^

Υγεία

Ασθένειες παιδιών (παιδιατρική)

Γιατί ένα παιδί εμφανίζει πυρετό μετά τον εμβολιασμό και πρέπει να αντιμετωπιστεί;

Η θερμοκρασία σε ένα παιδί μετά τον εμβολιασμό για πολλές μητέρες γίνεται μια δυσάρεστη έκπληξη, η οποία, μαζί με σπάνιες αναφορές επικίνδυνων επιπλοκών και θανάτου παιδιών, προκαλεί μια αρνητική στάση απέναντι στον εμβολιασμό γενικά. 

Βήχας και πυρετός σε ένα παιδί

Ο βήχας και ο πυρετός σε ένα παιδί μπορεί κάλλιστα να είναι τα πρώτα σημάδια του κοκκύτη, επειδή είναι χαρακτηριστικά της καταρροϊκής περιόδου

βακτήρια στα ούρα ενός παιδιού

Ένας από τους δείκτες της παρουσίας μόλυνσης ή παθολογικών διεργασιών στο σώμα είναι τα βακτήρια στα ούρα. Εξετάστε τις αιτίες αυτού του φαινομένου, τους τύπους, τις μεθόδους θεραπείας.

Θεραπεία της φαγούρας του δέρματος στα παιδιά

Για να εξαλείψετε τον κνησμό σε ένα παιδί, είναι σημαντικό να προσδιορίσετε πρώτα την προέλευσή του. Εάν αυτό δεν γίνει, τότε θα είναι σχεδόν αδύνατο να απαλλαγούμε από την ατυχία, καθώς το σύμπτωμα θα εμφανιστεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χρήσης ενός συγκεκριμένου φαρμάκου.

Θεραπεία της βραχνάδας σε ένα παιδί

Οι μέθοδοι θεραπείας για τις φωνητικές διαταραχές είναι ατομικές για κάθε ασθενή και εξαρτώνται από το τι προκάλεσε την παθολογική κατάσταση.

Τριγωνοκεφαλία

Μια συγγενής ανωμαλία με τη μορφή παραμόρφωσης του κρανίου, στην οποία το κεφάλι των μωρών έχει ακανόνιστο σχήμα και το κρανίο φαίνεται τριγωνικό, ορίζεται ως τριγωνοκεφαλία.

Σιρόπια για βραχνάδα σε παιδί

Με βραχνάδα σε ένα παιδί, που προκαλείται από λαρυγγίτιδα, βήχα ή άλλο κρυολόγημα, χρησιμοποιούνται δύο είδη σιροπιών

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.