^

Μηχανές μασάζ σώματος με κυλίνδρους κενού

, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 19.10.2021
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην επιλογή της συσκευής για μασάζ κενού-κυλίνδρου. Αξίζει να ενδιαφέρεστε εκ των προτέρων για το μοντέλο του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται στο σαλόνι ή την κλινική, επειδή διαφορετικές συσκευές μπορεί να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις και λειτουργίες. Εάν θέλετε να αγοράσετε τη συσκευή για προσωπική χρήση, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε φορητές συσκευές που είναι ελαφρές σε βάρος και μέγεθος, αλλά ταυτόχρονα να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες για ένα μασάζ υψηλής ποιότητας.

Αρχίζουμε την αναθεώρησή μας με τέτοιες συσκευές και στη συνέχεια προχωρούμε στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στα σαλόνια και τις κλινικές.

Συσκευή μασάζ κενού κυλίνδρου NOVA NV-600 

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά μοντέλα στην ουκρανική αγορά.

Πρόκειται για μια φορητή συσκευή που μετράει 28x35 cm και ζυγίζει μόλις πάνω από 4 κιλά με ένα όργανο μέτρησης πίεσης και έναν ρυθμιστή ισχύος κενού. Το κιτ οργάνων περιλαμβάνει 21 ακροφύσια και σωλήνες σιλικόνης, μέσω των οποίων τα ακροφύσια συνδέονται με τον συμπιεστή της συσκευής.

Τα ακροφύσια χωρίζονται σε 3 ομάδες:

 • 12 γυάλινα βάζα που έχουν σχεδιαστεί για να μασάνουν το πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα,
 • 6 μεγάλα πλαστικά δοχεία για εργασία με στήθος, γλουτούς, πλάτη, γοφούς, πόδια,
 • 3 άκρες κατά της κυτταρίτιδας με κυλίνδρους σώματος.

Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ως συσκευή κενού και να εκτελέσει ένα μασάζ κενού-κυλίνδρου. Εργάζεται σε διάφορα προγράμματα: 2 για το πρόσωπο και το σώμα, ένα πρόγραμμα για τη βελτίωση του τόνου του μαστού και τη βελτίωση του σχήματος του, ένα πρόγραμμα θεραπείας.

Η συσκευή είναι πολυλειτουργική. Εκτελεί τις ακόλουθες ενέργειες:

 • διεξάγει κυτταρικό μασάζ κενού-κυλίνδρου του σώματος και μεμονωμένων προβληματικών περιοχών,
 • πραγματοποιεί την ανύψωση του προσώπου, του λαιμού και του σώματος, έτσι ώστε τα περιγράμματα του να γίνουν πιο ελκυστικά,
 • βελτιώνει το σχήμα του μαστού και των γλουτών λόγω της πρόσθετης λειτουργίας της έκθεσης σε κραδασμούς από μεγάλες τράπεζες,
 • συμβάλλει στην ταχεία μείωση του σωματικού βάρους με την παχυσαρκία και την πληρότητα, αλλά το δέρμα παραμένει ομαλό και ελαστικό,
 • παρέχει λεμφική αποστράγγιση, βοηθά στη μείωση του οιδήματος, καθαρίζει το σώμα από βλαβερές ουσίες, βελτιώνει τις μεταβολικές διεργασίες,
 • αυξάνει τον τόνο και την ελαστικότητα των μυών και του δέρματος, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει νεώτερο,
 • καταπολεμά αποτελεσματικά τις ρυτίδες στο πρόσωπο και πρήξιμο κάτω από τα μάτια, σχηματίζει ένα όμορφο οβάλ πρόσωπο,
 • διεγείρει την παραγωγή και την έκκριση των ορμονών της υπόφυσης που συμβάλλουν στη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού τόνου και έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Η συσκευή μασάζ κενού-κυλίνδρου B 306 

Μια εύχρηστη φορητή συσκευή που ζυγίζει μόλις 6 κιλά και η τιμή είναι 2 φορές χαμηλότερη από αυτή του NOVA NV-600. Μια τέτοια συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε σαλόνια ομορφιάς όσο και στο σπίτι.

