^

Υγεία

Ασθένειες του ορθού και της πρωκτικής περιοχής

Θεραπεία εξωτερικών αιμορροΐδων

Οι αιμορροΐδες δεν επιλέγουν φύλο ή ηλικία. Μια δυσάρεστη ασθένεια έχει γίνει ακόμη και γνωστό όνομα στη σύγχρονη αργκό. Μπορείτε συχνά να ακούσετε μεταξύ των νέων την έκφραση "Γιατί χρειάζομαι αυτές τις αιμορροΐδες;" (εννοεί το πρόβλημα).

Το τσίμπημα του ινιακού νεύρου

Όσοι υποφέρουν από υποτροπιάζουσα κεφαλαλγία, εντοπισμένη στην περιφέρεια, πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό το σύμπτωμα συχνά εκδηλώνεται με τσίμπημα του ινιακού ινώδους.

Αιτίες των εκκρίσεων στον πρωκτό σε άνδρες και γυναίκες

Η απόρριψη από τον πρωκτό είναι αρκετά κοινό πρόβλημα που ενοχλεί πολλούς ανθρώπους. Αλλά λόγω της οικειότητας του προβλήματος, συστολή, πολλοί άνθρωποι δεν πηγαίνουν στον γιατρό, αλλά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα οι ίδιοι.

Σφιγκτηρίτιδα

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τη σφιγκτηρίτιδα του ορθού, καθώς αυτή η ασθένεια μπορεί να προκαλέσει σοβαρές συνέπειες.

Οργάνωση και εργαστηριακή διάγνωση ορθοκολικού καρκίνου

Το σημερινό φάρμακο διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό μεθόδων για τη σαφή διάγνωση κακοήθων παθήσεων των εντέρων.

Κνησμός πρωκτού

Κνησμός στον πρωκτό είναι το πιο συνηθισμένο παράπονο κατά την επαφή με έναν πρωκτολόγο, η αιτία του οποίου είναι δύσκολο να διαγνωσθεί. Ας εξετάσουμε τις κύριες αιτίες της κνησμού του πρωκτού, τους τύπους, τις μεθόδους θεραπείας και τις μεθόδους πρόληψης.

Το συρίγγιο του ορθού

Το συρίγγιο του ορθού είναι ένα συρίγγιο (κανάλι, ένας σωλήνας στα Λατινικά) - ένα συρίγγιο που σχηματίζεται μεταξύ των επιφανειών του ιστού και της φλεγμονώδους ζώνης. Το συρίγγιο μοιάζει με ένα πέρασμα, κρυμμένο από τους ιστούς του ορθού, μέσα στο οποίο μπορεί να υπάρχει πυώδες περιεχόμενο.

Ασθένειες του ορθού

Οι ασθένειες του ορθού χαρακτηρίζονται από τυπικά συμπτώματα, τα οποία αναπτύσσονται με την ανάπτυξη παθολογικών διεργασιών σε αυτό και του πρωκτικού καναλιού. Στην πράξη, οι ασθένειες χειρουργός του ορθού είναι κοινά, αλλά η ασθένεια μπορεί να προκληθεί όχι μόνο από τις ορθού παθολογίες, τα οποία ασχολούνται και χειρουργούς πρωκτολογία, αλλά επίσης και ογκολογικών, ουρολογικά και γυναικολογικές παθήσεις.

Αθησία του ανοίγματος του πρωκτού

Η αθησία του πρωκτού είναι ένας μη διάτρητος πρωκτός. Συχνά υπάρχει επίσης ένα συρίγγιο από το ορθό τυφλή θήκη, η οποία ανοίγει στο περίνεο ή την ουρήθρα στους άνδρες και τον κόλπο ή νάρθηκα ή σπάνια ουροδόχου κύστης στα κορίτσια.

Σύνδρομο Levator ani

Ένα μυϊκό σύνδρομο που αυξάνει τον πρωκτό είναι ένας επεισοδιακός πόνος στο ορθό, που προκαλείται από ένα μυϊκό σπασμό που αυξάνει τον πρωκτό.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.