^

Υγεία

Εγκυμοσύνη, τοκετός και το κουτάβι

Αιχμές μετά από καισαρική τομή: σημάδια και πρόληψη

Η εγκυμοσύνη και η γέννηση ενός παιδιού είναι η πιο όμορφη και χαρούμενη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Αλλά δεν είναι όλο το σύννεφο. Κάποιος μπορεί να έχει προβλήματα με το έμβολο του εμβρύου ...

Άφθονη περίοδος με θρόμβους μετά την παράδοση

Η αποκατάσταση του μηνιαίου κύκλου μετά τον τοκετό δείχνει ότι το σώμα της γυναίκας επανέρχεται στο φυσιολογικό μετά από μια μακρά περίοδο φθοράς, γέννησης και διατροφής του παιδιού. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία ανάκτησης δεν προχωρεί πάντα ομαλά και προβλέψιμα.

Lactostasis

Για να κατανοήσουμε τα αίτια της λακτοστάσης, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε πώς είναι τοποθετημένο το στήθος, ποιες είναι οι κύριες λειτουργίες του στη λακτογένεση.

Μη αναπτυσσόμενη εγκυμοσύνη: Αιτίες και σημεία

Η κατάσταση, ως αποτέλεσμα της οποίας σταματά η εμβρυϊκή ανάπτυξη και ο ενδομήτριος θάνατός της, ονομάζεται παγωμένη ή μη αναπτυγμένη εγκυμοσύνη.

Αυξημένη αιμοσφαιρίνη στην εγκυμοσύνη: γιατί κάτι;

Το πρόβλημα αυτό δεν είναι τόσο συχνό όσο η χαμηλή αιμοσφαιρίνη, αλλά δεν είναι λιγότερο σημαντικό και απαιτεί επίσης την προσοχή ενός γιατρού. Η ανάπτυξη των συμπτωμάτων μπορεί να είναι λανθάνουσα, οπότε πρέπει να γνωρίζετε τα πρώτα σημεία και συμπτώματα αυτής της παθολογίας.

Γαλακτοκήλη

Μαζί με την υπογαλακτικότητα, τη μαστίτιδα και τη στασιμότητα του γάλακτος, η γαλακτοκήλη είναι ένα από τα κύρια σημεία της επίπτωσης των γυναικών στην περίοδο της γαλουχίας.

Ψυχοπάθεια μετά τον τοκετό

Η μεταγεννητική ψύχωση είναι μια κατάσταση στην οποία μια γυναίκα βασανίζεται από ένα μανιακό σύνδρομο για να κάνει κάτι με τον εαυτό της ή με ένα παιδί. Προκαλείται από επιπλοκές που προκύπτουν μετά τον τοκετό.

Εγκυμοσύνη των ωοθηκών

Η παθολογία που εξετάζεται σε αυτό το άρθρο αναφέρεται σε έναν από τους τύπους έκτοπης γονιμοποίησης του ωοκυττάρου.

Ατονία της μήτρας

Η αυξημένη αδυναμία της μυϊκής δύναμης της μήτρας, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η αιτία της παρατεταμένης αιμορραγίας που συνοδεύει μια γυναίκα μετά τον τοκετό, έχει τον δικό της ιατρικό όρο - ατονία της μήτρας.

Η κατάθλιψη μετά τον τοκετό

Η πολυαναμενόμενη γέννηση ενός παιδιού επισκιάζεται από την εμφάνιση τέτοιων φαινομενικά ασυμβίβαστων με αυτήν την χαρούμενη κατάσταση, φαινόμενα όπως η κατάθλιψη μετά τον τοκετό

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.