^

Όλα για την πλαστική χειρουργική

«Η δημιουργία της φύσης είναι πάντα πιο τέλεια από οποιαδήποτε τεχνητή δημιουργία», δήλωσε ο Cicero πριν από πολλούς αιώνες, αλλά μια σύγχρονη γυναίκα έχει διαφορετική οπτική γωνία και η πλαστική χειρουργική έρχεται να την βοηθήσει.

Ανύψωση με λέιζερ

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται για τη διατήρηση της νεότητας και της όμορφης εμφάνισης. Πάνω σε αυτές τις φυσικές, αλλά μερικές φορές μη ρεαλιστικές, φιλοδοξίες, χτίζονται ολόκληρες επιχειρηματικές αυτοκρατορίες με υψηλούς τζίρους μετρητών.

Διόρθωση μύτης

Η διαδικασία αυτή σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε μια σειρά από προβλήματα που προκαλούν ταλαιπωρία στους ανθρώπους. Συντομεύστε τη μύτη, αφαιρέστε τον κορμό, αλλάξτε το σχήμα της μύτης και δώστε το φυσικό σχήμα αφού τώρα η παραμόρφωση είναι απλή.

Εσωτερικό πλαστικό περίγραμμα

Οι λόγοι για την προσφυγή σε μια τέτοια διαδικασία μπορεί να σχετίζονται με διάφορα προβλήματα, αλλά συνηθέστερα είναι απλώς η επιθυμία μιας γυναίκας ή ενός άνδρα να φέρει το σώμα της σε κατάσταση κοντά στο λεγόμενο ιδεώδες, το οποίο κάθε άτομο έχει δικό του.

Η αλλαγή φύλου

Είναι απαραίτητο να εξεταστεί, για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας. Μια τέτοια μακρά προετοιμασία είναι απαραίτητη για το λόγο ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν ένα πρόσωπο ξαφνικά λυπάται μετά από τη λειτουργία.

Καλλυντική χειρουργική: μύθοι και γεγονότα

Οι περιοχές αισθητικής ιατρικής είναι κατάφυτες με πολλούς μύθους και μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιες δηλώσεις μπορούν να είναι αληθινές και ποια είναι μόνο η μυθοπλασία.

Αισθητική χειρουργική των χειλιών

Οι καλλυντικοί χειρουργοί μπορούν τώρα να αυξήσουν, να μειώσουν, να ανανεώσουν, να συντομεύσουν και να επεκτείνουν τα χείλη σύμφωνα με τα αιτήματα του ασθενούς. Αυτό το άρθρο εξετάζει την εμβρυολογία, την ανατομία, την αισθητική και τους στόχους της χειρουργικής των χειλιών. Συμπερασματικά, περιγράφονται πολλές σύγχρονες λειτουργίες στα χείλη.

Ωτοπλαστική: χειρουργική διόρθωση του λαιμού

Η οτοπλαστική είναι μια χειρουργική διόρθωση του ουρανού. Κατ 'αναλογία με τη ρινοπλαστική, σε αυτή την περίπτωση η διαδρομή προς το βέλτιστο αποτέλεσμα αρχίζει με μια τρισδιάστατη ανάλυση της παραμόρφωσης.

Προσόντα του γιατρού: ποιος πρέπει να κάνει πλαστική χειρουργική;

Πολλά εξαρτώνται από τα προσόντα που πρέπει να λαμβάνουν οι χειρουργοί προτού αποκτήσουν το δικαίωμα να αποκαλούν «πλαστικούς χειρουργούς» και να εκτελούν πράξεις που ορίζονται ως «πλαστική χειρουργική».

Λέιζερ στην πλαστική χειρουργική

Τα λέιζερ εκπέμπουν φωτεινή ενέργεια, η οποία κινείται υπό μορφή κυμάτων παρόμοια με το συνηθισμένο φως. Το μήκος κύματος είναι η απόσταση μεταξύ δύο παρακείμενων κορυφών κύματος.

Αναισθησία στην αισθητική (πλαστική) χειρουργική επέμβαση

Οι λειτουργίες στην αισθητική χειρουργική ταξινομούνται ως απλές ή πολύπλοκες. Η διάρκεια των εργασιών μπορεί να ποικίλει σημαντικά: από μερικά λεπτά έως αρκετές (7-8) ώρες.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.