^

Ο τοκετός είναι το φυσικό αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης και η απόδειξη ότι το έμβρυο είναι πλήρως σχηματισμένο και ώριμο για την αρχή της ζωής εκτός της μήτρας της μητέρας. Η εξαίρεση είναι η πρόωρη γέννηση, η οποία μπορεί να γίνει μέχρι την περίοδο των 37 εβδομάδων. Παρεμπιπτόντως, σε περισσότερο από το 60% των περιπτώσεων απειλής πρόωρης γέννησης, φταίει το χρόνιο στρες ...

Εργασίας, δηλαδή, το έμβρυο από τη μήτρα, απαντώνται στη φύση, αλλά με μια σειρά δυσμενών παραγόντων, το παιδί έχει ληφθεί από μια ειδική λειτουργία - καισαρική τομή.

Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ότι η διάρκεια της διαδικασίας γέννησης του παιδιού είναι ατομική, αλλά για εκείνους που φοβούνται να γεννήσουν, η γέννηση διαρκεί περισσότερο από μία ώρα.

Δημοφιλή άρθρα σε αυτήν την ενότητα

Ενδιαφέρον για το iliveok

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.