Εκτός από τη συσκευή που περιγράφεται παραπάνω, το B 306 είναι εξοπλισμένο με ένα μανόμετρο, ένα κουμπί ρύθμισης ισχύος και κουμπιά για τον καθορισμό του χρόνου έκθεσης. Η συσκευή διαθέτει 2 αντικαταστάσιμα φίλτρα και έναν διαχωριστή λαδιού, ο οποίος παρέχει ένα σύστημα διπλής διήθησης, το οποίο είναι πολύ σημαντικό αν η συσκευή λειτουργεί σε γυμνό σώμα χρησιμοποιώντας έλαια μασάζ.

Το σετ εργαλείων περιλαμβάνει 3 λαβές διαφορετικών μεγεθών. Το μεγαλύτερο είναι σχεδιασμένο για μασάζ σώματος, ο μέσος όρος μασάζ για τα άκρα, και το μικρότερο είναι το πρόσωπο και ο λαιμός. Μια πρόσθετη συσκευή για ξεφλούδισμα και ένα σωληνίσκο για τον καθαρισμό του προσώπου με κενό μπορεί να αγοραστεί επιπλέον μαζί με τη συσκευή.

Η συσκευή επιτρέπει μασάζ κενού-κυλίνδρου του προσώπου και του σώματος και, εάν είναι επιθυμητό, καθαρισμό και ξεφλούδισμα του δέρματος.

Το μασάζ με κενού κύλινδρο στη συσκευή V 02 της τσεχικής εταιρείας Alvi-Prague μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί στο σπίτι. Αυτή η φορητή συσκευή βάρους περίπου 8 κιλών και δύναμη 60 W μπορεί να πραγματοποιήσει ένα μασάζ κενού-κυλίνδρου του προσώπου, του θώρακα και του σώματος, καθώς και ένα αποτέλεσμα δονήσεων σε προβληματικές περιοχές.

Η συσκευή διαθέτει ειδικά ακροφύσια για εργασία στον μαστικό αδένα (3 σετ ζευγαρωμένων ακροφυσίων), 3 ζεύγη γυάλινων ακροφυσίων για το σώμα και 3 ζεύγη για το στήθος, το πρόσωπο και το λαιμό, 3 ακροφύσια κυλίνδρων διαφορετικών μεγεθών. Διαθέτει μετρητή πίεσης, ρύθμιση της έντασης της έκθεσης και μπορεί να λειτουργήσει σε 6 προγράμματα σχεδιασμένα για διαφορετικά μέρη του σώματος.

Τι μπορεί να γίνει με αυτό το χωρισμό:

 • φροντίστε τους μαστικούς αδένες (η συσκευή σας επιτρέπει να κάνετε ανύψωση και διόρθωση του μαστού, αποκαθιστά την ελαστικότητά της),
 • εκτελέστε μια περιεκτική περιποίηση προσώπου (καταπολέμηση των οστικών και μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια, αφαιρώντας ένα δεύτερο πηγούνι, θεραπεία της ακμής),
 • παρέχουν πλήρη φροντίδα σώματος (αυξάνουν την ελαστικότητα και την ελαστικότητα του δέρματος),
 • αντιμετώπιση προβληματικών περιοχών και υπερβολικού βάρους (καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, σύσφιξη του δέρματος στην κοιλιά και τους γλουτούς, απώλεια βάρους),
 • γενικές διαδικασίες επούλωσης με στόχο τη βελτίωση του μεταβολισμού, την απομάκρυνση των τοξινών, την αποκατάσταση της λεμφικής ροής, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Συσκευή για μασάζ κενού και κυλίνδρου Αδυνάτισμα D-528 

Είναι δύσκολο να καλέσετε μια φορητή συσκευή, επειδή το βάρος της είναι περίπου 36 κιλά, το ύψος της είναι 1,2 μ. Και το πλάτος και το μήκος της είναι περίπου 45 εκ. Αλλά αυτό είναι ήδη μια περίπλοκη συσκευή με υψηλή ρυθμιζόμενη ισχύ (μέγιστη 800 W), η οποία εκτός από το κενό ασκεί ακόμη χρωμο-και θερμοθεραπευτική επίδραση. Αυτή είναι η έκδοση του σαλονιού της συσκευής για ένα μασάζ κενού-κυλίνδρου.

