^

Βιταμίνες

Βιταμίνες και όραση

Αν θέλετε να αισθανθείτε την όρασή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα μάτια σας δεν είναι κουρασμένα, χρησιμοποιήστε βιταμίνες.

Βιταμίνες για γυναίκες μετά από 40 χρόνια

Η εμμηνορροϊκή λειτουργία του γυναικείου σώματος αρχίζει να εξασθενεί σημαντικά μετά από 40 χρόνια - αυτό είναι ένα μήνυμα ότι ξεκινά η σταδιακή διαδικασία γήρανσης. Στην περίοδο 40-45 ετών, είναι ιδιαίτερα δραστική, καθώς μειώνεται η παραγωγή ωοθηκών οιστρογόνων (οι κύριες ορμόνες που υποστηρίζουν την ομορφιά, τη νεολαία και την αναπαραγωγική λειτουργία).

Βιταμίνες με ψευδάργυρο

Ο ψευδάργυρος είναι ένα από τα σημαντικότερα μεταλλικά στοιχεία για το ανθρώπινο σώμα - η παρουσία του έχει μεγάλη σημασία για όλα τα κύτταρα και τους ιστούς, τα όργανα και τα συστήματα.

Βιταμίνες με υαλουρονικό οξύ

Διαφορετικοί κατασκευαστές παράγουν διαφορετικά μέσα σύνθεσης, συνδυάζοντας υαλουρονικό οξύ με βιταμίνες Α, C, E, μακροστοιχεία και ουσίες φυτικής προέλευσης.

Έλλειψη βιταμινών Β

Το κύριο χαρακτηριστικό των ουσιών που ανήκουν στις βιταμίνες αυτής της ομάδας είναι η ιδιότητά τους να μην συσσωρεύονται στο σώμα, να προέρχονται από αυτό μαζί με τα ούρα.

Ανεπάρκεια βιταμίνης C

Από ανεπάρκειες βιταμινών, λέει η έλλειψη της βιταμίνης C σε ένα βιολογικό οργανισμό, μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα της ζωής του ανθρώπου, καθώς και ένα αρκετά μεγάλο έλλειμμα της βιταμίνης C είναι σε θέση να προκαλέσει την ανάπτυξη ασθενειών όπως σκορβούτο.  

Βιταμίνες για άντρες μετά από 30

Προκειμένου να αποφευχθούν τα καρδιαγγειακά προβλήματα και να αποφευχθεί η γήρανση, οι άνδρες χρειάζονται αντιοξειδωτικές ουσίες.

Βιταμίνες με ψευδάργυρο για τους άνδρες

Είναι βιολογικά δραστικά πρόσθετα, τα οποία γεμίζουν απόλυτα την έλλειψη σημαντικών ουσιών στην καθημερινή διατροφή. Οι τρόποι λήψης βιταμινών και η δράση τους θα συζητηθούν παρακάτω.

Βιταμίνες για άνδρες Duovit

Βιταμίνες για τους άνδρες Duovit έχουν τη βέλτιστη σύνθεση των βιταμινών και των μετάλλων, η επιλογή των οποίων βασίστηκε στις ανάγκες του οργανισμού, παρέχοντας έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Βιταμίνες για άνδρες μετά από 45 χρόνια

Οι βιταμίνες για άνδρες μετά από 45 είναι απαραίτητες για την αποκατάσταση ενός επαρκούς επιπέδου μικροστοιχείων και μιας πλήρους ζωτικής σημασίας δραστηριότητας.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.