^

Πλαστική χειρουργική του μαστού

Η ομορφιά του θηλυκού μαστού καλλιεργείται τώρα πρακτικά, επομένως το πλαστικό είναι μία από τις πιο περιζήτητες καλλυντικές χειρουργικές επεμβάσεις σήμερα. Η πλαστική χειρουργική του μαστού είναι μια χειρουργική διόρθωση του σχήματος και του μεγέθους των μαστικών αδένων. Αυτή η διαδικασία συχνά επιλύει όχι μόνο αισθητικά προβλήματα, αλλά και ψυχολογικά, καθώς και προβλήματα προσωπικής αυτοπεποίθησης.

Ανόρθωση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση

Είναι πολύ πιθανό για μια σύγχρονη γυναίκα να κάνει ανόρθωση στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η τεχνική συνταγογραφείται από ειδικούς και η ίδια η γυναίκα μπορεί να προσδιορίσει την ανάγκη οπτικά.

Τύποι ανόρθωσης στήθους

Ανεξάρτητα από τους λόγους που οδηγούν τις γυναίκες στην ανάγκη χειρουργικής επέμβασης, οι κλινικές προσφέρουν διάφορους τύπους ανόρθωσης στήθους.

Ανασυγκρότηση των μαστικών αδένων μετά από μαστεκτομή

Η ανασυγκρότηση των μαστικών αδένων μετά από μαστεκτομή γίνεται με σκοπό την αποκατάσταση της εμφάνισης, την απώλεια όγκου, το μέγεθος και το σχήμα του μαστού.

Θεραπεία μείωσης του μαστού

Ένας από τους τύπους χειρουργικής διόρθωσης του μαστού είναι η μαστοπλαστική μείωσης, δηλαδή οι λειτουργίες για τη μείωση των μαστικών αδένων.

Χειρουργική επέμβαση για την αύξηση των μαστικών αδένων

Η δομή του σώματος κάθε ατόμου είναι ατομική και οι περιπτώσεις που υπάρχει δυσαρέσκεια με αυτό ή εκείνο το μέρος του σώματος δεν είναι ασυνήθιστες.

Μασάζ για τη διεύρυνση του μαστού

Τα στήθη είναι η υπερηφάνεια μιας γυναίκας. Αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είναι ικανοποιημένοι από το μέγεθος του στήθους τους, θα ήθελαν να την αυξήσουν, αλλά φοβούνται τα πλαστικά. Σε αυτή την περίπτωση, το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των μαστικών αδένων.

Λιποφιλίωση των μαστικών αδένων

Στα τέλη του 19ου αιώνα, διεξήχθη για πρώτη φορά μια διαδικασία, η οποία στη σύγχρονη ιατρική ονομάζεται λιπόφηση των μαστικών αδένων.

Διεύρυνση του στήθους: πώς να κάνετε τα στήθη μεγαλύτερα;

Γιατί πολλές γυναίκες σκέφτονται πώς να κάνουν τα στήθη μεγαλύτερα; Επειδή το στήθος δεν είναι μόνο ένα αδενικό όργανο, είναι σύμβολο της μητρότητας και της θηλυκότητας, της ομορφιάς και της ελκυστικότητας του θηλυκού σώματος.

Λειτουργίες με παραμορφώσεις του θηλυκού σύμπλεγμα

Οι παραμορφώσεις του θηλυκού σύμπλεγμα περιλαμβάνουν μία θηλή, υπερτροφία της θηλής, αρέονα πάρα πολύ μεγάλης διαμέτρου, παραμόρφωση της αρέολας στον σωληνοειδή μαστικό αδένα.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.