Το χρωμοθεραπευτικό αποτέλεσμα περιλαμβάνει 6 προγράμματα θεραπείας φωτός με αποστειρωτική-λιπολυτική φύση και το θερμοθεραπευτικό αποτέλεσμα συνεπάγεται τον ίδιο αριθμό προγραμμάτων θερμικής επεξεργασίας. Πιστεύεται ότι η θεραπεία φωτός και θερμότητας (θέρμανση ιστού με υπέρυθρες ακτίνες) ενισχύει το αποτέλεσμα του μασάζ κενού-κυλίνδρου.

Το σετ εργαλείων περιλαμβάνει 3 ακροφύσια - λαβές διαφόρων μεγεθών, τα οποία είναι εξοπλισμένα με πρόσθετες λειτουργίες: ακτινοβόληση και θέρμανση. Και οι δύο αυτές δυνατότητες μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν όπως επιθυμείτε. Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα μανόμετρο και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ομαλά την πίεση, αυξάνοντας σταδιακά την ένταση του μασάζ, που εμποδίζει τη βλάβη στα μικρά τριχοειδή αγγεία κατά τη διάρκεια μασάζ κενού-κυλίνδρου (λειτουργία αδυνατίσματος).

Η συσκευή παρέχει τη δυνατότητα να εργάζεται σε 2 λειτουργίες: συνεχής και παλμική. Οι παράμετροι του εφέ παλμού ρυθμίζονται χειρωνακτικά από τον εαυτό σας, έτσι ώστε η διαδικασία να είναι άνετη για τον πελάτη.

Ένα θετικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η παρουσία ενός πολύ ήσυχου συμπιεστή, ο οποίος δεν ερεθίζει το αυτί.

Η συσκευή Αδυνατίσματος D-528 χρησιμοποιείται στις ακόλουθες περιπτώσεις: με κυτταρίτιδα, για την καταπολέμηση της τοπικής κατάστασης του λίπους, κατά παράβαση της κυκλοφορίας του αίματος και της λεμφικής αποστράγγισης, πρήξιμο, με μειωμένο μυϊκό τόνο και μείωση της ελαστικότητας του δέρματος, κουρασμένα πόδια και επίσης βελτίωση του μεταβολισμού στους ιστούς του σώματος.

Η συσκευή μασάζ κυλίνδρου κενού IB-M8 επίσης δεν αναφέρεται στον αριθμό των φορητών συσκευών. Το "ύψος" του είναι 1,44 μ. Και το βάρος του είναι 32 κιλά. Όπως και η προηγούμενη συσκευή, η συσκευή IB-M8 έχει πολύπλοκο αποτέλεσμα στις προβληματικές περιοχές, επειδή συνδυάζει μασάζ κενού και κυλίνδρου (LPG), σπηλαίωση, έκθεση σε ραδιοκύματα (ανύψωση RF του σώματος) και θέρμανση ιστών μέσω υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Η τελευταία συσκευή γενιάς για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας έχει 12 προγράμματα στα οποία τα αποτελέσματα που περιγράφηκαν παραπάνω συνδυάζονται αλλά διαφοροποιούνται όσον αφορά τον χρόνο έκθεσης και την ένταση. Η επιλογή του προγράμματος εξαρτάται από το στάδιο της κυτταρίτιδας και το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλ. μπορεί να είναι η ανύψωση του δέρματος, η καταπολέμηση τοπικών εστιών κυτταρίτιδας, η γενική διαμόρφωση του σώματος, η απώλεια βάρους κ.λπ.

