^

Υγεία

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Διαγνωστικά μαγνητικής τομογραφίας

MRI της κροταφογναθικής άρθρωσης

Η μαγνητική τομογραφία της κροταφογναθικής άρθρωσης είναι μια πολλά υποσχόμενη μέθοδος για τη διάγνωση διαταραχών της κινητικής λειτουργίας των κρανιακών οστών. Σας επιτρέπει να αξιολογείτε γρήγορα, χωρίς να παραβιάζετε την ακεραιότητα των μαλακών ιστών, τα ανατομικά χαρακτηριστικά και την πιθανή βλάβη στα οστά της άρθρωσης, τη νεύρωση, την κατάσταση των μυών του προσώπου, παρέχοντας στον γιατρό σημαντικές πληροφορίες για την ακριβή διάγνωση.

Μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου με αντίθεση

Η μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου χρησιμοποιώντας παράγοντα αντίθεσης έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Αλλά πολλοί ασθενείς είναι επιφυλακτικοί για την ενδοφλέβια / στοματική αντίθεση λόγω του κινδύνου επιπλοκών.

MRI sacrum και coccyx: πώς είναι η διαδικασία;

Η μαγνητική τομογραφία δεν χρησιμοποιεί ακτίνες φωτός, βασίζεται στις ιδιότητες των ατόμων υδρογόνου να αντιδρούν σε ένα μαγνητικό πεδίο και μετά την παύση του αποτελέσματος του πεδίου, όλα επιστρέφουν στο φυσιολογικό.

MRI των αγγείων του εγκεφάλου, της κεφαλής και του λαιμού με και χωρίς αντίθεση

Η απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού των εγκεφαλικών αγγείων είναι η μελέτη αγγειακών δομών που χρησιμοποιούν πυρηνικό μαγνητικό συντονισμό. Σας επιτρέπει να αξιολογήσετε την κυκλοφορία του αίματος του εγκεφάλου και να εντοπίσετε την παθολογία του, τη ζημία.

MRI της αυχενικής σπονδυλικής στήλης με ή χωρίς αντίθεση: ενδείξεις, τεχνική

Οι τρέχουσες διαγνωστικές δοκιμασίες που βασίζονται στην εγγραφή της ηλεκτρομαγνητικής απόκρισης των πυρήνων των ατόμων που απαρτίζουν τη δομή των εσωτερικών οργάνων του ανθρώπινου σώματος (απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού), είναι σε πολλές περιπτώσεις οι πιο κατατοπιστική μη-επεμβατική υλοποιήσεις απεικόνιση αόρατη όταν παρατηρείται από το εξωτερικό παθολογίες

MRI της θωρακικής σπονδυλικής στήλης

Από την άποψη της τεκμηριωμένης ιατρικής, τα ευρήματα αυτής της υψηλής τεχνολογίας κλινικής μελέτης έχουν ένα από τα υψηλότερα επίπεδα αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων.

MRI της μικρής λεκάνης με και χωρίς αντίθεση: προετοιμασία, τι δείχνει

Μία από τις πληροφοριακές μεθόδους που πάντα θα βοηθήσουν στην καθιέρωση ακριβούς διάγνωσης είναι ο πυελικός πυθμένας, που χρησιμοποιείται ευρέως για διαγνωστικούς σκοπούς σε μια ποικιλία ασθενειών.

MRI του ποδιού

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο στη διάγνωση της μαγνητικής τομογραφίας του ποδιού καθιστά δυνατή την ορθοπεδική και τραυματολογία με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια για τον εντοπισμό τυχόν ασθενειών και για την ανίχνευση τραυματικές κακώσεις, εκφυλιστικές αλλαγές ή συγγενείς ανωμαλίες των οστών, των αρθρώσεων και των μαλακών ιστών των τμημάτων ποδιών.

MRI της άρθρωσης του καρπού

Η άρθρωση του καρπού έχει πολλά χαρακτηριστικά: παρά το μικρό του μέγεθος, αυτή η άρθρωση υπόκειται σε σταθερά και σημαντικά φορτία.

MRI των αρθρώσεων των χεριών

Η μαγνητική τομογραφία των άκρων σας επιτρέπει να διαγνώσετε προσεκτικά την κατάσταση των οστών και των μαλακών ιστών, των αρθρώσεων. Η μαγνητική τομογραφία παρέχει μια τρισδιάστατη εικόνα.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.