^
A
A
A

Ταξινόμηση των ψυχολογικών τύπων σεξουαλικών εταίρων

 
, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Ο άνθρωπος-πατέρας. Ένας ηλικιωμένος, ψυχολογικά που έχει ανάγκη από μια γυναίκα να υποκύψει μπροστά του, θα είναι πολύ νεώτερος, πιο αδύναμος σωματικά, άπειρος. σεξουαλική ορμή του μπορεί να είναι χαμηλή (ή μειωμένη), αλλά η τέχνη της προσέλκυσης μια γυναίκα του επιτρέπει να γοητεία κάποιες γυναίκες, ενώ σεξουαλική επαφή - για να τους ικανοποιήσουν οφείλεται στην καλή προετοιμασία, η χρήση μιας ποικιλίας χάδια και με ακρίβεια επιλεγμένες, παρά τη χαμηλή ισχύ.

Άντρας. Υπάρχουν δύο τύποι:

  • ενεργός (επιθετικός) τύπος,
  • παθητική (που έχει ανάγκη από μια επιθετική γυναίκα).

Ενεργός. Ένας νεαρός άνδρας ή ένας μεσήλικας άνδρας με καλή σωματική ανάπτυξη, ισχυρή, κάπως αμβλύ, λίγο διαφοροποιητική χάιδεμα, αλλά με έντονη μεταφορά. Στη σεξουαλική πράξη - υποστηρικτής μιας μακράς περιόδου τριβών, μερικές φορές τείνει να προκαλέσει σε μια γυναίκα πόνο και ηθική δυστυχία.

Παθητική. Νέος ή μεσήλικας άνδρας, λατρεύοντας μια γυναίκα που θεωρεί τον εαυτό της ανάξια, ένοχη, διψά για την τιμωρία της και ακόμη και την περιφρόνηση. Προτιμά τις γυναίκες με επιθετικές τάσεις στη σεξουαλική ζωή.

Ο άνθρωπος-γιος. Πάντα νέος, παιδικός, σωματικά αδύναμος, συχνά χαμένος, δεν φοβάται να πει μια γυναίκα γι 'αυτό, θέλει να το μετανιώσει. Σε χαϊδεύει λίγο χαριτωμένο, ιδιότροπο, παθητικό, αναμένει από μια γυναίκα φύλαξη, δραστηριότητα στη σεξουαλική ζωή.

Μια γυναίκα είναι μητέρα. Περισσότερο από τη μέση ηλικία (σε νεαρή ηλικία έχει αδιαφοροποίητη σεξουαλικότητα), αλλά ίσως και νέος. Στο σύστημα της χαϊδεύει, το κίνητρο για τη σωτηρία, την υποστήριξη και την ανατροφή κυριαρχεί. Μερικές φορές έρχεται η προσέγγιση με αλκοολικούς, ψυχοπαθείς, χρόνους ηττημένους για να τους σώσουν, να κάνουν έναν άνδρα. Η έλλειψη ομορφιάς, σωματικής αδυναμίας, αδυναμίας, ανεπιτυχίας, νοσηρότητας των ανθρώπων όχι μόνο δεν τους απωθούν, αλλά, αντιθέτως, μπορούν να είναι παράγοντες που προσελκύουν, ενθουσιάζουν.

Γυναίκα Γυναίκα:   

  • παθητικό (θηλυκό, πόνο) τύπο,
  • ενεργό (επιθετικό, θηλυκό άρχοντα).

Παθητική. Συχνά νεότερους άνδρες, ικανό να την υπακοή, την αυτοθυσία, μαλακό, συμβατό, στη σεξουαλική ζωή παίρνει μια εικόνα της συμπεριφοράς και την τακτική των ανδρών, αλλά αντιδρά αρνητικά σε παθητικότητα, αδυναμία και την αποτυχία του. Το ιδανικό της για έναν άνθρωπο περιλαμβάνει σωματική δύναμη, μια κάπως πρότυπη, αλλά όμορφη εμφάνιση. Σε παλαιότερες εποχές, μου άρεσε να παντρευτώ.

Ενεργός. Προσπάθειες για μια ενεργή επιλογή ενός εταίρου, κυριαρχία πάνω του. Η αγάπη εκφράζει ειρωνεία, κριτική, γελοιοποίηση. Η χάιδεμα είναι ενεργή. υπογραμμίζοντας την ανικανότητα ενός ανθρώπου, μπορεί να επιπλήξει και να χαϊδεύει ταυτόχρονα, και επίσης να τον προκαλέσει πόνο.

Γυναίκα-κόρη. Συνήθως πολύ νεότεροι από τους άνδρες, σημειώνει ότι από την εφηβεία, τους άρεσαν όσοι είναι πολύ μεγαλύτεροι. Ήταν βαρετό με τους συνομηλίκους μου. Έχει μεγάλη ανάγκη για σεξουαλικό πρελούδιο, παρά στην ένταση της ίδιας της σεξουαλικής πράξης. Ακόμη και σωματικά συμπτώματα γήρατος, για παράδειγμα, ρυτίδες, όπως αυτή η γυναίκα.

Συγκρίνοντας τα κοινωνικο-ψυχολογικά χαρακτηριστικά αυτών των τύπων ανδρών και γυναικών, μπορεί κανείς να δει ότι, για παράδειγμα, ένας άνθρωπος-γιος και μια μητέρα-γυναίκα αντιπροσωπεύουν ψυχολογική και σεξουαλική αρμονία. Το ίδιο μπορεί να λεχθεί και για έναν άνθρωπο άνδρα και μια γυναίκα-γυναίκα. Ταυτόχρονα, η σχέση ανδρών-πατέρων-μητέρων-γυναικών, ανδρών και γυναικών δείχνει μια συγκεκριμένη δυσαρμονία στις σεξουαλικές ανάγκες και τις προσδοκίες (εμπειρίες).

Έτσι, όλα τα βήματα και τις επιλογές για τη λεγόμενη σεξουαλική τεχνική πρέπει να εξετάζεται όχι μόνο από την άποψη της μηχανικής δράσης ορισμένων ερεθισμάτων, αλλά και από την άποψη της ψυχολογικής περιεχομένου, τη συμμόρφωση ή μη προσωπικές ανάγκες, αξίες, στάσεις και θέσεις του προσώπου τους.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.