^

Υγεία

Ασθένειες παιδιών (παιδιατρική)

Θεραπεία της βραχνάδας σε ένα παιδί

Οι μέθοδοι θεραπείας για τις φωνητικές διαταραχές είναι ατομικές για κάθε ασθενή και εξαρτώνται από το τι προκάλεσε την παθολογική κατάσταση.

Τριγωνοκεφαλία

Μια συγγενής ανωμαλία με τη μορφή παραμόρφωσης του κρανίου, στην οποία το κεφάλι των μωρών έχει ακανόνιστο σχήμα και το κρανίο φαίνεται τριγωνικό, ορίζεται ως τριγωνοκεφαλία.

Σιρόπια για βραχνάδα σε παιδί

Με βραχνάδα σε ένα παιδί, που προκαλείται από λαρυγγίτιδα, βήχα ή άλλο κρυολόγημα, χρησιμοποιούνται δύο είδη σιροπιών

Βραχνάδα φωνής σε ένα παιδί

Στα παιδιά, η βραχνάδα της φωνής εμφανίζεται πολύ πιο συχνά από ότι στους ενήλικες. Εξετάστε τις κύριες αιτίες αυτού του συμπτώματος, τύπους και μορφές, μεθόδους θεραπείας, πρόληψη.

Εξάνθημα χωρίς φαγούρα σε ένα παιδί

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα δερματικά εξανθήματα στα παιδιά προκαλούν αίσθηση κνησμού, αλλά είναι επίσης πιθανό ένα εξάνθημα χωρίς φαγούρα σε ένα παιδί. Πότε συμβαίνει, δηλαδή ποιες παθήσεις συνοδεύονται από εξανθήματα που δεν προκαλούν κνησμό;

Τι είναι η εκφραστική αλαλία;

Αυτή η διαταραχή εκδηλώνεται στο γεγονός ότι τα παιδιά που κατανοούν την ομιλία αντιμετωπίζουν δυσκολίες με ενεργές προφορικές δηλώσεις και εκφράσεις (στα λατινικά - expressio), δηλαδή σε μια επίμονη παραβίαση της αφομοίωσης του συστήματος των γλωσσικών μονάδων της καθομιλουμένης.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.