Η ισχύς του IB-M8 είναι αισθητά κατώτερη από το αδυνάτισμα D-528 (250 W αντί του 800), αλλά είναι αρκετό για ένα αποτελεσματικό μασάζ. Ας πούμε, το δημοφιλές φορητό NOVA NV-600, το οποίο μπορεί να αγοραστεί για οικιακή χρήση, έχει χωρητικότητα μόνο 50 W, το οποίο δεν επηρεάζει τις ιδιότητές του, αλλά επηρεάζει μόνο τη διάρκεια των διαδικασιών.

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παχυσαρκία και διάφορα στάδια κυτταρίτιδας, νεοπλάσματα του δέρματος όπως ουλές και ραγάδες, μειώνοντας παράλληλα την επιδερμίδα και το πρήξιμο του δέρματος.

trusted-source[1]

Συσκευή μασάζ με κυλίνδρους κενού SHAPE V8-C1

Μια πιο αποτελεσματική συσκευή που προορίζεται για χρήση στις συνθήκες ενός γραφείου κοσμητολογίας. Οι μεγάλες διαστάσεις της συσκευής (ύψος λίγο παραπάνω από 1 μέτρο και βάρος 58 kg), καθώς και το μάλλον υψηλό κόστος (μία από τις πιο ακριβές συσκευές) είναι απίθανο να πληρούν τις απαιτήσεις του απλού αγοραστή. Αλλά για τις κλινικές και τα σαλόνια που προσφέρουν ακριβές, άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες, μια τέτοια συσκευή θα είναι θετική, διότι χρησιμοποιεί καινοτόμες πατενταρισμένες τεχνολογίες δημοφιλών αμερικανικών και ισραηλινών εταιρειών (τεχνικές ALUMA και VELASHAPE).

Η υψηλή απόδοση της συσκευής οφείλεται στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται σε αυτήν:

 • μασάζ κυλίνδρου κενού,
 • διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων
 • θέρμανση των ιστών μέσω ενός λέιζερ διόδου χαμηλής έντασης,
 • υπερηχητική σπηλαίωση.

Ο σχηματισμός της πτυχής συμβαίνει λόγω της δράσης υπό κενό και η υπερηχητική σπηλαίωση παρέχει μία παλλόμενη κρίση της πτυχής χωρίς αρνητική επίδραση στα εσωτερικά όργανα. Η επιφανειακή θέρμανση του δέρματος πραγματοποιείται με έκθεση σε υπέρυθρες ακτίνες και η ακτινοβολία ραδιενεργών κυμάτων θερμαίνει βαθύτερους ιστούς. Ένα τέτοιο πολυπαραγοντικό αποτέλεσμα αυξάνει επανειλημμένα τα αποτελέσματα ενός απλού μασάζ και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά μετά τις πρώτες διαδικασίες. Αυτή η τεχνική θεωρείται η πιο αποτελεσματική από όλους.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με 4 χειριστήρια, καθένα από τα οποία συνδυάζει ορισμένα εφέ. Ο πρώτος χειριστής παρέχει σύνθετο αποτέλεσμα κενού και σπηλαίωσης υπερήχων, ο δεύτερος - ένας συνδυασμός RF-effect, μασάζ κενού-κυλίνδρου και υπέρυθρης ακτινοβολίας, ο τρίτος είναι ο ίδιος με τον δεύτερο, αλλά αποκλείεται η μηχανική κρούση από τους κυλίνδρους, η τέταρτη - ένα σύμπλεγμα ανύψωσης RF και μασάζ κενού.

Η χρήση του 1 χειριστηρίου εμφανίζεται σε μεγάλες περιοχές του σώματος και επιτρέπει την λιπολυτική δράση και την αποστράγγιση, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και την εκροή των λεμφαδένων. Το Manipula 2 προάγει την κατανομή των λιποκυττάρων, διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία στην προβληματική περιοχή και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε αυτό, βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος στην κοιλιά, τους μηρούς, τους γλουτούς. Η χειρολαβή 3, η οποία έχει μικρότερη επιφάνεια εργασίας σε σύγκριση με τη δεύτερη και την πρώτη, χρησιμοποιείται κυρίως για την επεξεργασία μικρών περιοχών, καθώς και τις ζώνες του κάτω και άνω άκρου.

