^

Υγεία

Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη δυσκοιλιότητα

Χρόνια δυσκοιλιότητα

Συνήθως, η διάγνωση της δυσκοιλιότητας περιλαμβάνει είτε σπάνια (λιγότερο από 3 φορές σε 7 ημέρες) μετακίνηση εντέρων, είτε προβλήματα κατά τη διάρκεια της αφόδευσης, στα οποία απελευθερώνονται λιγότερα από 35 g του περιεχομένου της ανά ημέρα από το έντερο.

Χρόνια δυσκοιλιότητα στα παιδιά

Η συστηματική καθυστέρηση του σκαμπό για 32 ώρες ή περισσότερο είναι ειδική στη σύγχρονη ιατρική ως χρόνια δυσκοιλιότητα. Η αφαίμαξη στα παιδιά θα πρέπει να είναι καθημερινή και τακτική, περίπου την ίδια ώρα.

Πόνος στη δυσκοιλιότητα

Ο πόνος στη δυσκοιλιότητα οφείλεται στη βαριά κίνηση των περιττωμάτων. Ένα πρόβλημα μπορεί να προκύψει σε οποιαδήποτε ηλικία. Τέτοια συμπτώματα ακόμη και βασανίζουν νεογέννητα.

Σπαστική δυσκοιλιότητα

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τη δεύτερη επιλογή - την εμφάνιση εντερικών σπασμών, εξαιτίας των οποίων αναπτύσσεται η δυσκοιλιότητα.

Ατονική δυσκοιλιότητα

Πολλοί έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα της "μεγάλης" θέσης στην τουαλέτα, αλλά αν αυτό είναι μια μεμονωμένη περίπτωση, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, είναι χειρότερο όταν η δυσκοιλιότητα ανησυχεί ένα άτομο συνεχώς και γίνεται ο κανόνας γι 'αυτόν. Τις περισσότερες φορές αυτή η ασθένεια επηρεάζει τις γυναίκες, αν και οι άνδρες δεν έχουν αποφύγει μια τέτοια μοίρα. Κυρίως οι γιατροί διαγνώσουν τους ασθενείς με αυτό το πρόβλημα, την atonic δυσκοιλιότητα.

Δυσκοιλιότητα στους ηλικιωμένους

Δυσκοιλιότητα στους ηλικιωμένους - καθυστέρηση σκαμνιασμού πάνω από 48 ώρες χωρίς ικανοποίηση από την πράξη της αφόδευσης, μικρή ποσότητα καπέλου (λιγότερο από 30,0 ανά 72 ώρες).

Γιατί οι γυναίκες συχνότερα υποφέρουν από δυσκοιλιότητα;

Όπως αναφέρθηκε ήδη, οι γυναίκες γίνονται πιο συχνά θύματα δυσκοιλιότητας από τους άνδρες. Στις γυναίκες, η πιθανότητα εμφάνισης αυτής της νόσου είναι 3-4 φορές υψηλότερη από αυτή του ισχυρότερου φύλου. Γιατί οι γυναίκες συχνότερα υποφέρουν από δυσκοιλιότητα;

Τέσσερις ασφαλείς τρόποι αντιμετώπισης της δυσκοιλιότητας

Εάν η εντερική κινητικότητα είναι εξασθενημένη, τότε ο σχηματισμός και η μετακίνηση των κοπράνων μπορεί να είναι λάθος. Αυτό προκαλεί αποδυνάμωση του σήματος σχετικά με την ανάγκη για αφόδευση και μια αναντιστοιχία των περιττωμάτων με το μέγεθος του παχέος εντέρου. Γιατί ο άνθρωπος χρειάζεται ίνα; Και ποιοι άλλοι ασφαλείς τρόποι αντιμετώπισης της δυσκοιλιότητας;

Εννέα συμβουλές για την πρόληψη του δυσκοιλιού

Η πρόληψη της δυσκοιλιότητας είναι μια μικρή προσπάθεια που απαιτεί ένα άτομο να συγκεντρωθεί και να εφαρμόσει μερικά απλά μέτρα κάθε μέρα.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.