^

Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση είναι μια κοσμετολογία ή μια χειρουργική επέμβαση για τη χειρουργική αλλαγή της φύσης της απόθεσης λίπους σε μια συγκεκριμένη περιοχή (ή σε πολλές περιοχές) του σώματος. Οι γυναίκες συνήθως φαίνονται να λιποαναρρόφηση για την αφαίρεση λίπους στην κοιλιά, τη μέση, τους μηρούς, τους γλουτούς, βραχίονα, την πλάτη, τους μόσχους, τα γόνατα και ούτω καθεξής. Δ άνδρες, στις περισσότερες περιπτώσεις, να αφαιρέσει το λίπος καταθέσεις στο λαιμό, το στήθος, την πλάτη, τη μέση, το στομάχι και τους γλουτούς.

Λιποαναρρόφηση με λέιζερ

Η λιποαναρρόφηση είναι μια λέξη γνωστή σχεδόν σε όλους, που σημαίνει απαλλαγή από εναποθέσεις λίπους σε διάφορα σημεία του σώματος. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι θεραπείας: κενό, υπερηχογράφημα και άλλες, αλλά η πιο προοδευτική είναι η λιποαναρρόφηση με λέιζερ ή η λιπόλυση.

Επιπλοκές μετά από λιποαναρρόφηση στο πρόσωπο και το λαιμό

Κατά κανόνα, σε αντίθεση με τις δυνητικά επικίνδυνες επιπλοκές της λιποαναρρόφησης σε ολόκληρο το σώμα, οι κύριες επιπλοκές της λιποαναρρόφησης στο πρόσωπο και το λαιμό είναι μικρές και προσωρινές διαταραχές.

Λιποαναρρόφηση στο πρόσωπο και στον αυχένα: μετεγχειρητική περίοδος

Οι ασθενείς πρέπει να προειδοποιούνται για τις φυσικές μετεγχειρητικές αλλαγές που σχετίζονται με τη λιποαναρρόφηση. Οι μώλωπες και οι μώλωπες μετά από κλειστή λιποαναρρόφηση είναι πολλαπλές και διαρκούν 7-21 ημέρες.

Τεχνική λιποαναρρόφησης στο πρόσωπο και το λαιμό

Η λιποαναρρόφηση στο πρόσωπο και στον αυχένα μπορεί να γίνει με ανοικτό και κλειστό τρόπο.

Προεγχειρητική σήμανση για λιποαναρρόφηση προσώπου και λαιμού

Η ανάγκη προεγχειρητικής σήμανσης οφείλεται στο γεγονός ότι όταν ο ασθενής βρίσκεται στην πλάτη του πάνω στο τραπέζι χειρισμού, οι συσσωρευμένες ποσότητες λίπους μετατοπίζονται και μπορούν να γίνουν αόρατες.

Εργαλεία για λιποαναρρόφηση στο πρόσωπο και το λαιμό

Η επιτυχής εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας απαιτεί όχι μόνο την ικανότητα αλλά και τη διαθεσιμότητα κατάλληλου εξοπλισμού.

Μεθοδολογικές και φυσιολογικές σκέψεις σχετικά με τη λιποαναρρόφηση στο πρόσωπο και το λαιμό

Τεχνικές που εφαρμόζονται στο πρόσωπο και το λαιμό, αν και πολύ παρόμοια με τεχνική με εκείνες που χρησιμοποιούνται για το σώμα πρέπει να είναι διαφορετική, λόγω της ανατομίας και της φυσιολογίας των περιοχών αυτών.

Ενδείξεις για λιποαναρρόφηση στο πρόσωπο και το λαιμό

Αν και το κεφάλαιο επικεντρώνεται στην αισθητική χρήση της λιποαναρρόφησης στο κεφάλι και στον αυχένα, αυτή η παρέμβαση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση πολλών άλλων χειρουργικών προβλημάτων.

Επιλογή ασθενών για λιποαναρρόφηση στο πρόσωπο και το λαιμό

Η λιποαναρρόφηση δεν εφαρμόζεται σε ασθενείς με μη ρεαλιστικές προσδοκίες ή σε ασθενείς με περίσσεια δέρματος και μικρή ποσότητα λίπους.

Γενικές αρχές λιποαναρρόφησης στο πρόσωπο και το λαιμό

Η τοπική παχυσαρκία μπορεί να αποδοθεί σε κληρονομικούς παράγοντες, ορμονική ανισορροπία, ακατάλληλη διατροφή και έλλειψη σωματικής δραστηριότητας.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.