^

Υγεία

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Θεραπεία ασθενειών

Καθαρισμός νεφρών

Τα νεφρά είναι ένα όργανο χωρίς το οποίο το σώμα δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί. Έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνουν τα απόβλητα: υπερβολικό νερό, άλατα, τοξίνες και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Το όργανο είναι ένα είδος φίλτρου πάνω στο οποίο κατακάθεται άμμος (λεπτή σκόνη).

Θεραπεία κράμπες στα πόδια σε ενήλικες και παιδιά

Η θεραπεία για τις κράμπες στα πόδια μπορεί να ποικίλλει. Οι μεμονωμένες περιπτώσεις συνήθως δεν απαιτούν θεραπεία και οι τακτικοί σπασμοί, ιδιαίτερα οι νυχτερινοί, μπορεί να είναι σύμπτωμα παθολογικής διαδικασίας.

Τρέχουσες και αναδυόμενες θεραπείες για ασθενείς με COVID-19

Η εξάπλωση της πανδημίας της μόλυνσης COVID-19 έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις δραστηριότητες του παγκόσμιου συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Πολλοί ειδικοί αναγκάστηκαν να διακόψουν κάποια τρέχουσα έρευνα υπέρ της ανάπτυξης και δοκιμής νέων φαρμάκων για τη θεραπεία ασθενών με κορονοϊό.

Θεραπεία του σταφυλόκοκκου χωρίς αντιβιοτικά

Πρέπει να επισημάνουμε αμέσως ότι δεν πρόκειται για όλα τα γνωστά αντιβιοτικά, αλλά για τα φαρμακευτικά προϊόντα. Είναι αδύνατο να αντιμετωπιστεί μια βακτηριακή λοίμωξη χωρίς αντιμικροβιακούς παράγοντες.

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση οξείας κυστίτιδας;

Μία από τις αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας της οξείας κυστίτιδας είναι η αιτιοτροπική θεραπεία. Πρόκειται για μια αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή θεραπεία με ειδικά φάρμακα που εξαλείφουν την αιτία της φλεγμονής - βακτήρια. Σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους, το ετιτροτρόπι προωθεί την ταχεία ανάκαμψη.

Τι πρέπει να κάνετε και πώς να χειρίζεστε τις πολυφωτογραφικές ωοθήκες;

Το σύνδρομο αντιμετωπίζεται από έναν γυναικολόγο-ενδοκρινολόγο και έναν αριθμό συναφών ειδικών. Ο στόχος του γιατρού είναι να εξαλείψει την ορμονική ανισορροπία και να αποτρέψει τη διαταραχή του στο μέλλον, καθώς και να αποκαταστήσει τις αναπαραγωγικές ικανότητες του ασθενούς.

Θεραπεία της υπερκινητικότητας

Για να επιτευχθεί ένα θετικό και βιώσιμο αποτέλεσμα, συνιστάται η διεξαγωγή πολύπλοκης θεραπείας. Συχνά αντιπροσωπεύεται από διάφορα φάρμακα, καθώς και από φυσιοθεραπευτικές διαδικασίες.

Αιχμές στους πνεύμονες: τι να κάνετε, πώς να θεραπεύετε;

Η θεραπεία με οξυγόνο χρησιμοποιείται για την ανακούφιση της αναπνοής και άλλων σημείων αναπνευστικής ανεπάρκειας. Σε πολλαπλούς shvarts εμφανίζονται οι διαδικασίες της πλασμαφαίρεσης και της hemosorption.

Θεραπεία της ισχαιμικής νευροπάθειας

Η ισχαιμική νευροπάθεια είναι ένα ιδιαίτερο είδος παθολογίας του νευρικού συστήματος, όταν όλα αποφασίζουν το χρόνο. Η παραβίαση της κυκλοφορίας του αίματος χτυπά πολύ γρήγορα τα νευρικά κύτταρα, τα οποία ουσιαστικά δεν αποκαθίστανται.

Αποτελεσματική θεραπεία της ερυσίπελας

Ερυσίπελας, ή ερυσίπελας - ένα anthroponotic λοίμωξη που προκαλείται από αιμολυτικό στρεπτόκοκκο ομάδας Α Αυτή η ασθένεια μπορεί να θεραπευτεί αρκετά σκληρά, γίνεται συχνά χρόνια - ειδικά σε περιπτώσεις όπου ο ασθενής δεν πάει στο γιατρό αμέσως μετά τα πρώτα συμπτώματα.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.