^

Διόρθωση των μεταβολών του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία

Ενδοσκοπική ανύψωση του κάτω, μέσου και άνω τρίτου του προσώπου

Σήμερα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές αισθητικές επεμβάσεις που βοηθούν στην αποκατάσταση της νεότητας, της φρέσκιας εμφάνισης στο δέρμα και της πρόληψης της χαλάρωσης του δέρματος. Μια τέτοια διαδικασία είναι ένα ενδοσκοπικό λίφτινγκ.

Υπερηχογραφική μη χειρουργική προσώπου: HIFU SMAS-LIFTING

Ένας υπερηχητικός λέιζερ σημαίνει συσκευές που εκπέμπουν παλμικά υπερηχητικά κύματα. Για αισθητικούς σκοπούς, χρησιμοποιούνται για μη χειρουργική αναζωογόνηση του δέρματος. Η αρχή της λειτουργίας έχει ως εξής.

Κρέμες προσώπου μετά από 40 χρόνια

Την πέμπτη δεκαετία, το πρόσωπο αλλάζει ακόμη και σε γυναίκες με ανθεκτική στη μάστιγα γενετική. Ο χρόνος είναι αμείλικτος και η φροντίδα για τη νεολαία πρέπει να είναι χθες. Αλλά σήμερα δεν είναι πολύ αργά αν χρησιμοποιείτε τα καλλυντικά σωστά. Πρώτα απ 'όλα - ειδικές κρέμες προσώπου μετά από 40 χρόνια.

Ασκήσεις για το πρόσωπο του προσώπου

Εμείς συχνά φαίνονται με το φθόνο τις αυστηρότερες αθλητές σχήμα, οι νέοι, ταλαντεύονται στο γυμναστήριο - δεν κρέμονται κάτω από το στομάχι και στα χέρια και τα πόδια ευδιάκριτο ανακούφιση των μυών.

Νήματα Aptos για facelift

Δεν είναι μυστικό ότι με την ηλικία, το δέρμα, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, χάνει την ελαστικότητά του, την ελαστικότητά του. Πρώτον, εμφανίζονται ρηχές μιμικές ρυτίδες, τότε γίνονται πιο έντονες, το οβάλ είναι θολή, η έκφραση του προσώπου είναι θλιβερή και θαμπό.

Αποτελεσματικές βιταμίνες για την παράταση της νεολαίας

Τα πρώτα σημάδια γήρανσης γίνονται αισθητά μετά από 25 χρόνια. Οι επιστήμονες συνδέουν αυτές τις μη αναστρέψιμες αλλαγές με τη δράση των ελεύθερων ριζών. Ανεπάρκεια μακρο-και μικροστοιχείων, αυτός είναι ένας άλλος λόγος για την επιδείνωση της εμφάνισης.

Lipofilling

Η φύση δεν φρόντισε για την απόλυτη τελειότητα των ανθρώπων, οι περισσότεροι από τους οποίους θα ήθελαν να βελτιώσουν κάτι από μόνοι τους.

Facelift και facelift: τύποι, αποτελέσματα, αποκατάσταση, κριτικές

Το facelifting είναι μια λειτουργική ή μη χειρουργική διόρθωση του προσώπου και του λαιμού επηρεάζοντας τους μαλακούς ιστούς, το λεγόμενο lifting facelift.

Τα άτομα Thermolift

Κάθε γυναίκα με αυτοπεποίθηση ονειρεύεται και στα 40 και σε 50 χρόνια να φανεί ελκυστική, όπως σε μια νεολαία. Είναι σαφές ότι η εξέταση των 18 ακόμη και σε 30-35 χρόνια είναι σχεδόν αδύνατη, θα είναι κάτι από το πεδίο των παραμυθιών.

Αναζωογόνηση προσώπου μετά από 40 χρόνια

Το στενό και όμορφο δέρμα είναι το πρώτο σημάδι της νεολαίας. Εξετάστε τις μεθόδους αναζωογόνησης μετά από 40 χρόνια ή πώς να διατηρήσετε το δέρμα υγιές και εύπλαστο σε οποιαδήποτε ηλικία.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.