^
A
A
A

Η οικειότητα βελτιώνει το άτομο

 
, Ιατρικός συντάκτης
Τελευταία επισκόπηση: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Όλα τα περιεχόμενα του iLive ελέγχονται ιατρικά ή ελέγχονται για να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ακρίβεια.

Έχουμε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές προμήθειας και συνδέουμε μόνο με αξιόπιστους δικτυακούς τόπους πολυμέσων, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και, όπου είναι δυνατόν, ιατρικά επισκοπικά μελέτες. Σημειώστε ότι οι αριθμοί στις παρενθέσεις ([1], [2], κλπ.) Είναι σύνδεσμοι με τις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές τις μελέτες.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο από το περιεχόμενό μας είναι ανακριβές, παρωχημένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλώ επιλέξτε το και πατήστε Ctrl + Enter.

Οι επιστήμονες απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι το σεξ είναι καλό για την υγεία. Οι ερευνητές σημειώνουν ότι τα ευνοϊκά αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα αισθητά αν κάνετε έρωτα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει μια εκπληκτική ποσότητα θεραπευτικών ιδιοτήτων του φύλου, από παρατεταμένη ζωή και τελειώνει με αναλγητικό αποτέλεσμα. Οι μελέτες δεν δείχνουν εάν η επίδραση της σεξουαλικής υγείας στην υγεία είναι συνέπεια της ίδιας της σεξουαλικής πράξης ή των συναισθημάτων που αντιμετωπίζει ένα άτομο κατά τη διάρκεια της οικειότητας.

Παρ 'όλα αυτά, το φύλο έχει την πιο ευεργετική επίδραση στη φυσική κατάσταση ενός ατόμου. Ιδιαίτερα αφορά τις γυναίκες. Γιατί κάνουμε σεξ; Αυτή η ερώτηση είναι απίθανο να αναρωτηθούν οι άνδρες και οι γυναίκες κατά τη διάρκεια των πιο γλυκών στιγμών της ζωής τους. Αλλά οι επιστήμονες, που θέλουν πάντα να φτάσουν στο τέλος της ιστορίας, ανησυχούν πολύ για αυτό το πρόβλημα. Η αναπαραγωγική λειτουργία στη φύση είναι εξαιρετικά σημαντική. Αυτό είναι το βασικό ένστικτο και ο τρόπος αναπαραγωγής, αλλά και σε κάποιο βαθμό εγγυώνται την αιώνια ζωή στη Γη. Υπάρχει μια θεωρία σύμφωνα με την οποία αυτό το ένστικτο έχει σχεδιαστεί για να σώσει την ανθρωπότητα από επικίνδυνες μεταλλάξεις. Κάθε νέος οργανισμός θα είναι πιο ανθεκτικός στις φυσικές αλλαγές και στη φυσική επιλογή. Αμερικανοί εμπειρογνώμονες αποφάσισαν να βρουν επιβεβαίωση ή διαψεύδωση αυτής της θεωρίας Στην πραγματικότητα, όλα δεν ήταν τόσο αισιόδοξα. Τώρα οι επιστήμονες προσπαθούν να δοκιμάσουν την υπόθεση που προβλήθηκε πριν από 20 χρόνια. Σύμφωνα με αυτήν, το φύλο, ή μάλλον το βασικό ένστικτο και η επιθυμία για αναπαραγωγή είναι ένα είδος μαζεύματος της ανθρωπότητας. Ως αποτέλεσμα της ανταλλαγής γονιδίων και της ανάμειξής τους, εμφανίζονται νέοι οργανισμοί που είναι λιγότερο επιρρεπείς σε επικίνδυνες μεταλλάξεις από τους προγόνους τους. Με την πάροδο του χρόνου, μόνο οι ισχυροί οργανισμοί θα παραμείνουν στη φύση που θα οδηγήσουν στην ευημερία, και στην ανθρωπότητα στην τελειότητα. Με άλλα λόγια, το σεξ κάνει το ανθρώπινο σώμα σχεδόν τέλειο. Αυτή η εκδοχή ονομάστηκε μια αιτιοκρατική εξελικτική υπόθεση, αλλά προκάλεσε πολλές κρίσεις και λογοκρισίες. Για να λάβουν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Χιούστον δημιούργησαν ψηφιακούς οργανισμούς που αναπαράγονται με τον ίδιο τρόπο που γεννιούνται οι πραγματικοί οργανισμοί. Αποδείχθηκε ότι οι νέοι οργανισμοί αντιστέκονται σε αλλαγές και μεταλλάξεις. Οι επιστήμονες έχουν ονομάσει αυτή την ικανότητα γενετική αξιοπιστία. Σταδιακά αυτή η γενετική αξιοπιστία περνά στο άτομο.

Ωστόσο, όταν οι ψηφιακοί οργανισμοί υποβλήθηκαν όχι σε μία, αλλά σε αρκετές μεταλλάξεις ταυτόχρονα, πέθαναν, έτσι να μιλήσουν, δεν μπορούσαν να αντέξουν την ισχυρή πίεση. Κατά τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων, στη ζωή συμβαίνει συχνά με αυτόν τον τρόπο. Οι αδύναμοι οργανισμοί επιβιώνουν μία ή δύο μεταλλάξεις, αλλά όχι περισσότερο. Δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις φυσικές αλλαγές και να χαθούν. Αλλά οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κατά τη διάρκεια της εξέλιξης, οι οργανισμοί μαθαίνουν να αντιστέκονται στις μεταλλάξεις και τις αλλαγές και κάθε φορά που γίνονται όλο και πιο δυνατοί και οι αδύναμοι εξαφανίζονται. Έτσι, το σεξ όχι μόνο δίνει στους ανθρώπους μεγάλη χαρά και είναι ένας τρόπος αναπαραγωγής, αλλά και βελτιώνει το άτομο, καθιστώντας τον πιο ανθεκτικό σε όλες τις αντιξοότητες.

trusted-source[1]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.