^

Υγεία

Ασθένειες του ουρογεννητικού συστήματος

Πρώτες βοήθειες για κυστίτιδα σε γυναίκες και άνδρες

Η κυστίτιδα είναι μια μάλλον επώδυνη κατάσταση που σχετίζεται με οξείες ή χρόνιες βλάβες του ουροποιητικού συστήματος. Πρώτες βοήθειες για κυστίτιδα παρέχονται σχεδόν πάντα, καθώς ο ασθενής ανησυχεί για έντονο έντονο πόνο, πόνο, η κατάσταση επιδεινώνεται απότομα.

Τι είναι οι κόκκοι Fordyce;

Οι ορατοί σμηγματογόνοι αδένες του δέρματος - με τη μορφή μικρών όζων (βλατίδες) διαφόρων εντόπισης - περιγράφηκαν για πρώτη φορά το 1861 από τον Ελβετό ανατόμο Albert Kelliker, αλλά έλαβαν το όνομα Fordyce granules με το όνομα ενός άλλου γιατρού, του Αμερικανού δερματολόγου John Ο Fordyce, ο οποίος τους ανέφερε 45 χρόνια αργότερα…

Κάψιμο, κράμπες και λευκές εκκρίσεις στους άνδρες

Εξετάστε τις πιο κοινές ασθένειες στους άνδρες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από κάψιμο, κράμπες και λευκές εκκρίσεις.

Λευκή έκκριση από την ουρήθρα στους άνδρες

Μία από τις πιθανές αιτίες της υπόλευκης εκκρίσεως από την ουρήθρα στους άνδρες είναι η ουρηθρίτιδα. 

Λευκή έκκριση στα ούρα στους άνδρες

Εάν εμφανιστεί λευκή απόρριψη στα ούρα, τότε αυτό είναι ένα από τα σημάδια μιας παθολογικής διαδικασίας. Τα λευκά εγκλείσματα μπορεί να είναι γλοιώδη ή να μοιάζουν με νιφάδες. 

Λευκή έκκριση από την ουρήθρα στους άνδρες

Η έκκριση ενός λευκού μυστικού συμβαίνει λόγω της δράσης διαφόρων παραγόντων και αιτιών. Εξετάστε τους κύριους τύπους ουρογεννητικών εκκρίσεων στους άνδρες, μεθόδους θεραπείας τους.

Θεραπεία λευκών εκκρίσεων από την ουρήθρα στους άνδρες

Πριν προχωρήσετε στην εξάλειψη της αιτίας της εμφάνισης λευκών εκκρίσεων στους άνδρες, είναι απαραίτητο να υποβληθείτε σε μια ολοκληρωμένη διάγνωση. Αφού ο γιατρός προσδιορίσει τη νοσολογία και καθορίσει τον τύπο του παθογόνου, καταρτίζεται ένα σχέδιο θεραπείας.

Αγγειομυλίπωμα του αριστερού και του δεξιού νεφρού

Μεταξύ των καλοήθων όγκων, υπάρχει ένα συγκεκριμένο νεόπλασμα όπως το αγγειομυόλιπο, το οποίο μπορεί να εντοπιστεί κατά λάθος κατά την απεικόνιση των κοιλιακών οργάνων.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.