Το Manipula 4 έχει 3 μικρά ακροφύσια διαφορετικών μεγεθών, τα οποία εκτός από τα περιγραφόμενα αποτελέσματα συμβάλλουν στην παραγωγή κολλαγόνου και στην συμπύκνωση του. Βελτιώστε την εμφάνιση και τη δομή του δέρματος, παρέχετε ένα ανυψωτικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούνται ακροφύσια για το λαιμόκομμα και το πρόσωπο, το λαιμό και την τρυφερή περιοχή κοντά στα μάτια.

Με τη βοήθεια της συσκευής είναι δυνατή η πραγματοποίηση και των δύο καλλυντικών διαδικασιών, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία μιας ωραίας μορφής και τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, καθώς και ιατρικούς χειρισμούς με στόχο τη μείωση του πόνου στους μύες και τους αρθρώσεις σε ορισμένες ασθένειες.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα καθαρό μενού αφής με γραφικές υποδείξεις, σχεδόν αθόρυβο συμπιεστή, υψηλή ισχύ και υψηλή απόδοση, που σας επιτρέπει να ανακτήσετε το κόστος της απόκτησης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι παράμετροι μενού έχουν εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά η αισθητική έχει τη δυνατότητα να τις αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Το μασάζ με κενού κύλινδρο στο σύστημα starvac διατίθεται επίσης μόνο σε ινστιτούτα αισθητικής και κλινικές. Η συσκευή Starvac SP που κατασκευάστηκε στη Γαλλία είναι πολύ δημοφιλής λόγω της υψηλής απόδοσης του μασάζ που πραγματοποιείται με αυτό (κυλίνδρου κενού, κονσερβοποιημένου, ρεφλεξολογίας), δεν είναι για τίποτα που κέρδισε το Grand Prix στο διορισμό "Η καλύτερη συσκευή για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας".

Πρόκειται για μια πολύ ογκώδη και δαπανηρή συσκευή που ζυγίζει λιγότερο από 50 κιλά, χρησιμοποιείται σε σαλόνια για θεραπεία κενού, διαδικασίες λεμφικής αποστράγγισης και μασάζ κατά της κυτταρίτιδας κενού-κυλίνδρου. Η μοναδική χειρολαβή της συσκευής περιέχει 2 κυλίνδρους, οι οποίες, με τη βοήθεια της αραίωσης κενού, σχηματίζουν και ζυμώνουν ενεργά την πτυχή του δέρματος, καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα. Η βελτιωμένη ολίσθηση παρέχεται από 2 εξωτερικούς κυλίνδρους και τα πτερύγια του χειριστή ενισχύουν την επίδραση της λεμφικής αποστράγγισης και προάγουν την απομάκρυνση των κατεστραμμένων λιπωδών ιστών από το σώμα.

Ακόμη και αν δεν υπάρχει ενεργή πίεση στο δέρμα, η συσκευή παρέχει επαρκή αποτελεσματικότητα του μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, τα αποτελέσματα των οποίων είναι σαφώς ορατά μετά από 2-3 διαδικασίες.

Εκτός από το χειρισμό για ένα μασάζ κενού-κυλίνδρου, το όργανο περιλαμβάνει:

 • 4 διπλές βεντούζες είναι σχεδιασμένες για αποτελεσματική έκθεση σε προβληματικές περιοχές. Η δράση των κυπέλλων είναι κατασκευασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εμποδίζει το δέρμα να εκτείνεται υπό την επίδραση του κενού και να μην βλάπτει τον ιστό. Η διαδικασία μασάζ δεν προκαλεί πόνο και δεν αφήνει πίσω τους μώλωπες. Τα κύπελλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, μειώνοντας έτσι τον χρόνο που αφιερώνεται σε ένα μασάζ.
 • 4 μεγάλα διαφανή κύπελλα για μασάζ κενού με διάμετρο 40 mm έως 10 cm, σχεδιασμένα για να βελτιώνουν τον μυϊκό τόνο, την λεμφική αποστράγγιση και τη ρεφλεξολογία.
 • 3 μικρά κύπελλα για μασάζ κενού στο πρόσωπο. Χρησιμοποιούνται επίσης για τη διόρθωση των εκδηλώσεων και την εργασία σε δύσκολα σημεία.

