^

Απώλεια τριχών (φαλάκρα)

Η τριχόπτωση στους άνδρες

Μην νομίζετε ότι τα όμορφα παχιά μαλλιά, είναι θέμα υπερηφάνειας μόνο για τις γυναίκες. Οι άνδρες, όπως και το ασθενέστερο σεξ, θέλουν να έχουν ένα καλό κεφάλι μαλλιών, αλλά οι επιθυμίες τους δεν συμπίπτουν πάντοτε με την πραγματικότητα. 

Τύποι απώλειας τρίχας στις γυναίκες

Η αλωπεκία είναι μια ασθένεια που επηρεάζει τους ασθενείς οποιασδήποτε ηλικίας. Η αλωπεκία μπορεί να είναι διαφόρων τύπων, κάθε μία με χαρακτηριστικά συμπτώματα. Εξετάστε τους κύριους τύπους τριχόπτωσης στις γυναίκες

Αιτίες της απώλειας τρίχας στις γυναίκες

Τα κυριότερα είναι η κληρονομικότητα και οι παράγοντες που δεν σχετίζονται με τη γενετική προδιάθεση. Όλες οι αιτίες χωρίζονται σε εσωτερικές και εξωτερικές, εξετάστε τις

Η απώλεια μαλλιών στις γυναίκες ως σύμπτωμα της νόσου

Σε σύγκριση με άλλα μέρη του σώματος, η βλάστηση στο κεφάλι περιέχει τα περισσότερα μαλλιά. Σε αυτή την περίπτωση, εκτός από το αισθητικό φορτίο, δεν εκτελούνται άλλες λειτουργίες.

Η απώλεια τρίχας που σχετίζεται με την ηλικία στις γυναίκες

Σε νεαρή ηλικία, οι περιπτώσεις γυναικείας αλωπεκίας είναι σπάνιες, καθώς η αυξημένη παραγωγή οιστρογόνων εξασφαλίζει φυσιολογική αύξηση των μπούκλες. 

Απώλεια τριχών στις γυναίκες: ποιος γιατρός πρέπει να θεραπευτεί, πώς να αποτρέψει;

Η αυξημένη ευθραυστότητα και η τριχόπτωση δεν είναι μόνο ένα καλλυντικό ελάττωμα, αλλά και ένα σημάδι ορισμένων διαταραχών στο σώμα. Το πρόβλημα μπορεί να συνδεθεί με ασθένειες των εσωτερικών οργάνων, ανεπάρκεια χρήσιμων ουσιών, χρόνιες παθολογίες.

Τριχόπτωση

Η αυξημένη ευθραυστότητα των μαλλιών αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για τους εκπροσώπους των γυναικών. Με τα εύθραυστα μαλλιά δεν μπορεί να πάρει για να αναπτυχθούν μακριά παχιά τρίχα, μην βγείτε να φτιάξετε ένα κομψό κομψό στυλ.

Τι γίνεται αν τα μαλλιά μου πέφτουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι αλλαγές συμβαίνουν στο σώμα, κάτι που είναι φυσιολογικό, καθώς χρειάζονται βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου, για να σχηματίσουν έναν νέο ζωντανό οργανισμό.

Τι γίνεται αν τα μαλλιά μου πέφτουν έξω μετά από κηλίδες;

Εάν τα μαλλιά πέφτουν έξω μετά από τη χρώση, τότε αυτή είναι η φυσιολογική αντίδραση των μαλλιών σε χημική επίθεση. Συνήθως με αυτόν τον τρόπο, τα μαλλιά αντιδρούν στους φωτιστές (για παράδειγμα υδροπερίτη), φθηνές βαφές μαλλιών ή πολύ συχνή χρώση.

Τι πρέπει να κάνω εάν ο έφηβός μου έχει τα μαλλιά να πέφτουν έξω;

Στην περίοδο της εφηβείας στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να εμφανιστούν διαφορετικά φαινόμενα, ακόμη και τριχόπτωση, η οποία, κατ 'αρχήν, συμβαίνει σπάνια. Αλλά, αν ξαφνικά παρατηρήθηκε ότι τα μαλλιά του εφήβου πέφτουν - αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί είναι άρρωστο.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.