^

Αγάπη σε απόσταση: 6 λόγοι για το χωρισμό

, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 19.10.2021
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Οι πρώτοι μήνες των ρομαντικών σχέσεων είναι γεμάτοι σκιά, γεμάτοι με πάθος και αισιοδοξία. Φαίνεται στους εραστές ότι έχουν μια ολόκληρη ζωή μπροστά τους - ευτυχισμένη και γαλήνια.

Αλλά τι γίνεται αν οι άνθρωποι για κάποιο λόγο δεν μπορούν να είναι σωματικά μαζί και πρέπει να διατηρήσουν μια σχέση από απόσταση; Ορισμένα ζευγάρια είναι σε θέση να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες και ακόμη και τα χιλιόμετρα για αυτά δεν αποτελούν εμπόδιο, ωστόσο, δυστυχώς, τα περισσότερα τέτοια συνδικάτα είναι καταδικασμένα εκ των προτέρων. Το Ilive αντιπροσωπεύει τους 10 συνηθέστερους λόγους που γίνονται για μια σχέση από απόσταση, πραγματικές παγίδες, σπάζοντας όλες τις ελπίδες και τα όνειρα της πραγματικότητας.

Έλλειψη επικοινωνίας

Φυσικά, πολλοί θα πουν ότι τα κινητά τηλέφωνα και η επικοινωνία μέσω Skype είναι μια εξαιρετική λύση, επειδή οι άνθρωποι είχαν εβδομάδες και μήνες να περιμένουν μια επιστολή από έναν αγαπημένο. Ωστόσο, η τεχνική πρόοδος δεν θα εξακολουθήσει να αντικαθιστά τη συνομιλία ενός ατόμου, ειδικά εάν το ζευγάρι έχει παραμείνει μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα αναγκάζεται να επικοινωνεί μόνο με αυτόν τον τρόπο.

Φανταστικό κοινό μέλλον

Φανταστικό κοινό μέλλον

Το φάντασμα κοινού μέλλοντος είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η αγάπη σε απόσταση αποτυγχάνει. Εάν οι άνθρωποι δεν μπορούν να αποφασίσουν να μετακινηθούν, τότε είναι δύσκολο να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Μια τέτοια σχέση, όταν κανείς δεν θέλει να δώσει, συνήθως δεν διαρκεί πολύ.

Προδοσία ή οι κανόνες μιας πόλης

Οι λάτρεις που βρίσκονται σε απόσταση από τον άλλον, παραμένουν πιστοί ... ή, τουλάχιστον, προσπαθούν να το κάνουν. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο απλό, γιατί μερικές φορές επικρατεί η μοναξιά και η ενδιαφέρουσα χρονολόγηση τελειώνει όχι μόνο με τη φιλία ...

Εμπιστοσύνη

Εμπιστοσύνη

Εάν αυτή τη στιγμή διατηρείτε μια σχέση με έναν αγαπημένο σας από απόσταση, τότε, κατά πάσα πιθανότητα, μετά την ανάγνωση της προηγούμενης παραγράφου, σκεφτείτε την πίστη του εραστή. Ωστόσο, η αδικαιολόγητη εμπιστοσύνη σε έναν εταίρο μπορεί να θέσει τις σχέσεις σε κίνδυνο και, τελικά, να τις καταστρέψει εντελώς. Στην πραγματικότητα, είναι απίθανο ότι θα μπορείτε να μάθετε αν κάποιος σας αλλάζει ή αν είστε πιστός. Το ίδιο μπορεί να λεχθεί και για τις συνηθισμένες σχέσεις. Το να είναι δίπλα στο άλλο, οι άνθρωποι δεν μπορεί καν να υποψιάζονται ότι το μισό τους οδηγεί μια θυελλώδη ζωή στο πλάι. Ως εκ τούτου, η δυσπιστία και η συνεχής εγκεφαλική πλύση είναι απίθανο να σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε ισχυρές σχέσεις.

trusted-source[1]

Πόσο κοστίζει η αγάπη;

Πόσο κοστίζει η αγάπη;

Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε απόσταση ο ένας από τον άλλο, προσπαθούν να συναντηθούν όσο το δυνατόν συχνότερα, πράγμα που φυσικά απαιτεί χρήματα. Ταξίδι με τρένο, λεωφορείο, αυτοκίνητο ή σε ένα αεροπλάνο της πτήσης, καθώς και την πληρωμή των τηλεφωνικών λογαριασμών - τα οποία μπορούν να χρησιμεύσουν ως επιπλέον παράγοντες που τελικά θα μετατραπεί σε μια μόνιμη σχέση αγάπης μετρούν το κόστος. Πολλά ζευγάρια συχνά διαφέρουν για οικονομικούς λόγους.

Η ζωή συνεχίζεται

Η ζωή συνεχίζεται

Όταν δεν υπάρχει άλλη διέξοδος και οι συνθήκες δεν μπορούν να αλλάξουν, τότε οι σχέσεις από απόσταση είναι η μόνη διέξοδος. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι απολύτως όλα τα ζευγάρια είναι καταδικασμένα σε αποτυχία, πολλά από αυτά δεν μπορούν να αντέξουν έναν μακρύ χωρισμό και να γίνουν απομακρυσμένα συναισθηματικά. Αλλά ακόμα κι αν το λεπτό νήμα που συνδέει τους ανθρώπους, απλώνεται απειλητικά και πρόκειται να σπάσει, οι σοβαρές αλλαγές δεν μπορούν να αποφευχθούν αν η σχέση είναι δαπανηρή και δεν είναι μόνο αγάπη.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.