^
A
A
A

Σοβαρή σχέση έγινε online

 
, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Τα κορίτσια που έχουν πρόσβαση στο Δίκτυο από το σπίτι, έχουν καλά πλεονεκτήματα για την ταχεία σύναψη μακροχρόνιων ρομαντικών σχέσεων. Το συμπέρασμα αυτό έγινε από ψυχολόγους από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων με επικεφαλής τον καθηγητή Michael Rosenfeld μελέτησε 4002 ενήλικες άνδρες και γυναίκες, εκ των οποίων 3009 παντρεύτηκαν ή είχαν σοβαρές συνεργασίες. Ταυτόχρονα, οι μισοί από τους συμμετέχοντες χρησιμοποίησαν τοποθεσίες που χρονολογούνται στην εργασία και ο άλλος μέσω της πρόσβασης στον εικονικό κόσμο από το σπίτι.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών κατέστη σαφές ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει η κορυφαία κοινωνικό στίβο, ιδίως, γίνεται ολοένα και πιο σημαντική ως ένα μέρος όπου τα ζευγάρια όχι μόνο ανταποκρίνονται, αλλά συνδέεται με μακροχρόνια σχέση. Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι εικονικό χώρο έχει γίνει ιδιαίτερα σημαντική για την αναζήτηση πιθανών εταίρων στην ομάδα των ανθρώπων που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρει φίλους, άνδρες και γυναίκες, όπως οι ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, και μεσήλικες ετεροφυλόφιλων πληθυσμού.

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις, 82,2% των ερωτηθέντων εθελοντές που έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο σπίτι, βρήκε γρήγορα μια αδελφή ψυχή, ένα φίλο ή ένα ρομαντικό σύντροφο, σε σύγκριση με το 62,8% που χρησιμοποιούν το δίκτυο στο γραφείο. Online chat - δεν είναι μόνο ένα νέο και πιο αποτελεσματικό τρόπο για να κρατήσει σε επαφή με τις υπάρχουσες κοινωνικές θέσεις, αλλά και αποτελεσματικό διαμεσολαβητή, ο οποίος βοηθά στον πραγματικό κόσμο για τη δημιουργία της προσωπικής ζωής, είπε ο συν-συγγραφέας Δρ Ρούμπεν Θωμάς, του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.