^

Πληροφορίες

Eran Hadad είναι ένας από τους πιο σεβασμένους ισραηλινούς πλαστικούς χειρουργούς. Η εμπειρία του έργου του είναι τριάντα χρόνια. Αυτή τη στιγμή διαθέτει πτυχίο ιατρικής και είναι ανώτερος ιατρός στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής του ιατρικού κέντρου.

Eran Hadad - Απόφοιτος της σχολής Sackler στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ. Πέρασε μια εξειδίκευση στο ισραηλινό ιατρικό κέντρο Assaf-a-Rofe.

Ο γιατρός είναι ένας αναγνωρισμένος ταλαντούχος χειρούργος, λόγω του οποίου υπάρχουν ήδη πάνω από χιλιάδες επεμβάσεις αισθητικής, πλαστικής και αναπλαστικής φύσης. Μεταξύ των πιο συχνών δραστηριοτήτων του είναι η απομάκρυνση των ουλών και των ουλών, της ρινοπλαστικής, της βλεφαροπλαστικής, της ανύψωσης του τραχήλου της μήτρας και του προσώπου, την αποκατάσταση της ομορφιάς του δέρματος μετά από εγκαύματα και τραυματικές βλάβες. Επιπλέον, ο χειρουργός εκτελεί χειρουργική επέμβαση στήθους (συμπεριλαμβανομένων και για τους άνδρες), γενική διόρθωση αριθμών.

Πρόσθετη εξειδίκευση Eran Hadad μπορεί να ονομαστεί η αφαίρεση σχηματισμών όγκων και άλλων ελαττωμάτων στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος χρησιμοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία του MOHS. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει όχι μόνο την ειδική αφαίρεση ενός προβληματικού νεοπλάσματος, αλλά και την ταυτόχρονη μικροσκοπική εξέταση των συνόρων του. Η επέμβαση απαιτείται σε ασθενείς με διάγνωση καρκίνου του δέρματος.

Eran Hadad δημοσίευσε περισσότερα από 35 άρθρα στο ιατρικό περιοδικό. Η ενεργή συμμετοχή του σε διεθνή συμπόσια, οι τακτικές διαλέξεις για τα πιο ενδιαφέροντα θέματα στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής σημειώνονται. Ο γιατρός είναι ένας κλινικός εκπαιδευτικός που διδάσκει τους μαθητές της Ιατρικής Σχολής. Sackler (Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ).

Η δραστηριότητα Eran Hadad έχει επισημανθεί επανειλημμένα με βραβεία και βραβεία που αποδεικνύουν τη σημαντική συμβολή της στη βελτίωση της πλαστικής χειρουργικής.

Εκπαίδευση και εργασιακή εμπειρία

  • Σχολή Ιατρικής Σχολής. Sackler, Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, Ισραήλ
  • Πρακτική άσκηση στο ιατρικό κέντρο "HaGalil HaMaaravi", Nahariya, Ισραήλ
  • Εξυπηρέτηση στις δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ ως στρατιωτικός γιατρός
  • Ειδίκευση στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής του ιατρικού κέντρου "Asaf-a-Rofe", Beer Yaakov, Ισραήλ
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.