^

Αντιλόχια κατά της κυτταρίτιδας για αδυνάτισμα: ζεστούς διαμορφωτές, ηφαίστειο, αρτέμι

, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 19.10.2021
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Το υπερβολικό βάρος έχει γίνει μια πραγματική μάστιγα στον σύγχρονο κόσμο, επηρεάζει πάνω από ενάμισι δισεκατομμύριο κατοίκους του πλανήτη. Αυτό δεν είναι μόνο μη αισθητικό, αλλά και σοβαρή απειλή για την υγεία, επειδή αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, μεταβολικών διαταραχών, παθολογίας του μυοσκελετικού συστήματος. Πολλοί ανεπιτυχώς προσπαθώντας να χάσουν βάρος, αν και να περιοριστούν σε νόστιμα και θρεπτικά τρόφιμα, να φορτώσουν σωματικές ασκήσεις όχι ο καθένας μπορεί. Όχι μόνο η παχυσαρκία ωθεί τους ανθρώπους, ειδικά τις γυναίκες, σε διάφορα ριζοσπαστικά μέτρα, αλλά και την επιθυμία να έχει ένα πρότυπο σχήμα, για να ταιριάζει με την εικόνα σε γυαλιστερά καλύμματα. Το όνειρο αυτών των ανθρώπων είναι ένα - τίποτα να αλλάξει με τον συνήθη τρόπο ζωής, αλλά ταυτόχρονα να χάσουν βάρος. Είναι πιθανό ότι στον κόσμο όπου αναπτύχθηκαν διαστημικές ρουκέτες, υπολογιστές, διάφορες νανοτεχνολογίες σε επίπεδο μυθοπλασίας, τίποτα δεν εφευρέθηκε για να βοηθήσει ένα άτομο; Αποδεικνύεται ότι όλοι μας φρόντισαν, εφευρίσκοντας παντελόνι και άλλα προϊόντα για απώλεια βάρους.

Μήπως τα βαρέλια σας βοηθούν να χάσετε βάρος;

Αλλά τα breeches βοηθούν με την απώλεια βάρους, ή είναι ένα άλλο τέχνασμα για να αποσπάσουν τα χρήματα από τις τσέπες ενός καταναλωτή; Ποια είναι η βασική αρχή λειτουργίας τους; Οι κατασκευαστές υποστηρίζουν ότι η ιδιοκτησία των γεφυρών για τη μείωση του βάρους παρέχεται από την επίδραση της σάουνας. Το πρωτοποριακό υλικό από το οποίο κατασκευάζονται ονομάζεται νεοπρένιο. Είναι πολύ ελαστικό λόγω του πορώδους του, στο σώμα παίρνει οποιαδήποτε μορφή, θερμαίνεται γρήγορα μέχρι τη θερμοκρασία του σώματος, επιταχύνοντας το μεταβολισμό. Αυτό αυξάνει την εφίδρωση, το υπερβολικό υγρό μαζί με τις τοξίνες βγαίνει, η ελαστικότητα και η ελαστικότητα του δέρματος αυξάνεται. Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα των γεφυρών είναι η ευκολία χρήσης τους. Μπορείτε να τα φορέσετε στο σπίτι, στο γυμναστήριο και ακόμη και στην εργασία με παντελόνι ή φούστα. Μην νομίζετε ότι αυτό το είδος των ρούχων θα κάνει τα πάντα για σας. Για να έχετε ένα καλό και γρήγορο αποτέλεσμα, πρέπει ακόμα να καταφύγετε σε σωματικό άγχος και κατά της κυτταρίτιδας κεφάλαια.

trusted-source[1]

Γαντζάκια για την απώλεια βάρους ζεστούς διαμορφωτές

Τα greece για αδυνάτισμα ζεστούς διαμορφωτές εξωτερικά διαφέρουν ελάχιστα από τα συνηθισμένα ρούχα, μαύρο με κίτρινη ζώνη και το ίδιο έμβλημα στο παντελόνι, υψηλή μέση. Είναι μαλακά και εύκαμπτα, κατάλληλα για χρήση στο δρόμο, κατάλληλα για αθλητικά παπούτσια και μπλουζάκια. Οι διαστάσεις κυμαίνονται από το S έως το XXXXL. Έτσι, το μικρότερο αντιστοιχεί στη μέση 64-72 cm, τους γοφούς - 86-97 cm, το μεγαλύτερο 101-104 cm και 124-127 cm, αντίστοιχα. Η σύνθεση του υλικού από το οποίο κατασκευάζονται τα παντελόνια αποτελείται από 40% νεοπρένιο και 30% νάιλον και πολυεστέρα. Αυτό το υλικό ονομάζεται neotex και είναι μοναδικό και καινοτόμο. Αυξάνοντας τη θερμοκρασία του σώματος, αυτά τα ρούχα καίουν λίπη και οδηγούν σε απώλεια βάρους. Για να μην αισθάνεστε καμία δυσφορία από τη συσσώρευση υγρού κάτω από τα παντελόνια, υπάρχει ένα ειδικό επάνω στρώμα που το απορροφά. Εκτός από αυτές τις ιδιότητες, λόγω της πυκνότητας των γεφυρών, επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσμα μασάζ. Σύμφωνα με κριτικές, τα αποτελέσματα από τη χρήση του καυτού διαμορφωτή neotex αρχίζουν να γίνονται αισθητά μετά από 10 ημέρες.

