^

Εμφυτεύματα

Προθετικοί μαστικοί αδένες

Τις περισσότερες φορές, χρησιμοποιείται μια εύλογη εναλλακτική λύση - αφαιρούμενοι προσθετικοί μαστικοί αδένες (εξωστροφή), οι οποίοι δημιουργούν αρκετά μια εξωτερική εμφάνιση της παρουσίας του μαστού.

Αυξήσεις των χειλιών με υαλουρονικό οξύ

Πριν από την ίδια τη διαδικασία, διεξάγεται διαβούλευση, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείτε γι 'αυτό.

Συμπληρώματα με βάση το υαλουρονικό οξύ

Τα πλαστικά προβλήματα του περιγράμματος του προσώπου και του σώματος είναι αδύνατα χωρίς συγκεκριμένα πληρωτικά, πληρωτικά.

Προετοιμασίες για πλαστικά περιγράμματος

Το υλικό πλήρωσης (από την αγγλική λέξη πλήρωσης, γέμισμα) είναι ένα ειδικό πήκτωμα που εγχέεται στις προβληματικές περιοχές ως μικρομόσχευμα.

Πτυχές προσώπου: επιλογή εμφυτεύματος

Τα πτυσσόμενα στοιχεία στο πρόσωπο είναι αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενων και συνηθισμένων συσπάσεων των υποκειμενικών μυϊκών μυών. Η μείωση των μυών του προσώπου δεν συνοδεύεται από μείωση του δέρματος και οδηγεί στον σχηματισμό πτυχών ...

Σύγχρονα βιολογικά πληρωτικά

Τα πιο δημοφιλή υλικά για την αύξηση των μαλακών ιστών είναι το αυτο-λίπος και το κολλαγόνο βοοειδών ...

Εμφυτεύματα: συνθετικά πληρωτικά

Αν και το μεγαλύτερο μέρος των εγχυόμενων και εμφυτεύσιμων υλικών που χρησιμοποιούνται για την αύξηση του όγκου των μαλακών ιστών είναι βιολογικής προέλευσης, έχουν χρησιμοποιηθεί για αυτό και πολλά συνθετικά υλικά ...

Επιπλοκές μετά την εμφύτευση του προσώπου

Είναι πολύ δύσκολο να χωριστεί η γενική χειρουργική τεχνική από τις περιστάσεις μιας συγκεκριμένης λειτουργίας, καθώς και από μεμονωμένους παράγοντες κινδύνου που δεν σχετίζονται με το εμφύτευμα.

Η πορεία της λειτουργίας κατά την εμφύτευση του προσώπου

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για να προσαρμοστεί σε στενό πρόσωπο ή λεπτό δέρμα, είναι απαραίτητο να μειωθεί το μέγεθος και το πάχος των εμφυτευμάτων του τυποποιημένου σχήματος και μεγέθους.

Προεγχειρητική ανάλυση των περιγραμμάτων του προσώπου

Λόγω των αμέτρητων παραλλαγών στο σχήμα του προσώπου, οι περισσότερες από τις αναλυτικές μετρήσεις που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό των αισθητικών προτύπων είναι αναξιόπιστες.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.