Η συσκευή είναι εύκολη στη χρήση, έχει τη βέλτιστη θέση των εξαρτημάτων στα διαφανή ράφια του rack, μπορεί να λειτουργήσει με συνεχή και παλμική λειτουργία. Χρησιμοποιείται για να μασάζ οποιαδήποτε περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του τριχωτού της κεφαλής.

Μασάζ κενού με κυλίνδρους

Αποτελεσματική διαδικασία σαλόνι στις συσκευές που παράγονται στη Λευκορωσία B-Flexy CelluStop. Τα διαφορετικά μοντέλα της συσκευής ενδέχεται να έχουν διαφορετική διαμόρφωση. Τα πρώτα μοντέλα διαθέτουν ένα κουμπί με κουμπιά και είναι εξοπλισμένα με μόνο 1 λαβή για την εκτέλεση μασάζ κενού-κυλίνδρου. Μοντέλα της μέσης διαμόρφωσης έχουν ήδη μια οθόνη αφής, εργάζονται σε προγράμματα 18-20 και η χειρολαβή στο σύνολο τους είναι πιο προηγμένη. Τα μοντέλα της μέγιστης διαμόρφωσης με οθόνη αφής και οπίσθιο φωτισμό, εκτός από την κανονική χειρολαβή, διαθέτουν ένα μίνι ακροφύσιο σχεδιασμένο για μασάζ του λαιμού, των ποδιών, των δύσκολα προσβάσιμων χώρων και του βελονισμού. Το φάρμακο είναι εφοδιασμένο με ένα θερμογραφικό αναλυτή του βαθμού κυτταρίτιδας.

Όλος ο εξοπλισμός της B-Flexy είναι ήσυχος και αποτελεσματικός. Από την άποψη της ισχύος σε κενό, αυτές οι συσκευές ξεπερνούν τους ομολόγους τους από διαφορετικούς κατασκευαστές ενώ διατηρούν την κατανάλωση ενέργειας, παρόλο που ο δείκτης αυτός είναι ρυθμιζόμενος σε όλες τις συσκευές.

Κατ 'αρχήν, πρόκειται για μια τυποποιημένη συσκευή ποιότητας που συνδυάζει στο μασάζ LPG-μασάζ και το κενό. Μεταξύ των προγραμμάτων που ορίζει ο κατασκευαστής είναι:

 • Λιπομασάζ 35 λεπτών για το ανδροειδές και γενοειδές morphotype (στην πρώτη περίπτωση έχουν επίδραση στο στομάχι, τα χέρια και την πλάτη, στη δεύτερη - στους μηρούς, τα γόνατα και τους γλουτούς), λιπομασάζ με ομοιόμορφη πληρότητα, μασάζ LPG για φτωχό και αδύναμο δέρμα,
 • Η διαδικασία αποστράγγισης των ποδιών των 25 λεπτών, λιπομασάζ για τους άνδρες, που βοηθά στη σύσφιξη της κοιλιάς, ενισχύει τον κορμό, κλπ.

Δυστυχώς, μια τέτοια συσκευή δεν είναι κατάλληλη για μασάζ προσώπου, τα νέα μοντέλα χρησιμοποιούνται μόνο για να αυξήσουν τον τόνο του λαιμού. Επιπλέον, οι συσκευές B-Flexy διακρίνονται από ένα σχετικά υψηλό κόστος που δεν μπορεί να αντέξει κάθε σαλόνι. Παρόλο που υπάρχουν στοιχεία ότι η δημοτικότητα αυτών των συσκευών δεν είναι μικρότερη από αυτή των εργαλείων Starvak.

