^

Γενικές πληροφορίες για ένα άτομο

Γιατί είναι το δέρμα του προσώπου λιπαρό και τι πρέπει να κάνω;

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο ανθρώπινο σώμα. Έχει πολλές και πολύ σημαντικές λειτουργίες. Μεταξύ αυτών, ένα προστατευτικό (φραγμός σε εξωτερικές επιρροές, όπως UV, χημική, μικροβιακών, φυσική), θερμορύθμιση (για να διατηρήσει σταθερή και βέλτιστη θερμοκρασία για τη ζωτική δραστηριότητα), την ανταλλαγή αερίων (2% του σώματος). 

Μόνιμη βαφή βλεφαρίδων

Εάν έχετε κουραστεί να ζωγραφίζετε κάθε μέρα, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε μια τέτοια διαδικασία όπως μόνιμη χρώση των βλεφαρίδων. Πρόκειται για μια καινοτόμο διαδικασία και καταχωρίστηκε στο μενού υπηρεσιών σαλόνι όχι πολύ καιρό πριν. Ας μιλήσουμε λίγο για τη μόνιμη χρώση των βλεφαρίδων.

Κοσμητολογία για άνδρες

Παραδοσιακά πιστεύεται ότι οι άνδρες είναι λιγότερο απαιτητικοί για την εμφάνισή τους και προτιμούν απλά και προσιτά μέσα και μεθόδους φροντίδας του δέρματος.

Δερματοκοσμετολογία της εφηβείας

Στην καθημερινή πρακτική εργασία, ο δερματολόγος και ο δερματοκοινωνιολόγος πρέπει όλο και περισσότερο να πάρουν εφήβους. Το γεγονός αυτό μπορεί να εξηγηθεί από την αυξανόμενη ζήτηση ειδικευμένων υπηρεσιών κοσμητολογίας στον πληθυσμό, την καλή ευαισθητοποίηση των εφήβων και των γονέων τους και επίσης συχνά την επιθυμία των εφήβων να αλλάξουν την εμφάνισή τους.

Τύποι δέρματος προσώπου

Για τη σκόπιμη επίδραση στο δέρμα κατά τη διάρκεια διαφόρων καλλυντικών διαδικασιών, είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί σωστά ο τύπος δέρματος και η κατάστασή του.

Ουσιαστικά κύτταρα

Τα πιο μυστηριώδη κύτταρα της επιδερμίδας είναι τα κύτταρα Merkel. Είναι υπεύθυνοι για την απτική ευαισθησία του δέρματος, έτσι αποκαλούνταν αφαιρετικά κύτταρα.

Ένζυμα του δέρματος

Το ένζυμο παίζει το ρόλο ενός έμπειρου προξενητή που οργανώνει γάμους όπου, στη φυσική πορεία των γεγονότων, δεν θα υπήρχαν πιθανότητες επιτυχίας. Κάθε ένζυμο ειδικεύεται σε μία μόνο αντίδραση.

Συστήματα προστασίας του δέρματος

Με χαρά σκάψιμο στην ζεστή άμμο στην παραλία, το μάδημα λουλούδια στο δάσος, το περπάτημα χωρίς παπούτσια στο έδαφος και χαλαρώνετε στο γρασίδι, που μετά βίας l και αντανακλούν πάνω από ό, τι ένα τεράστιο και σκληρή δουλειά οδηγεί αυτή τη στιγμή το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας.

Οξύ μάσκα δέρματος

Ο οξεικός μανδύας του δέρματος σχηματίζεται από ένα μείγμα σμήγματος και ιδρώτα, στο οποίο προστίθενται οργανικά οξέα - γαλακτικό, λεμόνι και άλλα. Αυτά τα οξέα σχηματίζονται ως αποτέλεσμα βιοχημικών διεργασιών που λαμβάνουν χώρα στην επιδερμίδα.

Το λίπος του δέρματος

Η συσκευή του σμηγματογόνου αδένα μπορεί να φανταστεί εάν εφαρμόσετε διανοητικά ένα παλτό τσιμέντου πάνω στο δέρμα και το κάνετε μια κατάθλιψη που φτάνει στο χόριο. Στη συνέχεια, τα τοιχώματα του προκύπτοντος βόθρου θα είναι επενδεδυμένα με επιδερμίδα.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.