Γουρουνάκι για το αδυνάτισμα του ηφαιστείου

Βράκα για αδυνάτισμα Volcano (Vulkan) στην αφή καουτσούκ εντύπωση του προϊόντος, αλλά στην πραγματικότητα το ύφασμα αποτελείται από τρία στρώματα: το εξωτερικό - νάιλον με Lycra, το ενδιάμεσο - νεοπρένιο, το κλείσιμο αυτό - termoselya. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος, έτσι ώστε τα παντελόνια να ταιριάζουν σφιχτά στο σώμα και να μην κολλάνε. Η σωματική δραστηριότητα αυξάνει την εφίδρωση και την καύση των λιπών, καθώς και τη χρήση φαρμάκων κατά της κυτταρίτιδας, έτσι ώστε να αναμένεται γρήγορη επίδραση. Για τις γυναίκες που έχουν πολλά να κάνετε γύρω από το σπίτι, το ηφαίστειο και το γόνατο χωρίς ένα γυμναστήριο για να βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα επιπλέον κιλά και αδυνατίσματος περιουσία τους για να αυξήσουν το ηθικό και θα αισθανθείτε σαν μια πραγματική γυναίκα.

Γρενάδα για αρτηριακή απώλεια βάρους (artemis)

Γάντια για αρτεμισία (artemis) μαύρης βάρους, στο υλικό από το οποίο κατασκευάζονται, το 95% ανήκει στο νεοπρένιο, 3% στο νάιλον και 2% στο βαμβάκι. Η δομή του υφάσματος είναι τριών στρωμάτων. Η εσωτερική βαμβακερή επίστρωση εμποδίζει το τρίχωμα και τον ερεθισμό του δέρματος. Στο πλάι είναι ένα φερμουάρ, ένας υψηλός ιμάντας, που καθιστά δυνατή τη σημαντική μείωση της κοιλίας. Το μέγιστο μέγεθος είναι XXL, το οποίο αντιστοιχεί σε 50-52, το μήκος τους είναι 33cm. Ο συνδυασμός των γεφυρών με γέλες κατά της κυτταρίτιδας και των αθλητικών ασκήσεων θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητά τους, θα κάνει το δέρμα εύπλαστο και απαλό.

trusted-source[2], [3]

Γαντζάκια για λυτρωτικά αδυνατίσματος

Το πλεονέκτημα της γέφυρας για την απώλεια βάρους λυτίστα είναι ότι, όπως ενημερώνουν οι κατασκευαστές, ράβουν δύο τύπους καψουλών με καλλυντικά προϊόντα, τα οποία όταν φοριούνται εκπέμπουν το περιεχόμενό τους, συμβάλλοντας στην απώλεια βάρους. Ορισμένες μικροκάψουλες δρουν αμέσως, άλλοι - σε όλη τη διάρκεια της πορείας, υπολογίζονται κατά μέσο όρο για 20 ημέρες. Επιπλέον, οι ίνες του υφάσματος κατασκευάζονται με ειδικό τρόπο, που μοιάζουν με τις μέλισσες σε σχήμα, που παρέχει το αποτέλεσμα του μασάζ. Κάτω από τους γλουτούς, το ύφασμα ράβεται στο κύριο σώμα, δημιουργώντας έτσι στήριξη για αυτό το τμήμα του σώματος. Στην περιοχή της βουβωνικής περιοχής χρησιμοποιείται ένα άλλο υλικό, μέσω του οποίου ουσίες από τις κάψουλες δεν διεισδύουν στη ζώνη αυτή. Φαίνεται ότι ο κατασκευαστής της εταιρείας το σκέφτηκε με τη μικρότερη λεπτομέρεια, προκαλεί εμπιστοσύνη.

