^

Ανασκόπηση της Αθλητικής Φαρμακολογίας

Πώς να κερδίσετε βάρος: συνήθεις ερωτήσεις

Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσουμε ότι αυτό ακούγεται μάλλον παράδοξο, αλλά το ερώτημα «πώς να κερδίσουμε βάρος;» είναι για κάποιες εξίσου επείγουσες όπως το θέμα της απώλειας βάρους για τους άλλους. Η υπερβολική ελάττωση είναι το ίδιο πρόβλημα με την παχυσαρκία.

Ορμόνες σεξουαλικής σύνδεσης σε σφαιρίνη

Δεσμευτική σφαιρίνη ορμονών φύλου είναι μια γλυκοπρωτεΐνη ορού, η οποία με σύνδεση προς τα στεροειδή φύλου (τεστοστερόνη, οιστραδιόλη, προγεστερόνη, κλπ) Ρυθμίζει την βιολογική τους δραστικότητα.

Θηλυκές ορμόνες στο αρσενικό σώμα: επιρροή και ρόλος

Των οιστρογόνων, συνδυάζοντας οιστραδιόλη, οιστριόλη και οιστρόνη, η πιο ενεργή και σημαντικό μήκος από εμάς είναι πρώτα, ότι έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει περίσσεια τεστοστερόνης σε περιφερικούς ιστούς (ειδικά στο σωματικό λίπος και το ήπαρ).

Διϋδροτεστοστερόνη στους άντρες: για ποιο λόγο;

Μέρος της ελεύθερης τεστοστερόνης σε μερικά κύτταρα-στόχους υπό την επίδραση του ενζύμου 5-άλφα-αναγωγάση (τύπου 1 ή 2) μετατρέπεται σε διυδροτεστοστερόνη (DHT), ένα μέρος - σε γυναικεία ορμόνη οιστραδιόλη (αυτή η μετατροπή λαμβάνει χώρα υπό την επίδραση των ενζύμων με την κοινή αρωματάσης ονομασία).  

Η τεστοστερόνη στους άνδρες: για ποιο λόγο;

Η τεστοστερόνη είναι ανδρική σεξουαλική ορμόνη που παράγεται στους όρχεις των ανδρών. Εάν πρέπει να διευκρινίσουμε, τότε αναπτύσσεται από τα λεγόμενα κύτταρα Leydig, το σύνολο αυτών των κυττάρων ονομάζεται επίσης και ο εφηβικός αδένας.

Παρασκευάσματα αναβολικών στεροειδών: βασικές έννοιες

Εισάγουμε, αρχικά, μερικές έννοιες, χωρίς τις οποίες δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας για το τμήμα πολύ δύσκολο. Μη φοβάσαι - δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη γνώση από εσάς.

Ορμόνες και Αθλητισμός

Όπως κάθε δίκτυο επικοινωνίας, το ενδοκρινικό σύστημα θα περιλαμβάνει πηγές σημάτων, τα ίδια τα σήματα και τους δέκτες σημάτων. Στην περίπτωση αυτή, αυτά είναι τα κύτταρα που παράγουν ορμόνες, τις ίδιες τις ορμόνες και τους υποδοχείς τους.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.