^

Γενικές πληροφορίες για το σώμα

Πώς να μην κάνετε ηλιοθεραπεία στον ήλιο;

Η μέτρια έκθεση σε υπεριώδεις ακτίνες δεν είναι μόνο χρήσιμη, αλλά και απαραίτητη για το σώμα. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, η ηλιοθεραπεία είναι επικίνδυνη και αντενδείκνυται, οπότε θα πρέπει να ξέρετε πώς να μην κάνετε ηλιοθεραπεία στον ήλιο και να προστατευθείτε από διάφορες επιπλοκές.

Πώς να μαυρίσετε σωστά και ομοιόμορφα στον ήλιο με λευκό δέρμα

Με την έναρξη του καλοκαιριού, πολλοί από μας αρχίζουν να αναρωτιούνται πόσο όμορφο και σημαντικό είναι πόσο γρήγορα να κάνετε ηλιοθεραπεία στον ήλιο. Αυτό το θέμα δεν έχει χάσει τη σημασία του για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι μια ομαλή σκιά σοκολάτας του δέρματος στο αποκορύφωμα της δημοτικότητας.

Είναι δυνατό να κάνετε ηλιοθεραπεία με μηνιαίο ήλιο;

Κάθε κορίτσι τουλάχιστον μία φορά, αλλά αναρωτήθηκε αν είναι δυνατό να κάνετε ηλιοθεραπεία με μηνιαία στον ήλιο. Και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, γιατί πολύ συχνά λόγω της κλιματικής αλλαγής η ορμονική ισορροπία σπάει και η εμμηνόρροια αρχίζει νωρίτερα αφήνοντας ένα αποτύπωμα στα υπόλοιπα.

Ηλιοθεραπεία: καλό, κακό

Το καλοκαίρι είναι σε πλήρη εξέλιξη, οπότε το ζήτημα της απόκτησης τέλειου μαύρου είναι πολύ σημαντικό. Εξετάστε τις κύριες συστάσεις και τις αντενδείξεις για την ηλιοθεραπεία.

Τρόποι για την αποτελεσματική αφαίρεση της χαλαρωτικής κοιλιάς μετά την παράδοση: ασκήσεις, στεφάνη, επίδεσμος

Μετά την επιτυχή γέννηση ενός υγιούς μωρού, κάθε γυναίκα αποφασίζει πώς να αποκαταστήσει το σχήμα, με άλλα λόγια πώς να καθαρίσει την κοιλιά μετά τον τοκετό. Μετά από όλα, είναι στην τεντωμένη κοιλιά ότι επηρεάζονται όλες οι συνέπειες της φέρουσας και γέννησης ενός παιδιού.

Εγκλωβισμένα μαλλιά στη ζώνη μπικίνι: αιτίες και διορθωτικά μέτρα

Η ψευδοφλυκουλίτιδα (δερματίτιδα, που προκαλείται από τα εισχωρημένα μαλλιά στο δέρμα) είναι μια κοινή φλεγμονώδης παθολογία, χαρακτηριστική για περιοχές του δέρματος, στις οποίες τα μαλλιά απομακρύνονται τακτικά μηχανικά.

Τατουάζ Henna

Προς το παρόν, υπάρχει μια μοντέρνα τάση να διακοσμήσετε το σώμα σας με ένα πρωτότυπο σχέδιο. Με άλλα λόγια, πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό να πάρουν ένα τατουάζ. Αλλά, δεδομένου ότι οι αλλαγές της μόδας και τα γούστα του κάθε ατόμου είναι διαρκής, τότε δεν αποφασίζουν όλοι για τη μακροπρόθεσμη «διακόσμηση» του τατουάζ.

Ερεθισμός στα πόδια μετά το ξύρισμα

Ο σοβαρός ερεθισμός μετά το ξύρισμα στα πόδια εκδηλώνεται με έξαψη, κνησμό, φλύκταινες. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να σταματήσετε το ξύρισμα και να πάτε σε εναλλακτικούς τρόπους αποτρίχωσης.

Ερεθισμός μετά το ξύρισμα στη ζώνη μπικίνι

Σχεδόν όλες οι γυναίκες αντιμετώπισαν την ανάγκη να ξεφορτωθούν τα περιττά μαλλιά. Ξυρίσματος - τι μπορεί να είναι πιο εύκολο και ταχύτερο;

Ερεθισμός μετά το ξύρισμα των μασχάλων

Μέχρι σήμερα, έχει αναπτυχθεί ένας μεγάλος αριθμός από διάφορα καλλυντικά για αποτρίχωση, ωστόσο, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες προτιμούν μια δοκιμασμένη με το χρόνο μέθοδο αποτρίχωσης - ξυρίσματος.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.