^

Εσώτερη υγεία

Σεξουαλική ωρίμανση των αγοριών

Στην ηλικιακή ομάδα από 11 έως 13 ετών, ο νεαρός άρρενας εκπρόσωπος ξεκινά τους μηχανισμούς παραγωγής μιας συγκεκριμένης ορμόνης γοναδολιβερίνης στον υποθάλαμο του εγκεφάλου.

Βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος

Οι αρνητικές επιπτώσεις στο σπέρμα έχουν οικολογία, καθώς και την παρουσία φλεγμονωδών διεργασιών του ουρογεννητικού συστήματος των ανδρών.

Σεξουαλική ωρίμανση κοριτσιών

Η έναρξη της εφηβείας πραγματοποιείται μέσω σημάτων που αποστέλλονται από τον εγκέφαλο στους σεξουαλικούς αδένες των κοριτσιών - στις ωοθήκες.

Πώς να αυξήσετε την ισχύ;

Με μια ελαφρά μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας μπορεί να βοηθήσει αφέψημα και εγχύσεις των φαρμακευτικών βοτάνων. Για παράδειγμα, ένα αφέψημα από τους σπόρους του λιβάδι τριφύλλι.

Βότανα που αυξάνουν την ισχύ

Βότανα που αυξάνουν τη δραστικότητα είναι φυσικά, φυτικά φάρμακα που βοηθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της ανδρικής σεξουαλικότητας και της δυνατότητας συνουσίας. Ας δούμε τι είδους βότανα είναι, πώς να τα παρασκευάσουμε σωστά και πόσο αποτελεσματική είναι η θεραπεία των προβλημάτων δυναμικής με τη βοήθεια των βοτάνων.

Πώς να αυξήσει το επίπεδο της τεστοστερόνης;

Πριν μάθετε πώς να αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης ...

Γυναίκα υγεία και στενή μυϊκή εκπαίδευση

Μαζί με την άνεση και την άνεση, όπως τα σταθερά ταξίδια με το αυτοκίνητο, ένα μηχανογραφικό χώρο εργασίας, η τεχνική πρόοδος έχει φέρει - καθιστική ζωή, υποσιτισμό και κατώτερο ύπνο.

Τι είναι ένα γυναικείο προφυλακτικό και πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Το γυναικείο προφυλακτικό είναι ένα από τα νεότερα αντισυλληπτικά, αν και δεν είναι μια πολύ φθηνή επιλογή. Ονομάζεται Θέμις ή προφυλακτικό. Αν ένας άνθρωπος δεν θέλει καν να μιλήσει για τα μέσα προστασίας και η ίδια η σκέψη ενός ανδρικού προφυλακτικού τον κάνει υστερικό, μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αγοράσετε ένα γυναικείο προφυλακτικό.

Hymen: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι άντρες;

Πολλοί άνδρες γνωρίζουν για τον υμένα μόνο τι είναι. Αλλά αυτό το μικρό σώμα του γυναικείου σώματος είναι γεμάτο μυστήρια και μυστικά που μπορούν να αποκαλυφθούν. Αν διαβάσετε προσεκτικά μόνο τα ανατομικά χαρακτηριστικά του υμμένου.

Πώς να αποφύγετε τον πόνο κατά τη διάρκεια της απολέπισης;

Οι αποφλοιωτές φοβούνται κορίτσια και πολλούς νέους, επειδή πιστεύεται ευρέως ότι συνοδεύεται από πόνο. Στην πραγματικότητα, ο πόνος στην απολέπιση δεν είναι καθόλου και όχι πάντα - εξαρτάται από τα ανατομικά χαρακτηριστικά του κοριτσιού και τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε η σεξουαλική πράξη. Πώς να αποφύγετε τον πόνο κατά τη διάρκεια της απολέπισης; Αυτό μπορεί να γίνει αν ξέρετε πώς να διεξάγετε σωστά την πρώτη επαφή.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.