^

Διατροφή επούλωση

Δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων για διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2

Πολλοί διαβητικοί ασθενείς διαπιστώνουν ότι η κατανάλωση τροφών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη έχει θετική επίδραση και βελτιώνει σημαντικά την κατάστασή τους.

Μεσογειακή διατροφή

Η μεσογειακή διατροφή ορίστηκε για πρώτη φορά από την Ancel Keys ως δίαιτα χαμηλή σε κορεσμένα λιπαρά και υψηλή σε φυτικά έλαια που παρατηρήθηκε στην Ελλάδα και τη νότια Ιταλία τη δεκαετία του 1960.

Διατροφή για 1 ημέρα

Μια δίαιτα 1 ημέρας μπορεί να είναι μια καλή αρχή για άλλες, μεγαλύτερες και πιο αποτελεσματικές στρατηγικές απώλειας βάρους.

Διατροφή δίαιτα: μενού, συνταγές

Χάρη στη διαφήμιση, μια βραχυπρόθεσμη δίαιτα αποτοξίνωσης ή αποτοξίνωσης έχει γίνει δημοφιλής, διάφορες εκδόσεις των οποίων, όπως υπόσχονται οι υποστηρικτές της, βοηθούν στον καθαρισμό του σώματος των συσσωρευμένων επιβλαβών ουσιών - τοξινών.

Πίτα με δίαιτα για απώλεια βάρους

Στην ερώτηση: "Είναι δυνατόν να πίτουρο σε μια δίαιτα;" - είναι αδύνατο να απαντήσουμε χωρίς αμφιβολία. Εξαρτάται από το είδος της διατροφής. Εάν είναι ιατρική, τότε οι ενέργειες πρέπει να συμφωνηθούν με τον γιατρό.

Διατροφή με αστροκύτταμα

Σύγχρονες μελέτες έχουν δείξει ότι ορισμένα χαρακτηριστικά της διατροφής του ασθενούς μπορούν να ενισχύσουν το θετικό αποτέλεσμα της θεραπείας. Μια ισορροπημένη διατροφή, στην οποία το λίπος πρέπει να είναι 4 φορές μεγαλύτερο από τους υδατάνθρακες, βοηθάει στην επιβράδυνση της ανάπτυξης του όγκου.

Ψωμί γαστρίτιδας: μαύρο, σίκαλη, ολικής αλέσεως, πίτουρο

Σε οξεία ή χρόνια φλεγμονή του γαστρικού βλεννογόνου - γαστρίτιδα - είναι απαραίτητο να εξορθολογιστεί η δίαιτα και να ακολουθήσει μια ορισμένη διατροφή. Και οι ασθενείς συχνά θέτουν το ερώτημα αν είναι δυνατόν να τρώμε ψωμί με γαστρίτιδα και, αν ναι, ποιός.

Γαστρίτιδα συνταγές σούπα

Το πρώτο μάθημα μαγειρικής δεν απαιτεί ειδικές γαστρονομικές δεξιότητες και ικανότητες. Το κύριο πράγμα είναι να μαγειρεύουμε με αγάπη και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη σούπα όσο το δυνατόν πιο υγιεινή και νόστιμη. Στη συνέχεια το φαγητό θα καταναλωθεί όχι μόνο από εκείνους που έχουν ορισμένα προβλήματα στο στομάχι, αλλά και από τα υπόλοιπα - υγιή μέλη της οικογένειας.

Γαστρίτιδα σούπες

Τα οφέλη από τις σούπες με γαστρίτιδα έχουν από καιρό γνωστά. Ακόμη και πριν από μερικούς αιώνες, οι πρόγονοί μας άρχισαν να μαγειρεύουν ζωμό στα πρώτα σημάδια της ασθένειας στην οικογένεια: βοήθησαν να ανακάμψουν ταχύτερα, έδωσαν δύναμη και ενέργεια για να καταπολεμήσουν την ασθένεια.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.