Μασάζ κυλίνδρου κενού με Vortex 

Θεωρείται επίσης ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για ένα ακριβό και λιγότερο αποτελεσματικό μασάζ κυλίνδρων. Το μεγάλο μέγεθος και η υψηλή τιμή της συσκευής της επιτρέπουν να χρησιμοποιείται μόνο στις συνθήκες των ινστιτούτων αισθητικής και των κλινικών.

Πρόκειται για μια συσκευή μέσης ισχύος με δυνατότητα προγραμματισμού και ένα χειριστήριο σχεδιασμένο για μασάζ σώματος, το οποίο παράγεται από μια ρωσική εταιρεία υπό την καθοδήγηση Γερμανών ειδικών με δικό τους εξοπλισμό. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια γερμανική συσκευή ποιότητας που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του εγχώριου καταναλωτή: μείωση βάρους, μείωση του όγκου του σώματος και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Το μασάζ κενού-κυλίνδρου, το οποίο παρέχει επίδραση δονητικού μηχανικού κενού στο σώμα, μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί σε συσκευές που κατασκευάζονται στη Γαλλία από το Le Skin V6, το Dermopulse, το Skintonik, το μοντέλο ρωσικής γοητείας και άλλες ιταλικές, κινέζικες και ιαπωνικές συσκευές. Όλα αυτά είναι εξοπλισμένα με λαβές διαφόρων μεγεθών, επιτρέποντας το μασάζ στο πρόσωπο και το σώμα.

Σε διάφορες συσκευές, το μασάζ κενού-κυλίνδρου μπορεί να συνδυαστεί με ανύψωση RF, υπέρυθρη θέρμανση του δέρματος, σπηλαίωση. Πρόσθετες λειτουργίες βοηθούν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας, είναι σαφές ότι το αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση θα εμφανιστεί πιο γρήγορα από ό, τι στην περίπτωση ενός συνδυασμού μασάζ κυλίνδρου και έκθεσης σε κενό. Το γεγονός είναι ότι η επιφανειακή και βαθιά θέρμανση των ιστών συμβάλλει στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία με τη σειρά της βελτιώνει τη διατροφή και την αναπνοή τους, αποκαθιστώντας τον φυσιολογικό μεταβολισμό.

Συσκευές που συνδυάζουν σπηλαίωση και μασάζ κενού-κυλίνδρου, μπορούν να καταστρέψουν πιο έντονα τα κύτταρα του λίπους, γεγονός που διευκολύνεται από ένα υπερηχητικό κύμα κλονισμού, το οποίο μπορεί να σπάσει ακόμη και στερεά αντικείμενα, όπως οι πέτρες στα νεφρά. Είναι αλήθεια ότι η ισχύς αυτού του κύματος στις συσκευές μασάζ είναι τέτοια που συμβάλλει στην καταστροφή μόνο σωματιδίων λίπους. Είναι σαφές ότι η σπηλαίωση μπορεί να ενισχύσει τη θέρμανση των ιστών και συνεπώς από συσκευές που συνδυάζουν όλες αυτές τις επιδράσεις (σπηλαίωση, ραδιοκύματα και υπέρυθρες επιδράσεις, μασάζ κενού και κυλίνδρου), μπορείτε να έχετε μεγάλα οφέλη με λιγότερες διαδικασίες.

Είναι σαφές ότι το κόστος των διαδικασιών για μασάζ κενού-κυλίνδρου σε διαφορετικές συσκευές θα είναι διαφορετικό, αλλά είναι πολύ συμφέρουσα η αγορά φορητής έκδοσης της συσκευής η οποία, αν και δεν θα έχει πρόσθετες λειτουργίες που ενισχύουν την επίδραση ενός κλασσικού μασάζ, αλλά θα είναι ασφαλέστερη από άποψη υγιεινής.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.