^

Ποιο είναι το οροπέδιο στο σεξ;

, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 20.11.2021
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Η πλατόφαση είναι η δεύτερη φάση της πλήρους σεξουαλικής επαφής, δηλαδή η ίδια η διείσδυση του αρσενικού πέους στον κόλπο της γυναίκας. Platophase - είναι η συνέχεια ενός παιχνιδιού αγάπης ή χάιδεας - όπως το ζευγάρι θα έχει. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της πλατόφασης ή της γεμάτης σεξουαλικής επαφής;

Ποιο θα πρέπει να είναι το οροπέδιο;

Ποιο θα πρέπει να είναι το οροπέδιο;

Η εισαγωγή του πέους στον κόλπο πρέπει να είναι απαλή, στοργική και, κυρίως, ανώδυνη. Εάν ένας άνθρωπος επιτρέπει αγένεια, βιασύνη, δεν είναι σίγουρη για τον εαυτό του, και μια γυναίκα δεν είναι ακόμα έτοιμη για συνουσία, η σεξουαλική πράξη δεν θα φέρει αμοιβαία ευχαρίστηση. Πριν από τη διείσδυση του σεξουαλικού οργάνου του ανθρώπου στον κόλπο της γυναίκας, πρέπει να υπάρχει μια φάση ερωτικού παιχνιδιού που προετοιμάζεται για τη σεξουαλική επαφή και των δύο, ενεργοποιεί το πάθος τους. Η φάση της πρελούδας διαρκεί κατά μέσο όρο 15 λεπτά.

Όταν και οι δύο - άνδρες και γυναίκες - είναι έτοιμοι για συνουσία (διείσδυση του φαλλού μέσα στον κόλπο), ανδρική σεξουαλική όργανο να διεισδύσουν εύκολα, και η γυναίκα αντιλαμβάνεται χωρίς την παραμικρή προσπάθεια, γιατί αρκετά κόλπο λίπανση της. Είναι το λιπαντικό που δείχνει ότι η γυναίκα είναι έτοιμη να απολαύσει περαιτέρω.

Τι πρέπει να είναι οι τριβές;

Οι τριβές είναι οι κινήσεις ενός ανθρώπου κατά τη διείσδυση του φαλλού στο κόλπο της γυναίκας. Συνήθως οι πρώτες τριβές είναι βαθύτερες και πιο αργές. Στη συνέχεια η συχνότητα των τριβών επιταχύνεται και μπορεί να φτάσει τα 100 κτύπους ανά λεπτό. Η ένταση των τριβών μπορεί στη συνέχεια να επιταχυνθεί, στη συνέχεια να επιβραδυνθεί με ρυθμό που είναι ευχάριστο και για τους δύο. Καθώς ένας φυσιολογικός αναταραχή αυξάνεται ταχύτερα, και μια γυναίκα - πιο αργά, μπορεί να ελέγξει το ρυθμό, καθυστερώντας τον οργασμό του και φέρνοντας τον οργασμό του συνεργάτη πιο κοντά.

Μια γυναίκα κατά τη διάρκεια των κινήσεων ενός άνδρα μπορεί να τον βοηθήσει με το σώμα, ρυθμίζοντας τη σεξουαλική συμπεριφορά του συντρόφου και τον ρυθμό των κινήσεών του. Κατά τη διάρκεια των τριβών, η διέγερση και των δύο εταίρων είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, και αυτό ονομάζεται φάση πλατώ. Η διέγερση μπορεί να διεγερθεί, ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή είναι πιο ενθουσιασμένος από μια μικρή περιοχή κάτω από το στεφανιαίο αυλάκι του κεφαλιού του φαλλού, και η γυναίκα έχει μια κλειτορίδα ή μια είσοδο στον κόλπο. Εάν οι τριβές είναι αργές και δεν είναι πολύ συχνές, αυτές οι περιοχές είναι πιο ευερέθιστες.

Κατά τις πρώτες τριβές, και οι δύο εταίροι μπορούν να απολαύσουν χαλαρά, είναι εύκολο να ελέγχονται με συγκεκριμένες δεξιότητες και γνώσεις. Μπορείτε να σταματήσετε περιστασιακά τις τριβές και στη συνέχεια να τις επαναλάβετε, αυξάνοντας τη διάρκεια της πράξης. Όταν οι δύο εταίροι είναι έντονα ενθουσιασμένοι, ο έλεγχος της συχνότητας και της έντασης των τριβών καθίσταται δυσκολότερος, καθίστανται πιο έντονοι και ισχυροί, με τη μορφή σπασίκλων. Είναι όλο και λιγότερο δυνατό να ελέγχεται αυτή η διαδικασία και τελικά έρχεται η οργασμική φάση - η φάση του οργασμού.

