^
A
A
A

7 βήματα για τέλεια σειρά

 
, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

11 October 2012, 10:44

Έχουμε διδαχθεί να παραγγείλουμε από την ίδια την παιδική ηλικία, ωστόσο, δεν είναι πάντα δυνατό να διατηρήσουμε τα πάντα σε μια ιδανική κατάσταση και έρχονται φορές που πρέπει να λύσουμε ολόκληρα μπλοκαρίσματα, ξοδεύοντας ένα τεράστιο χρονικό διάστημα σε αυτό. Εάν δεν υπάρχει πουθενά για να καθυστερήσει η εκκαθάριση της διαταραχής, τότε πάρτε τον εαυτό σας στο χέρι και με τη βοήθειά μας καθοδηγεί το στρατό σε όλα τα γραφεία και τα γραφεία.

Αρχίζουμε με ένα πορτοφόλι και τσάντες

Αν κοιτάξετε τη γυναικεία τσάντα, μπορείτε να βρείτε εκεί ένα εκατομμύριο χρήσιμα και δύο εκατομμύρια άχρηστα πράγματα, τα οποία πάντως πάντα φέρνουν μαζί τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια γυναικεία τσάντα μικροσκοπικών γυναικών μερικές φορές ζυγίζει σαν μια τσάντα πατάτας. Αρχικά, ανοίξτε το πορτοφόλι και ταξινομήστε τις περιττές επαγγελματικές κάρτες, τις αποδείξεις και τελικά να απαλλαγείτε από τις λίστες αγορών του περασμένου έτους. Όλη αυτή η ματαιοδοξία χαρτιού πολλαπλασιάζεται με γεωμετρική πρόοδο, παίρνοντας μόνο χώρο. Συνιστάται να κάνετε αυτή τη διαδικασία τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

"Καθαρισμός" της επιφάνειας εργασίας

τάξη στο σπίτι

Αν κοιτάξετε την επιφάνεια εργασίας σας, θα διαπιστώσετε ότι συλλέγει σκόνη από διάφορα έγγραφα άγνωστης προέλευσης που περιμένουν μέχρι να προσληφθούν. Επιλέξτε το απαραίτητο χαρτί και τοποθετήστε το στο συρτάρι του γραφείου. Μην καταλαμβάνετε το χώρο εργασίας σας και απαλλαγείτε από τη συνήθεια τοποθέτησης στους συλλέκτες σκόνης που βρίσκονται σε αδράνεια για έξι μήνες.

Αναθεώρηση των ντουλαπιών κουζίνας

Για περισσότερη ευκολία, επισημάνετε αυτά τα βάζα και τους δίσκους που χρησιμοποιείτε συνεχώς. Τα τηγάνια, τα γλάστρες και οι σέσουλες που χρησιμοποιούνται πολύ σπάνια είναι καλύτερα να τεθούν μακριά έτσι ώστε να μην παρεμβαίνουν.

Γκαρνταρόμπα

Εάν ανοίξετε ένα ντουλάπι εν αναμονή ότι τώρα κάποια μπλούζα θα πέσει στα πόδια σας, έπειτα ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσετε μια για πάντα. Πρώτα απ 'όλα, ταξινομήστε τα πράγματα από τις εποχές. Οι καλοκαιρινές φούστες δεν έχουν τίποτα να κάνουν δίπλα σε ζεστά πουλόβερ και πουλόβερ. Στη συνέχεια, επανεξετάστε τα πράγματα που φοράτε λιγότερο και τα βάζετε πίσω στο ντουλάπι. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε και να οργανώσετε τα πράγματα με τα χρώματα.

Για κάθε πράγμα είναι ξεχωριστό μέρος

Αν έχετε συνήθεια να βιάζεστε ό, τι δεν καταφέρατε να τοποθετήσετε σε ένα κουτί, τότε αυτή η συνήθεια θα πρέπει να εξαλειφθεί. Όλα πρέπει να τεθούν στη θέση του, και όταν όλα είναι τάξη, τότε δεν θέλετε να ρίξετε τα πάντα σε ένα μεγάλο σωρό.

Παραγγείλετε στην τσάντα καλλυντικών

τάξη στο σπίτι

Μια παρόμοια κατάσταση με την τσάντα. Εάν ξεβιδώσετε ολόκληρο το περιεχόμενο της καλλυντικής τσάντας μιας γυναίκας, μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε θέλετε. Έτσι, το πρώτο βήμα - το κάνουμε. Όταν ένα σωρό καλλυντικών βρίσκεται στο τραπέζι, επιλέξτε τι χρησιμοποιείτε πιο συχνά και μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις ημερομηνίες λήξης των καλλυντικών που θα μπορούσαν να παραμείνουν αδρανείς. Εάν διαπιστώσετε καθυστέρηση, απορρίψτε αμέσως, επειδή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της βλάβης στην υγεία.

Αποθήκευση μικρών αντικειμένων

τάξη στο σπίτι

Τα κλειδιά, οι ομπρέλες, τα γυαλιά και άλλα μικρά αντικείμενα, καθώς και τα αξεσουάρ, θα πρέπει να έχουν τη θέση τους, έτσι ώστε το πρωί να μην βιαστούν σε νευρική βιασύνη σε αναζήτηση κλειδιών που βρίσκονται κάπου.

Ελπίζουμε ότι οι συμβουλές μας θα σας βοηθήσουν στο δύσκολο αγώνα με τη διαταραχή!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.