^

Υγεία

Ασθένειες του ουρογεννητικού συστήματος

Λευκή έκκριση στους άνδρες

Δεν υποδεικνύουν όλες οι εκκρίσεις στους άνδρες παθολογία και ανάπτυξη σοβαρών ασθενειών· υπάρχει επίσης μια φυσιολογική έκκριση από το πέος, συνήθως διαφανής. 

Θεραπεία της κυστίτιδας με αίμα

Η επίσκεψη σε γιατρό είναι σημαντική, τόσο σε οξεία όσο και σε χρόνια κυστίτιδα με αίμα. Ακόμα κι αν ο ασθενής έχει μόλις ολοκληρώσει μια πορεία θεραπείας και τα συμπτώματα έχουν επανέλθει, θα πρέπει να αναζητηθεί αμέσως ιατρική βοήθεια.

Κυστίτιδα με αίμα: αιτίες, συμπτώματα, διάγνωση

Η φλεγμονή της ουροδόχου κύστης χαρακτηρίζεται από συχνή και επώδυνη επιθυμία για ούρηση. Μερικές φορές μπορείτε να παρατηρήσετε κυστίτιδα με αίμα που εμφανίζεται στο τέλος της ούρησης ή απλώς υπάρχει στο ουροποιητικό υγρό, χρωματίζοντάς το σε μια κοκκινωπή ή ροζ απόχρωση.

Πρώτες βοήθειες για κυστίτιδα σε γυναίκες και άνδρες

Η κυστίτιδα είναι μια μάλλον επώδυνη κατάσταση που σχετίζεται με οξείες ή χρόνιες βλάβες του ουροποιητικού συστήματος. Πρώτες βοήθειες για κυστίτιδα παρέχονται σχεδόν πάντα, καθώς ο ασθενής ανησυχεί για έντονο έντονο πόνο, πόνο, η κατάσταση επιδεινώνεται απότομα.

Τι είναι οι κόκκοι Fordyce;

Οι ορατοί σμηγματογόνοι αδένες του δέρματος - με τη μορφή μικρών όζων (βλατίδες) διαφόρων εντόπισης - περιγράφηκαν για πρώτη φορά το 1861 από τον Ελβετό ανατόμο Albert Kelliker, αλλά έλαβαν το όνομα Fordyce granules με το όνομα ενός άλλου γιατρού, του Αμερικανού δερματολόγου John Ο Fordyce, ο οποίος τους ανέφερε 45 χρόνια αργότερα…

Κάψιμο, κράμπες και λευκές εκκρίσεις στους άνδρες

Εξετάστε τις πιο κοινές ασθένειες στους άνδρες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από κάψιμο, κράμπες και λευκές εκκρίσεις.

Λευκή έκκριση από την ουρήθρα στους άνδρες

Μία από τις πιθανές αιτίες της υπόλευκης εκκρίσεως από την ουρήθρα στους άνδρες είναι η ουρηθρίτιδα. 

Λευκή έκκριση στα ούρα στους άνδρες

Εάν εμφανιστεί λευκή απόρριψη στα ούρα, τότε αυτό είναι ένα από τα σημάδια μιας παθολογικής διαδικασίας. Τα λευκά εγκλείσματα μπορεί να είναι γλοιώδη ή να μοιάζουν με νιφάδες. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.