός ότι τα προβλήματα και η δυσαρέσκεια θα συσσωρευτούν και τελικά θα καταστρέψουν μόνο τη σχέση.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6]

Ευχαρίστηση

Το σεξ - δεν είναι μόνο ένας τρόπος να συνεχιστεί η οικογένεια, αλλά και ένας τρόπος για να λάβετε ικανοποίηση και απόλαυση. Εάν η οικεία σχέση δεν σας φέρνει την ευχαρίστηση, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ανακαλύψει γιατί συμβαίνει αυτό. Εάν ο συνεργάτης ενισχύσει την αβεβαιότητά σας προσθέτοντας καύσιμα στη φωτιά, τότε αυτό δεν είναι το πρόσωπο που πραγματικά υποστηρίζει και καταλαβαίνει, οπότε εξετάστε αν αξίζει να σας προσοχή και χρόνο; Δυστυχώς, η ζωή δεν είναι τόσο μεγάλη και δεν αξίζει να την ξοδέψετε ακούγοντας αστεία για κυτταρίτιδα ή οποιαδήποτε άλλη ανόητη παρατήρηση.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.