^

Υγεία

Γυναικολογικές παθήσεις (γυναικολογία)

Ρωγμές στον κόλπο

Μεταξύ των πολλών κολπικών παθήσεων, η ενόχληση και η ενόχληση προκαλούνται από ρωγμές στον κόλπο. Πολλές γυναίκες τείνουν να κάνουν αυτοδιάγνωση, αποδίδοντας τις περισσότερες φορές τα συμπτώματα σε μυκητιασική λοίμωξη.

Hematocolpos

Μεταξύ των γυναικολογικών προβλημάτων είναι η συσσώρευση του αίματος της περιόδου στον κόλπο -  αιματόκολπος  (στα ελληνικά haima - αίμα, κόλπος - κόλπος). Αυτή η παθολογία στην ενότητα των ασθενειών του ουρογεννητικού συστήματος του ICD-10 έχει τον κωδικό N89.7.

Θεραπεία της τσίχλας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έμμηνο ρύση

Ένα πραγματικό πρόβλημα για πολλές γυναίκες είναι η τσίχλα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έμμηνο ρύση. Ας καταλάβουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε αυτό και είναι πάντα τσίχλα.

Τσίχλα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έμμηνο ρύση

Σήμερα, πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι ανησυχούν για την τσίχλα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έμμηνο ρύση. Είναι φυσιολογικό ή παθολογικό; Ακόμη και έμπειροι ειδικοί δεν έχουν σαφή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση.

Διπλή μήτρα

Η διπλή μήτρα είναι μια πολύ σπάνια συγγενής διαταραχή. Μιλάμε για δυσπλασία του γεννητικού οργάνου, το οποίο κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του συνδυάζεται, ως αποτέλεσμα της εμβρυογενετικής μη σύντηξης των αγωγών Müllerian.

Εμμηνορροϊκός κύκλος στις γυναίκες

Ελλείψει ωορρηξικής φάσης στον εμμηνορροϊκό κύκλο μιας γυναίκας, ορίζεται ως ένας κυτταρικός κύκλος. Στο ICD-10, ο κωδικός N97.0 σχετίζεται με την υπογονιμότητα που σχετίζεται με την ωορρηξία στις γυναίκες.

Υποπλασία της μήτρας

Ο όρος «υποπλασία της μήτρας» χρησιμοποιείται από τους γιατρούς σε περιπτώσεις ανεπαρκούς ανάπτυξης αυτού του οργάνου: το σώμα της μήτρας μειώνεται σε μέγεθος σε σύγκριση με την κανονική ηλικία και τους φυσιολογικούς κανόνες

Κύστεις του αδένα του κόλπου: πώς να θεραπεύσετε;

Με μια περίπλοκη και επαναλαμβανόμενη πορεία κύστεων, χρησιμοποιείται σύνθετη θεραπεία. Αρχικά, πραγματοποιείται φαρμακευτική αγωγή των κύστεων nabot, συνταγογραφούνται φάρμακα ανάλογα με την πολυπλοκότητα της παθολογίας.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.