^

Γενικές Πληροφορίες Fitness

Αποτελεσματικές ασκήσεις με την κήλη του οισοφάγου: επιλογή, τεχνική, προφυλάξεις

Η έρπης του οισοφάγου είναι η προεξοχή ορισμένων οργάνων του πεπτικού συστήματος, που βρίσκονται κάτω από το διάφραγμα στο περιτόναιο, στη θωρακική κοιλότητα. Πρόκειται κυρίως για το κάτω μέρος του οισοφάγου, διάφορα μέρη του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου.

Αντιλόχια κατά της κυτταρίτιδας για αδυνάτισμα: ζεστούς διαμορφωτές, ηφαίστειο, αρτέμι

Το υπερβολικό βάρος έχει γίνει μια πραγματική μάστιγα στον σύγχρονο κόσμο, επηρεάζει πάνω από ενάμισι δισεκατομμύριο κατοίκους του πλανήτη.

Γυμναστική στο ισόγειο

Η ιδιαιτερότητα της γυμναστικής είναι η εκτέλεση ασκήσεων στο πάτωμα. Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο συγκρότημα που κρατιέται ξαπλωμένο ή καθισμένο, στο πλάι ή σε όλες τις τέσσερις με ελάχιστο αρθρικό φορτίο, που περιλαμβάνει τους απαραίτητους μυς.

Hoop Hoop για το αδυνάτισμα: πώς να επιλέξετε και να αντιμετωπίσετε σωστά

Ποιος από εμάς δεν προσπάθησε να γυρίσει το πλαστικό στεφάνι ενός σπιτιού μπροστά από έναν καθρέφτη όταν ήταν παιδί, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως διάσημο γυμναστή ή δεν έπαιξε μαζί του κατά τη διάρκεια των μαθημάτων φυσικής αγωγής στο σχολείο; Αυτό το δημοφιλές αθλητικό εξοπλισμό μπορεί να βρεθεί σε πολλά σπίτια και τώρα.

Ασκήσεις για πρωινές ασκήσεις για παιδιά

Δεδομένης της εξάπλωσης του υπερβολικού βάρους στα σύγχρονα παιδιά σε ένα περιβάλλον υποσιτισμού και έλλειψης κινητικής δραστηριότητας, το ζήτημα των πρωινών ασκήσεων είναι πολύ σημαντικό.

Επαγγελματικές ασθένειες αθλητών

Η ζωή ενός αθλητή είναι μια συχνή εξασθενητική άσκηση, σωματική δραστηριότητα, πρώιμη επιδείνωση του σώματος, τυχαία τραυματισμοί και, κατά συνέπεια, εμφάνιση επαγγελματικών ασθενειών.

Τα οφέλη και η βλάβη του αθλητισμού στον καρκίνο

Στη διαδικασία πρόληψης ή θεραπείας του καρκίνου, η σωματική δραστηριότητα είναι εξαιρετική βοήθεια, καθώς μπορεί να ενισχύσει την ανοσία με την τόνωση της σύνθεσης των ανοσοκυττάρων.

Πώς να αυξήσετε την αντοχή σας;

Πώς να κάνετε έτσι ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της υγείας, και κατά συνέπεια, και να ζήσει; Θα το συζητήσουμε λεπτομερέστερα παρακάτω.

Άσκηση με μπάλα για απώλεια βάρους

Τα μαθήματα με την μπάλα (fitball) πρακτικά δεν διαφέρουν από τη συνήθη εκπαίδευση, απλά υπάρχει ένα είδος προσομοιωτή φορτίου με τη μορφή μίας μπάλας.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.