Εάν ένας άνθρωπος είναι αρκετά πεπειραμένος, μπορεί να χαϊδεύει έναν οργασμό με μια γυναίκα ήδη κατά τη διάρκεια του πρελούδιου και του επόμενου σταδίου - της πλατόφασης. Ως εκ τούτου, αυτός ή ένας σύντροφος πριν από την έναρξη του οργασμού μπορεί να εμπλακεί σε διέγερση της κλειτορίδας - αυτό θα αυξήσει τον ενθουσιασμό μιας γυναίκας και θα την φέρει πιο κοντά στον οργασμό.

Τι αλλαγές συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της πλατόφασης;

Εάν μια γυναίκα είναι αρκετά ενθουσιασμένη, κατά τη διάρκεια της συνουσίας έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.

  • Οι θηλές αυξάνονται, είναι τεταμένες
  • Το κοιλιακό δέρμα γίνεται ροζ ή ακόμα και κόκκινο
  • Το δέρμα του στήθους και ακόμη και το ινιακό αίμα μπορεί να γίνει κόκκινο
  • Η κλειτορίδα ελαττώνεται ελαφρώς, αλλά η ένταση δεν μειώνεται
  • Μεγάλα χείλη μπορεί να αυξηθούν ελαφρώς, καθώς η εκροή αίματος στις φλέβες μειώνεται
  • Τα μικρά χείλη γίνονται πολύ μεγαλύτερα - 2-3 φορές
  • Τα λίπη μπορούν να διατεθούν περισσότερο λόγω της ενεργού εργασίας των αδένων bartholin
  • Οι μύες του εξωτερικού μέρους του κόλπου συρρικνώνονται, τα σπυράκια στην περιοχή της μήτρας γίνονται πιο πυκνά και το αρσενικό μέλος καλύπτεται πιο έντονα - αυτό ονομάζεται γυναικεία οργασμική μανσέτα
  • Ο κόλπος είναι ισχυρά τεντωμένος σε πλάτος. Διεύρυνση, έτσι ώστε το πέος μπορεί να κινηθεί μέσα του χωρίς δυσκολία

Ο άνθρωπος στο στάδιο της πλατώφασης επίσης αλλάζει, αλλά μικρός. Οι θηλές του επίσης στραγγίζουν, και το πέος, κατά κανόνα, παραμένει σε συνεχή ένταση, η στύση δεν διστάζει πια. Η κεφαλή του πέους γίνεται κόκκινη από την παλίρροια του αίματος, οι όρχεις αυξάνονται και τραβιούνται προς τα πάνω. Από την ουρήθρα, μπορούν να εκκριθούν σταγονίδια ενός διαφανούς υγρού, τα οποία ονομάζονται αποβολές των αδένων Cooper.

Η πλατώφαυση, όπως και η φάση της διέγερσης, δεν είναι απαραίτητη για την καθυστέρηση, διαφορετικά η σεξουαλική πράξη δεν θα φέρει ευχαρίστηση - οι σύντροφοι εξαντλούνται. Η φάση της συνένωσης πρέπει να διαρκεί 2-5 λεπτά. Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας που είναι γνωστός στους έμπειρους εραστές: το παιχνίδι αγάπης διαρκεί περίπου 4 φορές περισσότερο από την πλατώφαση (η πράξη της ίδιας της συμμαχίας). Αυτή τη φορά το ζευγάρι μπορεί να ρυθμίσει όπως ευχαριστεί, αν και και οι δύο ήταν καλοί. Οι γιατροί λένε ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε εάν η φάση της κλινικής διαρκεί μόνο 1 λεπτό, εάν και οι δύο φτάσουν στον οργασμό.

Το αποτέλεσμα της σωστά διεξαχθείσας φάσης οροφής, δηλαδή της φάσης της συνθέσεως, θα είναι οργασμός. Στις γυναίκες και τους άνδρες, μπορεί να διαρκέσει από 10 έως 15 δευτερόλεπτα, για ιδιαίτερα παθιασμένη τη διάρκεια του οργασμού μπορεί να φτάσει τα 30 δευτερόλεπτα. Η φωτεινότητα των αισθήσεων και των δύο συνεργατών είναι μια ανταμοιβή για τη γενναιοδωρία των χαϊκών και των συναισθημάτων.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.