Hotex

Τα greece για τα αδυνάτισμα (hotex) ανήκουν στην κατηγορία των θερμικών εσωρούχων που φοριούνται κάτω από το εξωτερικό ρουχισμό και για την προπόνηση στο γυμναστήριο φοριούνται κάτω από αθλητικά παντελόνια. Αυτά τα παντελόνια έχουν έναν ειδικό εμποτισμό, ενισχύοντας τη δράση τους. Όταν το φοράτε αισθάνεται ζεστό, κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής θερμαίνεται καλά. Τα σωματικά φορτία καθιστούν δυνατή την επιτάχυνση του αναμενόμενου αποτελέσματος.

trusted-source[4]

Γαντζάκια για αδυνάτισμα

Το υλικό των βαρών αδυνατίσματος γεφυρών αποτελείται από 10% νάιλον, 90% νεοπρένιο. Διορθώστε τη γραμμή των μηρών, των γλουτών, βοηθήστε να χάσετε τα περιττά κιλά. Παρουσιάζεται από το ακόλουθο τρισδιάστατο πλέγμα: S, M, L, XL, στο πλάι υπάρχει φερμουάρ. Στα σχόλια, οι γυναίκες προειδοποιούνται για το μικρό μέγεθος των παντελονιών. Για να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα, δεν χρειάζεται μόνο να φορούν στο σπίτι, αλλά και να παίζουν σπορ.

Ξύστε

Τα greece για την απώλεια βάρους gezanne είναι αντικυτταρίτιδα με την επίδραση της σάουνας. Τα παντελόνια υφασμάτων τριών στρωμάτων παρέχουν την απόσυρση υπερβολικής υγρασίας από το σώμα, εξαλείφοντας την κυτταρίτιδα, ενισχύοντας τον τόνο της επιδερμίδας. Το ενδιάμεσο στρώμα των παντελονιών είναι το βαμβάκι, χάρη στο οποίο ο ιδρώτας απορροφάται καλά, δεν υπάρχει ζημιά στο δέρμα κατά τη διάρκεια της τριβής, αλλεργίες. Το μεσαίο στρώμα είναι κατασκευασμένο από νεοπρένιο, το οποίο παρέχει ένα θερμικό αποτέλεσμα και συγχρόνως δεν παρεμβαίνει στην κυκλοφορία του αέρα. Το εξωτερικό στρώμα είναι λυράκι, που κάνει τα παντελόνια να φαίνονται υπέροχα.

Deluxe Δωμάτιο

Μια σειρά αντικυτταριτικών παντελονιών για την απώλεια βάρους Deluxe έχει σχεδιαστεί με τη βοήθεια θερμικής επίδρασης για την απομάκρυνση της περίσσειας υγρού και μαζί με το υπερβολικό βάρος. Αυτό το έργο αντιμετωπίζεται από ένα στρώμα νεοπρενίου πάχους 2 cm. Και για να φορέσει τέτοια ρούχα ήταν άνετα, το εσωτερικό στρώμα παντελόνι είναι από βαμβάκι. Αφαιρεί την υγρασία, το δέρμα ταυτόχρονα αναπνέει, λόγω του οποίου υπάρχει η πιθανότητα παρατεταμένης χρήσης παντελονιού. Χάρη σε μια ειδική περικοπή, οι μύες της κοιλιάς, οι μηροί υποστηρίζονται, εκτός αυτού, επηρεάζουν ευνοϊκά το κυκλοφορικό σύστημα. Οι αντενδείξεις μπορεί να περιλαμβάνουν ερεθισμούς του δέρματος και άλλες επιδερμικές ασθένειες.

trusted-source[4]

Γαντζάκια για αδυνάτισμα

Βράκα αδυνάτισμα Alef εξάλειψη της κυτταρίτιδας, ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος μέσω μικρομαλάξεως μειώσει εκδηλώσεις κιρσώδεις, που δημιουργεί την εντύπωση μιας σάουνας, όπου το δέρμα να αναπνέει μέσω του ενδιαμέσου στρώματος νεοπρενίου που έχει δομή setchastuyu.

trusted-source[5], [6]

Lanaform

Τα γάντια για το αλεξίπτωτο είναι κατασκευασμένα από ύφασμα τριών στρωμάτων. Από την εξωτερική πλευρά, ο πολυεστέρας 100%, ο οποίος δίνει στο προϊόν μια καλή εμφάνιση, δεν σβήνει και στεγνώνει γρήγορα. Το εσωτερικό στρώμα είναι φυσικό λατέξ, υποαλλεργικό, ελαστικό και σφιγμένο, χάρη στο οποίο κατά τη διάρκεια της κίνησης μασάει τους γοφούς, τα πόδια, την κοιλιά. Η επένδυση από 79% βαμβάκι προσκολλάται στο σώμα, ενώ το υπόλοιπο είναι πολυεστέρα. Όπως και άλλα παντελόνια για την απώλεια βάρους, το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται κατά τη διάρκεια του αθλητισμού. Μπροστά έχουν ένα βολικό φερμουάρ. Οι εσωτερικές ραφές είναι καθαρές, παρά τη στεγανότητα του σώματος, δεν υπάρχει δυσφορία. Η αποτελεσματικότητα των γεφυρών βασίζεται στην επίδραση της θέρμανσης.

