^

Υγεία

Κλινικές μελέτες

Αυξημένα ερυθρά αιμοσφαίρια στα ούρα στις γυναίκες

Τα αυξημένα ερυθροκύτταρα στα ούρα των γυναικών είναι ένα σημαντικό διαγνωστικό σημάδι που μπορεί να υποδηλώνει διάφορες παθολογικές καταστάσεις, αυξημένο στρες σε εσωτερικά όργανα και συστήματα, μειωμένες διαδικασίες προσαρμογής και πολλά άλλα.

Ανάλυση μνήμης προστάτη

Ο εργαστηριακός έλεγχος του σωματικού υγρού που εκκρίνεται από τον αδένα του προστάτη - ανάλυση της έκκρισης του προστάτη - είναι μια μη επεμβατική (ανώδυνη και ασφαλής) διαγνωστική διαδικασία. Αυτή η ανάλυση σας επιτρέπει να αξιολογήσετε την κατάσταση του αδένα, καθώς και να προσδιορίσετε την ασθένεια σε πρώιμο στάδιο.

Δοκιμές κυστίτιδας: τι πρέπει να κάνω;

Δεν πρέπει να παίζετε με την υγεία σας, ειδικά επειδή δεν είναι τόσο δύσκολο να διαγνώσετε κυστίτιδα. Με τις υπάρχουσες καταγγελίες, ο ασθενής μπορεί να απευθυνθεί στο θεραπευτή του και θα κάνει μια προκαταρκτική διάγνωση με βάση το ιατρικό ιστορικό και τις εργαστηριακές εξετάσεις και θα αποφασίσει ποιος γιατρός θα επισκεφθεί: ασθενή, ουρολόγος, νεφρολόγος, γυναικολόγος, βενετολόγος κλπ.

Αποτελέσματα του επιχρίσματος στη χλωρίδα: λευκοκύτταρα, ερυθροκύτταρα, επιθήλιο, βλέννα

Μια γυναικολογική ή ουρολογική απόχρωση είναι μια μελέτη όχι μόνο της μικροχλωρίδας που ζει στο σώμα μας, αλλά και άλλων συστατικών του εσωτερικού περιβάλλοντος, τα οποία μπορούν επίσης να μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες για τη διάγνωση.

Βακτηριακή και μη βακτηριακή χλωρίδα σε ένα επίχρισμα

Η κοκκαλική χλωρίδα σε ένα επίχρισμα, των οποίων οι εκπρόσωποι είναι σφαιρικού σχήματος, μπορεί να εκπροσωπείται σε όλο τον πλούτο των ειδών της. Κανονικά, οι κοκκιοί μαζί με άλλους ευκαιριακούς και ουδέτερους μικροοργανισμούς στον κόλπο είναι παρόντες σε συνολικό όγκο όχι μεγαλύτερο από 5%.

Τι δείχνει ένα επίχρισμα στη χλωρίδα;

Το αποτέλεσμα μιας μικροβιολογικής ή κυτταρολογικής εξέτασης μπορεί να παραδοθεί στον ασθενή ή να αποσταλεί στον γιατρό που πρότεινε την ανάλυση (γυναικολόγος, ουρολόγος, κλπ.). Για την καταγραφή των ενδείξεων δόθηκε ειδική μορφή βακτηριολογικής ή κυτταρολογικής εξέτασης.

Ερυθροκύτταρα στα ούρα: συμπτώματα, επιδράσεις, διάγνωση

Οι καταγγελίες του πόνου συνήθως συνοδεύουν ουρολιθίαση, κυστίτιδα, κρίση ουρικού οξέος. Σε άλλες περιπτώσεις, ο πόνος μπορεί να μην είναι. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στην περίπτωση αυτή είναι οι διεργασίες όγκου στην ουροδόχο κύστη και στους νεφρούς.

Αιτίες αυξημένων ερυθρών αιμοσφαιρίων στα ούρα

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων συχνά δημιουργούν πολλές ερωτήσεις για τους ασθενείς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν τα στοιχεία του αίματος εμφανίζονται σε υγρά, όπου κανονικά δεν πρέπει να είναι - για παράδειγμα, αν τα ερυθρά αιμοσφαίρια βρίσκονται στα ούρα.

Στρεπτόκοκκος σε ένα επίχρισμα σε γυναίκες, με εγκυμοσύνη, άνδρες και παιδιά

Οι στρεπτόκοκκοι είναι gram-αρνητικοί μικροοργανισμοί, οι οποίοι είναι οι αιτιολογικοί παράγοντες πολλών πυώδους-μολυσματικών και φλεγμονωδών ασθενειών. 

Ανάλυση της επίχρισμα στη χλωρίδα: πώς να προετοιμαστεί, τι δείχνει;

Μεταξύ των πολυάριθμων εργαστηριακών μελετών, υπάρχει μια επίχρισμα στην μικροχλωρίδα - μια ανάλυση που καθορίζει την παρουσία βακτηριδίων στο χώρο της συλλογής και ταυτόχρονα τα αναγνωρίζει.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.