Αντενδείξεις

Οι θερμοσίφες έχουν τις δικές τους αντενδείξεις. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δερματικές παθήσεις, παθολογίες των πυελικών οργάνων, όγκους, κιρσούς, εγκυμοσύνη, διαταραχές στην καρδιά. Το να φοράτε παντελόνι για στήθος συνιστάται όχι περισσότερο από 2-3 ώρες, αλλιώς μπορεί να υπάρχει εφίδρωση, ερεθισμός του δέρματος. Μην τα αγοράζετε για μικρότερο μέγεθος για καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μην υπάρχει υπερβολική συμπίεση των αγγείων και των οργάνων της λεκάνης.

trusted-source[7], [8], [9], [10], [11], [12], [13]

Συρραφή για συμπίεση για απώλεια βάρους

Όλα τα παντελόνια που περιγράφονται παραπάνω, εκτός από την επίδραση της σάουνας και του μασάζ, έχουν ένα τρίτο είδος επίδρασης στο σώμα, αποτελεσματικό για την απώλεια υπερβολικού βάρους - τράβηγμα ή συμπίεση. Η υποστηρικτική τους ιδιότητα μειώνει το φυσικό άγχος στις αρθρώσεις και τους συνδέσμους, φοριέται μετά από τραύματα και χειρουργικές επεμβάσεις, με κιρσούς. Τα παντελόνια που διαπερνούν το στήθος όχι μόνο συμπιέζουν το σώμα, είναι κατασκευασμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε το τράβηγμα στο κάτω μέρος να είναι πάνω από πάνω, έτσι ώστε να μην προκαλούν κιρσούς. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας ειδικής αλληλοσύνδεσης των ινών.

Μπριές ανδρών για απώλεια βάρους

Οι παραγωγοί προσέφυγαν όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά και στο ισχυρό μισό της ανθρωπότητας. Υπάρχουν ανδρικά παντελόνια νεοπρενίου για απώλεια βάρους. Παρέχουν την ευκαιρία να χάσουν βάρος, να δώσουν στο σώμα καθαρά περιγράμματα, να αποτρέψουν τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του αθλητισμού, να αντιμετωπίσουν τις συνέπειές τους και είναι πολύ άνετα να φορέσουν. Εκτός από τα ρούχα για σπορ, υπάρχουν παντελόνια και για καθημερινή χρήση.

Κριτικές αγοραστών και γιατρών

Μετά την ανάλυση των σχολίων των αγοραστών και των γιατρών, μπορούμε να καταλήξουμε στο ακόλουθο συμπέρασμα. Όλοι οι καταναλωτές οι οποίοι προσπάθησαν γέφυρες ή άλλα είδη παντελόνι αδυνατίσματος, χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα: εκείνους που πίστευαν ότι είναι απαραίτητο να κάνει τη σωματική προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου και έλαβε την αναμενόμενη, και εκείνοι που εναποθέσει τις ελπίδες του, μόνο για ρούχα και ήταν απογοητευμένος. Ο αριθμός του πρώτου είναι πολύ μεγαλύτερος. Ακόμα, ο ρόλος του ανθρώπου σε πολλές διαδικασίες δεν έχει ακόμη μειωθεί στο μηδέν, και η σωματική εργασία απαιτεί όχι μόνο κάποια προσπάθεια, αλλά και ικανοποίηση.

Για τα σχόλια των γιατρών, ο περιορισμός είναι χαρακτηριστικός, που συνδέεται με την αβεβαιότητα στην ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για τέτοια ενδύματα, επειδή το νεοπρένιο είναι τεχνητό λάστιχο, στο οποίο μπορούν να εμφανιστούν αλλεργίες. Χωρίς πιστοποιητικό ποιότητας για τον ίδιο και τα υλικά με τα οποία υποβάλλεται σε επεξεργασία, δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα για την ασφάλειά του. Οι γιατροί επίσης προειδοποιούν για την παρατεταμένη χρήση αυτών των εσώρουχων, tk. Το "αποτέλεσμα της σάουνας", το οποίο αποτελεί το βασικό ατού του προϊόντος νεοπρενίου, δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ καιρό λόγω βλάβης στην υγεία. Η σάουνα επισκέπτεται οι οπαδοί της μία φορά την εβδομάδα σε μικρά χρονικά διαστήματα. Το σταθερό αποτέλεσμα συμπίεσης είναι επίσης απαράδεκτο. διασπά τη λεμφική ροή, συμπιέζει όχι μόνο το δέρμα και το λίπος, αλλά και τα εσωτερικά όργανα. Οι γιατροί συστήνουν έντονα πριν αγοράσουν γέφυρες, σορτς, γκέτες, ζώνες και άλλα πράγματα από νεοπρένιο, συμβουλευτείτε έναν γιατρό, ειδικά εκείνους με διάφορες παθολογίες

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.